امکانش نیست.
پشتیبانی فقط از طریق تیکت و ایمیل می باشد.
شماره تماس به مشتریان ویژه داده خواهد شد ( مشتریانی که بالای 10 سرویس از ما داشته باشند. )
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان عزیز
با تمام احترامی که برای استارتر و تمامی دوستان قایل هستم
این عکس از سرور های ایشان نیست
ایشون تو پست اول ذکر کردن که 2 تا سیپی یو 6 کور داره سرور
ولی احتمال زیاد اشتباهی از سرور های سرور گیت یا دوستان دیگه قرار دادن اینو اصلاح کنید که مشکل پیش نیاد
بنده همین مدل سرور رو داشتم منتهی هارد هاش ساتا بود و از هارد sas استفاده نمی کردم
بخاطر همین گفتم
با تشکر
درود
دوست عزیز چنین ایمیلی از سمت شما دریافت کردم:
با سلام و احترام
با توجه به واگذاری سرور اصلی سرویس سرور مجازی انگلستان به گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی
لطفا مراحل زیر را طی کنید:
1- ثبت نام در سایت گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی : گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی | میزبانی وب, میزبانی حرفه ای , نمایندگی هاست , سرور اختصاصی , طراحی وب، هاستینگ ارزان - ثبت نام کنید
2- ارسال تیکت به بخش فروش و ارسال تیکت با عنوان "مشتری آدنا وب – آی پی سرور"
3- سپس در تیکت آی پی سرور مجازی خود را ارسال فرمایید تا در سرویس های من حساب کاربری شما در گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی ثبت شود.
تذکرات :
1- اطلاعات سرور های شما هرگز حذف نخواهد شد.
2- تغییری در قیمت ها داده نخواهد شد.
3- شما فقط باید 3 مراحل بالا رو انجام بدید.
4- تعداد روز های باقی مانده از سرویس شما نیز بر روی سرویس شما در یاس آی تی ادد خواهد شد.
نکته اخر:
در صورت اینکه تا 24 ساعت آینده اقدام به انجام مراحل بالا نکنید سرور مورد نظر خاموش خواهد شد.
اطلاعیه در سایت گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی:
گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی | میزبانی وب, میزبانی حرفه ای , نمایندگی هاست , سرور اختصاصی , طراحی وب، هاستینگ ارزان - اخبار گروه
آیا صحت ایمیل فوق مورد تأیید شماست؟
باسلام
بله.
تعدادی از مشتریان به یاسین جان منتقل شدند و ما فقط به صورت خصوصی و برای چند شرکت سرویس دهی سرور مجازی میکنیم.
هیچ مشکلی نیست و سرویس شما تا پایان زمان فاکتور شما باقی خواهد ماند و درصورت تمایل میتوانید به یاس ای تی مراجعه کنید و از اونجا پیگیر باشید.
فعلا سرویس دهی سرور مجازی فقط خصوصی و هاستینگ عمومی خواهد بود.
باتشکر
ختم تاپیک