پاسخ : درگاه پرداختی که از مدارک عکس قبول کنه
همکار عزیز
مثل اینکه شما بی اطلاع هستین من یک پرونده در داسرا دارم که یکی از کاربران من نماد اعتماد جعل کرده بود اسم سایت من پیک پاد بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PardakhtNet
خیلی عالی هست اینجوری برای کسانی که!!!
شما مثل اینکه تازه استارت زدید و می خواهید مشتری جذب کنید و عواقب این کار نمی دونید.
بزارید یکم توجیهتون کنم که عواقب کار چیست!
طرف از شما درگاه می گیرید و یک کارت سرقت می کنند و از درگاه شما خرید می کنند و شما هم پولشو میدید و بعد که فتا با شما تماس گرفت شما به گردن می گرید!
این یک مدل از کارهای است
با این شرایط خیلی سمت شما می ایند
موفق باشید
در صورتی که کار شما قانونی نباشه و مجوز نداشته باشید بله
مجبور هستید که گردن بگیرید
ولی اگر کار شما کاملا قانونی باشه اگر بخواهید هم نمیشه الکی گردن گرفت
اگر درگاهی ادعا میکنه که گردن میگیره فقط هدف جذب کاربر هست....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
در صورتی که کار شما قانونی نباشه و مجوز نداشته باشید بله
مجبور هستید که گردن بگیرید
ولی اگر کار شما کاملا قانونی باشه اگر بخواهید هم نمیشه الکی گردن گرفت
اگر درگاهی ادعا میکنه که گردن میگیره فقط هدف جذب کاربر هست....
درود
درگاهی که بخواهد با این هدف پذیرنده بگیرد به عاقبت شتاب بیز و جی پال دچار خواهد شد.
کیفت هزینه دارد
نمی دونم چرا برخی کاربران الکی دنبال دردسر می گردند؟! :|
دوستان عزیز
شما میدونید برای گرفتن مجوز از بانک مرکزی در برج دو باید اقدام کنید
چند جایی دیگه هم باید مجوز های لازم رو بگیرین پس سرویس درگاه رو نمیتونین رایگان وبدون مدارک بدین من توبحث شرکت کردم توان واطلاعات کابران وهمکاران عزیزم خودم رو بررسی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahrsh3
دوستان عزیز
شما میدونید برای گرفتن مجوز از بانک مرکزی در برج دو باید اقدام کنید
چند جایی دیگه هم باید مجوز های لازم رو بگیرین پس سرویس درگاه رو نمیتونین رایگان وبدون مدارک بدین من توبحث شرکت کردم توان واطلاعات کابران وهمکاران عزیزم خودم رو بررسی کنم
از نظر شما بهتر نیست یک شرکت یا ارگان پس از دریافت مجوز ها و اختیارات لازم اقدام به فعالیت کنه؟
اینکه فعالیت آغاز بشه و اقدام کنیم ببینیم چی میشه.... اصلا حرفه ای نیست متاسفانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
از نظر شما بهتر نیست یک شرکت یا ارگان پس از دریافت مجوز ها و اختیارات لازم اقدام به فعالیت کنه؟
اینکه فعالیت آغاز بشه و اقدام کنیم ببینیم چی میشه.... اصلا حرفه ای نیست متاسفانه
دوست عزیز
ما نیمی از مجوزهای لازم را دریافت کردیم درحال گرفتن مجوز های دیگر هستیم
وبه زودی یک صندوق قرض الحسنه هم پشتیبان این سیستم وسیستم های دیگر خواهد شد واین سیستم دارای مجوز لازم جهت صدور کارت جهت رفا کابران خواهد بود وقدامات بعدی هم تا چندی دیگر به اطلاع دوستان خواهد رسید باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahrsh3
دوست عزیز
ما نیمی از مجوزهای لازم را دریافت کردیم درحال گرفتن مجوز های دیگر هستیم
وبه زودی یک صندوق قرض الحسنه هم پشتیبان این سیستم وسیستم های دیگر خواهد شد واین سیستم دارای مجوز لازم جهت صدور کارت جهت رفا کابران خواهد بود وقدامات بعدی هم تا چندی دیگر به اطلاع دوستان خواهد رسید باتشکر
جناب اینو برای چندمین بار دارم میزنم
لطفا برای رفع ابهام کاربران لینک روزنامه رسمی شرکتتون رو بدید
چون شماره ثبت شرکت شما در روزنامه رسمی موجود نیست
و در مورد مجوز شاپرک هم اعلام کنم که برای درگاه واسطه شرایط خیلی سختی دارن همون طور که الان درگاه های psp برای دادن درگاه به سایت ها می گن باید نماد داشته باشید
شما زمانی که کاربری رو جذب می کنید با همشون ای نماد داشته باشن دیگه باقیشون رو بگیرید
یک نکته هم اظافه منم یادتون رفت مهرپی هم اظافه بشه بهش ;)
1: درگاه بانکی که شما از هر جایی میگیرید یعنی حکم باز کردن حساب بانکی هست و باید مدارک کامل را دریافت کنند . بله به صورت عکس از کارت ملی و شناسنامه و غیره میشه .
2: دنبال جایی که مدارک نمیگیره از نظر پایداری مطمئن نیست.
3: دنبال این ها نباشید jaypal - mehrpay - shetab biz زیرا پرونده ی اینا بشته شده .
4: شرکت های ارائه ی درگاه های موجود فعال بانکی مطمئن.
( pardakhtnet - bazpardakht - sibapal - payline - jahanpay - parspal - takpardakht - oxinpay - mihanpal - sharjiran - zarinpal ) میباشد ازین ها تحقیق کنید کل درگاه های واسط و اختصاصی که هستند فعالیت میکنند دنبال اون 3تا نرید در گزینه ی 3 عنوان کردم . دنبال این هایی که گفتم برید و یکدوم را بسته به تحقیق و غیره خودتون انتخاب نمیایید.