پاسخ : شروع کار هاستینگ با سرمایه 500 هزار تومان / سوال درباره درامد و درخواست تجربیات شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
میتونید هزینه ها رو کم کنید
مثلا به جای cpanel از directadmin استفاده کنید
یا به جای litespeed از nginx استفاده کنی
سرور هم برای شروع لازم نیست با سخت افزار خیلی قوی شروع کنید
whmcs هم اگر میتونید هزینه ماژول رو بدید از فراسو بگیرید که ماژول ثبت دامنه هم میده
تبلیغات هم وبسایت های دانلود اسکریپت گزینه های خوبی هستند
دایرکت ادمین انتخاب خوبی هست ، مخصوصا" برای شروع کار.
اما در مورد تبلیغات در سایت های اسکریپت ، قبلا بارها تبلیغات داخل پرشین اسکریپت و میهن اسکریپت داشتیم اما بازدهی مناسبی نداشت.
پاسخ : شروع کار هاستینگ با سرمایه 500 هزار تومان / سوال درباره درامد و درخواست تجربیات شما
این پول چیزیش نمیمونه برای تبلیغ . اگر میخوای آتیش بزنی به پولت که شروع .نمایندگی از ریسلو گرفتی بازم هزینه هات زیاد شده الان دات کام رو زیر 30 میدن .نا امیدت نمیخوام بکنم ولی با این پول نمیشه برادر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
به خدا 90% دوستان اینجا از whmcs نال استفاده میکنند و لایت اسپید کرک و ... :)
خاصیت ایرانی هست که تا رایگانش هست نمیره سراغ پریمیوم :)
سی پنل هم اگه نصب نالش دردسر نداشت همه میرفتن سمتش .!
نمی دونم چرا اینقدر قاطع نظر میدین ...
کسی که نال استفاده میکنه یعنی به مشتری احترام نمیذاره ...
به شخصه همون اول کار یک لایسنس لایف تایم whmcs گرفتیم . خود شماهم مطئنم از whmcs و لایت اسپید لایسنس دار استفاده میکنین ...
اینجا اکثر کسایی که حرفه ای کار میکنند لایسنس دار هستند .:)
سلام. به نظر من هم با این سرمایه اندک نمیشه اومد تو کار هاستینگ. شما حد اقل باید سرمایه پشتیبان برای 6 ماه رو داشته باشید تا خدای نکرده اگه مشکلی بین راه پیش اومد بتونید از نظر مالی از پسش بر بیایید. (اگه مشکلی پیش اومد با پول میشه دانش فنی خرید، کارمند پشتیبانی گرفت، سرور را عوض کرد و کلی کارای دیگه... ) اما اگه الان واسه یک ماه هزینه کردید و پولتون تموم شد و بعدش مشکلی پیش اومد چیکار میکنید؟
به نظرم مهم ترین چیز واسه موفقیت هاستینگ اول دانش فنی و دوم پوووول هست.
همینجوری خودتو نزن قد کار چون همین سرمایه هم از دستت میپره و آخرش هیچی. عجله نکن و ی مدت دیگه صبر کن و دنبال جور کردن سرمایه باش و بعدش شروع کن تا دیگه خیالت راحت باشه.
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla2
سلام. به نظر من هم با این سرمایه اندک نمیشه اومد تو کار هاستینگ. شما حد اقل باید سرمایه پشتیبان برای 6 ماه رو داشته باشید تا خدای نکرده اگه مشکلی بین راه پیش اومد بتونید از نظر مالی از پسش بر بیایید. (اگه مشکلی پیش اومد با پول میشه دانش فنی خرید، کارمند پشتیبانی گرفت، سرور را عوض کرد و کلی کارای دیگه... ) اما اگه الان واسه یک ماه هزینه کردید و پولتون تموم شد و بعدش مشکلی پیش اومد چیکار میکنید؟
به نظرم مهم ترین چیز واسه موفقیت هاستینگ اول دانش فنی و دوم پوووول هست.
همینجوری خودتو نزن قد کار چون همین سرمایه هم از دستت میپره و آخرش هیچی. عجله نکن و ی مدت دیگه صبر کن و دنبال جور کردن سرمایه باش و بعدش شروع کن تا دیگه خیالت راحت باشه.
یا علی
سلام
ممنون بابت راهنمایی ات
اما به نظرت چطور می تونم سرمایه یکسال رو جور کنم؟ میشه 2 میلیون ...
طراحی وب سایت هم که مشتری نیست اگه هم پیدا میشه میاد میگه اقا 80 تومن واسه من کار می کنیO_o?!!
شما چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.host
این پول چیزیش نمیمونه برای تبلیغ . اگر میخوای آتیش بزنی به پولت که شروع .نمایندگی از ریسلو گرفتی بازم هزینه هات زیاد شده الان دات کام رو زیر 30 میدن .نا امیدت نمیخوام بکنم ولی با این پول نمیشه برادر
پس چیکار کنم به نظرتون؟ از کجا سرمایه جور کنم؟ شما چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون
باید سرمایه ساپورت داشته باشین که فرمودین ندارین. برای شرایط شما پیشنهاد میشه اول یه نمایندگی هاست لینوکس و ... بگیری نمایندگی از ریسیلو هم که داری نمایندگی دامنه ملی با ماژول ثبت هم آسون گیرتون میاد. اینکه سرمایه کم هست ایراد نیست ولی نباید ریسک کنید مطمئن باشید پله پله برید بالا و با افزایش مشتری بیشتر هزینه کنید و توسعه بدید، سرور مجازی بعد سرور اختصاصی و... و کار رو گسترش بدین بهتره نمایندگی مستقیم دامنه که دارین حتما سعی در جذب و ثبت دامنه داشته باشید (خیلی مهمه) با مدیریت سرور هم که آشنایی دارید سریعتر پیشرفت میکنید