پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard
سلام من دامنه خودم دارم میخوام هاست رو از شما بگیرم و دامنه رو هم برام منتقل کنید رو سرور خودتون.. میشه؟
با سلام و احترام
از اینکه به تایپیک ما سر زدین سپاس گذارم .
در مورد سوالتون ، بله دوست من امکانش هست .
شما dns های شرکت ما رو که توسط ما به شما رائه میشه در دامنه خودتون ست میکنید به این صورت آدرس دامنه شما به سرور متصل خواهد شد .
در صورتی که به راهنمایی بیشتری نیاز دارید در خدمت شما هستم
موفق و پیروز باشید :53:
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farzinn
تشکر میکنیم از آقا محمدی عزیز بابت ارائه سرویس با کیفیت و پر قدرت . دست شما درد نکنه .
خواهش میکنم دوست من . نظر لطف شماست .
موفق باشید :53:
خبر جدید و ویژه:
سامانه پیامکی دریافت نظرات و پیشنهادات کاربران در ایـــران ســـرور فعال گردید . کاربران و مشتریان عزیز میتوانند با ارسال پیامک به شماره پیامکی ( 5000133300000 ) نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خودشون رو برای ما ارسال کنند تا در لیست بررسی قرار گرفته و در صورت تایید شدن در شرکت به کار گرفته شود .
پیش از این سامانه پیامکی دیگری برای ارسال پیام به کاربر در زمان ثبت تیکت جدید ، ارسال پاسخ به تیکت کاربر ، ثبت سفارش جدید ، ایجاد فاکتور سر رسید جدید و... ارائه شده بود .
شماره پیامکی : 5000133300000
با تشکر و آرزوی موفقیت برای تمام دوستان و بازدیدکنندگان تایپیک :53:
باعرض سلام من میزبانی پربازدید میخوام اما 500مگابایت فضا برام کافیهلطفا این پلن هم با قیمت قرار بدیددر ضمن بکاپ گیری هفتگی رو تضمین میکنید؟من قبلا سایتی داشتم که به خاطر ناشی بودم میزبان زحمات چند سالم در طی چن روز هدر رفت به این علت میپرسم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghaee77
باعرض سلام من میزبانی پربازدید میخوام اما 500مگابایت فضا برام کافیهلطفا این پلن هم با قیمت قرار بدیددر ضمن بکاپ گیری هفتگی رو تضمین میکنید؟من قبلا سایتی داشتم که به خاطر ناشی بودم میزبان زحمات چند سالم در طی چن روز هدر رفت به این علت میپرسم
با سلام و احترام
از اینکه با تایپیک ما سر زدین سپاس گذارم دوست من
در مورد سفارش پنل 500 مگ پر بازدید در سایت ثبت نام کرده و تیکت ارسال کنید تا همکاران براتون انجام بدند مشکلی نیست .
بله بک آپ گیری تضمین میشه به صورت روزانه ، هفتگی و ماهانه انجام میشه و در 2 سرور جداگانه دیگر نگه داری میشود . ( بک آپ گیری نیز برای تمام کاربران باز میباشد )
شما خودتون فرمودین میزبان ناشی ... :d ایران سرور تیم حرفه ای هستش که از سال 1386 در این زمینه در حال فعالیت هستش دوست من
در خدمت شما هستیم :53:
سلام خسته نباشید
میزبانی سایت فیلم ( مثله ایران فیلم و باران مووی ) هم انجام میدین ؟
اگه اره مثله میهن وب هاست که فیل**ر نمیکنید ( طبق دستور مرجع محترم قضایی این دامنه غیرفعال شد ) ؟
دوستان منم یه سرویس از ایران سرور گرفتم!واقعا با این قیمت و خدمات بینظیرن!!واقعا جای قدر دانی دارید همین طور ادامه بدید خدا قوت !سایتم : Noktedan.ir - نکته دان نکته نکته برای زندگی بهتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil0
سلام خسته نباشید
میزبانی سایت فیلم ( مثله ایران فیلم و باران مووی ) هم انجام میدین ؟
اگه اره مثله میهن وب هاست که فیل**ر نمیکنید ( طبق دستور مرجع محترم قضایی این دامنه غیرفعال شد ) ؟
با سلام و احترام
از اینکه با تایپیک ما سر زدین سپاس گذارم دوست من
در مورد سوالتون باید بگم بله مشکلی نیست ، در صورتی که بازدید شما هم خیلی بالاست میتونیم شما رو انتقال بدیم به سرور کلود که مخصوص سایت های خیلی پر بازدید در نظر گرفته شده
اما اگه بازدید شما متعادل هستش میتونید از پنل پر بازدید یا استاندارد استفاده کنید .
در موردی که فرمودین هم اصلا مشکلی نیست ، لیست برخی از مشتریان برای شما پ.خ شد .
در خدمت شما هستیم :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghaee77
دوستان منم یه سرویس از ایران سرور گرفتم!واقعا با این قیمت و خدمات بینظیرن!!واقعا جای قدر دانی دارید همین طور ادامه بدید خدا قوت !سایتم : Noktedan.ir - نکته دان نکته نکته برای زندگی بهتر
با سلام و احترام
سپاس گذارم دوست من ، و از نظر لطف شما ممنونم .
مبارکتون باشه .
موفق باشید :53:
اخلاق - رفتار - پشت کار . واقعا بی نظیر هستند .
ببخشید آقای محمدی سوالی دارم ؟ لیچر روی سرویس ها فعال هست ؟ میشه ازش استفاده کرد ؟ یا خیر ؟