آیا داریت ادمین بالا میاد ؟ با
IE ya FF?
تست کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا داریت ادمین بالا میاد ؟ با
IE ya FF?
تست کنید
خیر متاسفانه هنوز بالا نیامده و ارور The requested URL could not be retrieved می دهد.
شما لطف کن ،
شما لطف کن که پنل Hyper-VM + SSH رو به من بده ، خودم برات Ok می کنم .
لیسانس هم دارم ، خودم برات نصب میکنم ، بدن میگم که لیسانس رو تغییر بدی . فقط مشخصات رو زود تر بفرست
با سلام
مشخصات ارسال شد. هاست نیم اگر بعدا تغییر داده میشه داد ، خودتان یه چیزی بزارید ، اگر هم بعدش نمیشه ، بگین تا یه اسمی بدهم. فقط لطفا مراحل را بعد از نصب ، قدم به قدم بگویید ، چون ولقعا بعد از این همه نصب ، خیلی دوست دارم متوجه بشم اشکال کار کجا بوده
با تشکر
خودت رو نگران نکن و ناراحت نباش اوکی میکنه آقا محسن ولی و اما داریت ادمین خیلی نصب اذیت میکنه طبیعی است
بیشتر مربوط به سیستم عامل و نوه 32 یا 64 بیتی بودن آن - لیسانس و پکیج های نصب شده یا نشده و حساسیت به هسته سیستم عامل / ان شاالله تا شب رو به راه میشه
خوب مشکل همون پنل لایسنس ها بود ، که با سیستم عامل خوانا نبود !
با لایسنس خودم در یک VPs دیگه که ایشان دادند، نصب شد
سلام
با مدیر سرور در میان گذاشتم ، با دستور مربوط به 64 بیتی مشکل نصب حل شد. آخر نصب دایرکت ادمین پیام موفقیت داد و پسورد مدیریت هم داد. حتی آی پی را میزنم پیام Apache is functioning normally آمده که فکر کنم این خوبیست و نشان میدهد که دایرکت نصب شده... حالا یه مشکلی وجود داره ، اینکه وقتی پورت ip:2222 را میزنم هیچی بالا نمیاد ... البته من بعد از نصب یه ریبوت دادم ، اما متاسفانه هنوز پورت 2222 بالا نمیاد... به نظر مشکل از کجاست...
service directadmin restart
بزن
اگر بالا نیومد بریم دستور بعدی
متاسفانه جواب نداد.
Selinux باید غیر فعال شود
nano /etc/selinux/config
عبارت SELINUX را برابر با disabled قرار بدید
SELINUX=disabled
به این صورت