پاسخ : وی پی اس 10 تومنی :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MihanNet
حاجی خوش آمدی
هر چی بخوای دارم ، vps , host
بیا یاهو دقیق بگو چی می خوای
والا خودمم نمی دونم
بهم گفتن با وی پی اس می شه اینکار رو کرد
الان من یک وی پی اس می خوام با آی پی اختصاصی برای استفاده وی چیز ان برای حساب پی پال و امثالهم
می خوام اگه بشه از فضای این وی پی اس برای هاست هم استفاده کنم . همین
چی پیشنهاد می کنید .
یه سوال هم دارم ، وی پی اس هایی که شما می دید ، سرعتش از هاست های اشتراکی که ما تو ایران می خریم پایین تره یا بالاتره ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سلام عیلکم و رحمت الله
والا خودمم نمی دونم
الان من یک وی پی اس می خوام با آی پی اختصاصی برای استفاده وی چیز ان برای حساب پی پال و امثالهم
چی پیشنهاد می کنید .
یه سوال هم دارم ، وی پی اس هایی که شما می دید ، سرعتش از هاست های اشتراکی که ما تو ایران می خریم پایین تره یا بالاتره ؟
ممنون
VPS میدم هم می تونی واسه paypal استفاده کنی و هم VPN روش بدی
IP هم که 100 درصد اختصاصی است
با تضمین سرعت میدم (سرعت خفن در حد تیم ملی آرژانتین )
واسه هاست هم بستگی داره واسه چه کاری می خوای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سلام عیلکم و رحمت الله
والا خودمم نمی دونم
چی پیشنهاد می کنید .
ممنون
میتونید یه سرور مجازی لینوکس تهیه کنید ریموت نصب کنید و پرداخت هاتون رو انجام بدید همچنین چند سایتتون رو روی سرور میزبانی نمایید . ولی امکان ارائه فروش و نصب سرویس مد نظر شما وجود ندارد . درباره پی پال هم به ای پی بسیار حساس می باشد و با کوچکترین اشتباهی اکانت شما رو لیمیت میکند . پس ای پی ثابت یک امر اساسی در خرید سرور برای شما محسوب میشود
همون وی پی n ماهیانه + هاست سالیانه تهیه بشه بهتره
نقل قول:
تایید میشه چرا که مشخص هست شما تا به حال با vps کار نکردید و ممکن است بیش از حد هزینه شما بر باد رفته و به مشکلات زیادی بر بخورید .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MihanNet
VPS میدم هم می تونی واسه paypal استفاده کنی و هم VPN روش بدی
IP هم که 100 درصد اختصاصی است
با تضمین سرعت میدم (سرعت خفن در حد تیم ملی آرژانتین )
واسه هاست هم بستگی داره واسه چه کاری می خوای
خیلی خوب این خوبه . از همین می تونم از فضاش برای 2 3 تا سایت هام هم استفاده کنم . یا مثلا یک آپلود سنتر خصوصی عکس هم بندازم روش؟
هزینه ها چطوری ؟
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afraweb.net
میتونید یه سرور مجازی لینوکس تهیه کنید ریموت نصب کنید و پرداخت هاتون رو انجام بدید همچنین چند سایتتون رو روی سرور میزبانی نمایید . ولی امکان ارائه فروش و نصب سرویس مد نظر شما وجود ندارد . درباره پی پال هم به ای پی بسیار حساس می باشد و با کوچکترین اشتباهی اکانت شما رو لیمیت میکند . پس ای پی ثابت یک امر اساسی در خرید سرور برای شما محسوب میشود
این ریموت یعنی فقط خودم می تونم ازش به عنوان وی پی ن هم استفاده کنم و نمی تونم vpان بفروشم ،درسته ؟
اگه اینطوریه خوبه ، مشکلی نیست . برای استفاده شخصی می خوام
فقط معنی این جمله "ولی امکان ارائه فروش و نصب سرویس مد نظر شما وجود ندارد" را نفمیدم !!
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eParsData.Net
خوب الان دارم همین کار را می کنم . از یک شرکت خارجی وی دی ان اختصاصی گرفتم ماهی 6 تومن و خیلی هم خوبه
هاست هم الان چند تا دارم .
ولی مسئله اینجاست که شنیدم vps بهتره برای حساب پی پال و حتی می تونم ازش به عنوان سایتهام هم استفاده کنم ؟ آیا درسته ؟
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
J4vad
تایید میشه چرا که مشخص هست شما تا به حال با vps کار نکردید و ممکن است بیش از حد هزینه شما بر باد رفته و به مشکلات زیادی بر بخورید .
موفق باشید .
بله درست می فرمائید تا حالا باهاش کار نکردم !
می شه بفرمایید "ممکن است بیش از حد هزینه شما بر باد رفته و به مشکلات زیادی بر بخورید"
مثلا چه مشکلی ؟
بسیار ممنون از همه دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سلام عیلکم و رحمت الله
خیلی خوب این خوبه . از همین می تونم از فضاش برای 2 3 تا سایت هام هم استفاده کنم . یا مثلا یک آپلود سنتر خصوصی عکس هم بندازم روش؟
هزینه ها چطوری ؟
هزینه ها تو سایت است ، بستگی به آفر انتخابی شما دارد