پاسخ : ***** شدن یک سری از ای پی ها از امروز صبح
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
من نسبت به این رفع این مشکل در روزهای اینده خوشبین هستم ، بنا به دلایل زیر:
اول اینکه این مسئله که بخواد ای پی هیتلر بشه منطقی نیست و باعث وجود مشکلات زیادی شده و خواهد شد.
دوم اینکه این مشکل فقط روی بعضی از رنج ای پی ها پیش اومده ، مثلا روی یکی از سرورهای آمریکامون یک رنج بلاک 26 که 50 تاش فعال هست و هیچ کدوم با این مشکل مواجه نیست ، روی یک سرور دیگه با یک رنج بلاک 25 که 90 تاش فعال هست فقط 6 تا ای پی با این مشکل مواجه شده !
روی سرورهای آلمان هم روی هیچ کدوم از سرورها این مشکل رو نداریم.
درسته رو بعضی رنج ها فقط مشکل است.
جالب اینجاست از سیستم مخابراتی کشور که پیگیر میشی میگن همه چی گل و بلبل است و مشکلی نداریم.
وقتی از یه ای پی یا یک رنج خواست به چند سرور در ایران حمله میشه یا قصد هک کردن دارند فایروال ها هم اون رنج مسدود میکنند و این برای امنیت سرور های داخلی خیلی خوبه یکیش همین امروز از یه شرکت که در رشت قرار داره با ای پی های المانش حمله میشد به سرور ما و ما تماس تلفنی گرفتیم با شرکت که رفع کنند و پاسخگو نبودند برای جلوگیری از حملات مجبور شدیم در روتر اصلی کل رنج ای پی مسدود کنیم !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
درسته رو بعضی رنج ها فقط مشکل است.
جالب اینجاست از سیستم مخابراتی کشور که پیگیر میشی میگن همه چی گل و بلبل است و مشکلی نداریم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc-narmak
وقتی از یه ای پی یا یک رنج خواست به چند سرور در ایران حمله میشه یا قصد هک کردن دارند فایروال ها هم اون رنج مسدود میکنند و این برای امنیت سرور های داخلی خیلی خوبه یکیش همین امروز از یه شرکت که در رشت قرار داره با ای پی های المانش حمله میشد به سرور ما و ما تماس تلفنی گرفتیم با شرکت که رفع کنند و پاسخگو نبودند برای جلوگیری از حملات مجبور شدیم در روتر اصلی کل رنج ای پی مسدود کنیم !!!!
یعنی شما میفرمایید به خاطر کیفیت و امنیت پایین سرور های داخلی ما باید تاوان بدیم؟
هیچ رنج آی پی ، یا آی پی مربوط به کشور خاصی مسدود نشده
آی پی ها به صورت single هستند
امنیت پایین؟ مگه تو سرورهای خارجی حمله میشه ای پی مسدود نمیشه؟ وقتی یک رنج ای پی خاص به چند رنج ای پی تو یک کشور دارند حمله میکنند بهترین راه حل مسدود کردن اون رنج ای پی در روتر هستش کل دنیا هم همینجوریه وقتی حمله میشه ای پی مسدود میشه حالا بعضیا فایروال سخت افزاری ندارند مجبورا" تو سرور مسدود کنند ولی اگر فایروال سخت افزاری باشه از روتر مسدود میشه که تو ایران هم همینطوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
یعنی شما میفرمایید به خاطر کیفیت و امنیت پایین سرور های داخلی ما باید تاوان بدیم؟
ما که بدبخت شدیم رفت هر چی مشتری و کاربر داشتیم این چند روز پرید خدا از بانی باعث این مشکلات نگذره یه عمر درس خوندیم به امید کار که ... الانم 2 قرون از اینترنت درامد داشتیم قطع شد تو فکر اینم ماه بعد میتونم اینترنت adsl رو تمدید کنم یا نه ....
مربوط به رنج آیپی نیست متاسفانه به صورت عشقی و چند سینگل آیپی فقط مسدود شده
حالا به جه دلیل هنوز مثل اینکه هیچکس نمیدونه
آدرسهای ir. بالا نمیان ، تایید میکنید ؟
من هر سایتی ir. بود تست کردم ( پارس آنلاین - مخابرات ) حتی سایتهای دولتی بالا نیومدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ir تایید میشه
ای دی اس ال - سروش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
آدرسهای ir. بالا نمیان ، تایید میکنید ؟
من هر سایتی ir. بود تست کردم ( پارس آنلاین - مخابرات ) حتی سایتهای دولتی بالا نیومدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دامنه های آی آر با چیز میز ان باز میشوند
خدا بخیر کند! سیستم جدید فیلپرینگ دارند پیاده م یکنند!