پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
داخل پرتال رجیستر کنید و ایمیلتون رو برای بنده پ.خ کنید .
پ.خ شد.
پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
اکانت تست ارائه می کنین
یکی هم تو سیستم عامل ها نوشین لینوکس 64 منظور کدوم توزیع هستش؟
دوستان عزیز سرور رو فوری تحویل دادن و کانفیگی که خواستم رو به طور کامل انجام دادن و به شدت راضیم . پشتیبانیشونم که دیگه حرفی واس گفتن نداره .. هم تیکت هم یاهو آنلاینن ... قیمت هارو که مقایسه کردم نسبت به بقیه جاها مناسب تره.
موفق باشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it_yashar
اکانت تست ارائه می کنین
یکی هم تو سیستم عامل ها نوشین لینوکس 64 منظور کدوم توزیع هستش؟
با سلام
آخرین ورژن سنت او اس
CentOS 6.5 64bit
بله اکانت تست هم ارائه میکنیم فقط این سرور دیشب ظرفیتش کامل تکمیل شد
سرور جدید را از تحویل دادند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ManoToMovie
دوستان عزیز سرور رو فوری تحویل دادن و کانفیگی که خواستم رو به طور کامل انجام دادن و به شدت راضیم . پشتیبانیشونم که دیگه حرفی واس گفتن نداره .. هم تیکت هم یاهو آنلاینن ... قیمت هارو که مقایسه کردم نسبت به بقیه جاها مناسب تره.
موفق باشین
شما لطف دارید
حقیقتش نظرات شما به نوعی وظیفه ما را سنگین تر میکند
پشتیبانی یکی از مواردی است که ما بر روی آن تاکید داریم
-------
دوستان میتوانند سرورشان را با همین قیمت های فعلی سفارش دهند .
سرور جدید را از تحویل دادند.
کلیه سفارش ها تا الان تحویل داده شد .
منتظر رنج آیپی از سمت دیتاسنتر بودیم که تحویل داده بودند .
سرور جدید اماده میزبانی کاربران است .
فروش ادامه دارد . ./
یکی سفارش داده شد
جوابگویی خوب هست
ایشالله که سرویس هاشونم مثل خودشون خوب میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
یکی سفارش داده شد
جوابگویی خوب هست
ایشالله که سرویس هاشونم مثل خودشون خوب میشه
تحویل داده شد .
یک سرور ۱ گیگ سفارش داده شد و اگه اشتباه نکنم ۵ دقیقه ای تحویل دادند ...
تا الان ۲ تا سرور گرفتم راضی هستم ... به شمام پیشنهاد میکنم .
سلام
یه سرور میخوام بعنوان هاست دانلود سایت موزیک ازش استفاده کنم.
رم 512 یا 1 گیگ هم کفایت میکنه.
چه سرویس رو پیشنهاد میکنید که بعنوان هاست دانلود بشه راحت و بدون مشکل ازش استفاده کرد و سرعت دانلود و آپلودشم بالا باشه؟