پاسخ : شکایت از دز-د برند راهنمایی
نقل قول:
بعد از شکایت از سمت ایشون به راحتی اطلاعات فرد مورد نظر بیرون خواهند آورد و با کمی کار و برخوردی که ایشون نشان داده اند حتما برخورد میشه کرد.
برای مثال شما باهاشون تماس بگیرید و حرف هارو یکبار دیگه تکرار کنید و ایشون هم بگن که برو هر کاری دوس داری بکن و این حرفا و همین صدا رو در اختیار پلیس فتا منطقه خودتون قرار بدید ..... به راحتی یقه شو میگیرن :دی
موفق باشی
مثلا دامین مال منه
چکارم میخواند بکنند
زندانم بکنند؟
جریمه نقدی؟
اعدام؟
قانونی هست که دامین نباید ثبت کنم مشابه دامین ایشون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
مثلا دامین مال منه
چکارم میخواند بکنند
زندانم بکنند؟
جریمه نقدی؟
اعدام؟
خیر همجین قانونی نیست ولی نمیتونید از نام کس دیگری برای فروش استفاده کنید یعنی موضوع و عنوان سایتی که راه انداختید هم نباید مشابه همون سایت باشه .
میتونید دامنه رو ثبت کنید باهاش یک سایت دیگه بزنید یک کاری دیگه بکنید کسی هم نمیتونه به شما حرف بزنه ولی شما بیای سو استفاده کنید موضوع متفاوت است !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
خیر همجین قانونی نیست ولی نمیتونید از نام کس دیگری برای فروش استفاده کنید یعنی موضوع و عنوان سایتی که راه انداختید هم نباید مشابه همون سایت باشه .
میتونید دامنه رو ثبت کنید باهاش یک سایت دیگه بزنید یک کاری دیگه بکنید کسی هم نمیتونه به شما حرف بزنه ولی شما بیای سو استفاده کنید موضوع متفاوت است !
درود
قانون اونی نیست که شما برای خودتان دارید تفسیر میکنید یا دوست دارید اون باشه بلکه قانون قبلا نوشته شده و اقدام قانونی و حتی شکایت بر اساس اون صورت میگیره
کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir
در لینک بالا قوانین جرائم رایانه ای کامل نوشته شده و اگر در اون محدوده کاری خلاف صورت گرفته میتونید به دادسرا مراجعه و تشکیل پرونده بدید و با دستور قضایی پلیس سایبری (فتا) وارد عمل و اقدامات قانونی صورت میگیره و در صورتی هم که فرد در ایران نباشه سایت ***** و حتی از خارج کشور هم در صورت امکان پیگیری میکنند .
راستی تو امضا شما آدرس یک سایت عرضه قالب و اسکریپت هست
یک سوال ساده اسکریپت و قالب اختصاصی چند سایت را اونجا قرار دادید ؟ به نظر شما اونها میتونند شکایت کنند ؟ یا نه فقط قانون باید به نفع شما نوشته بشه ؟
به نظر من اگر اون شخص آدم لج بازی باشه و نترسه الان کارش رو شروع می کنه هیچ کسی هم نمی تونه جلوشو بگیره مگر اینکه کلاهبردار باشه !
اگر بنا به برند و نام ثبت شده باشه و اینجوری بخاید دامین رو بگیرید به نظر من بیخیالش بشید این همه دامنه ملی داره به ارگان ها فروخته میشه به چه قیمتایی اونوقت برای شما بیان به خاطر برندتون اون دامین رو پس بگیرن و جریمش هم کنند ؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
god
مثلا دامین مال منه
چکارم میخواند بکنند
زندانم بکنند؟
جریمه نقدی؟
اعدام؟
خیر جناب god
مشکل اصلی این هست که مدیر دامین جدید در حال سو استفاده از دامین و برند و شرکت ایشون هست و در حال حاضر اگر مشتری اشتباهی ادرس سایت ایشون رو به جای اون اشتباهی بگیرد ممکن است هزاران کلاهبرداری و سو استفاده صورت بگیرید.
بعد از شکایت ایشون برای سوالات بیشتر از سمت پلیس فتا احضار میشوند و سوالاتی رو از فرد میپرسند که باید جواب بدهد.
همچنین با مدارک و صبحت هایی جه جناب شهاب عزیز گفتند راحت میشه علیه اون فرد شکایت کرد و به راحتی خسارت رو ازش بگیریم (به همراه دامین و ...)
در ضمن قانونی برای دامین مشابه نیست ولی شرکت ثبت شده با برند خاص حتما میتواند در مورد این موضوع پیگیری کند.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
درود
قانون اونی نیست که شما برای خودتان دارید تفسیر میکنید یا دوست دارید اون باشه بلکه قانون قبلا نوشته شده و اقدام قانونی و حتی شکایت بر اساس اون صورت میگیره
در لینک بالا قوانین جرائم رایانه ای کامل نوشته شده و اگر در اون محدوده کاری خلاف صورت گرفته میتونید به دادسرا مراجعه و تشکیل پرونده بدید و با دستور قضایی پلیس سایبری (فتا) وارد عمل و اقدامات قانونی صورت میگیره و در صورتی هم که فرد در ایران نباشه سایت ***** و حتی از خارج کشور هم در صورت امکان پیگیری میکنند .
یک سوال ساده اسکریپت و قالب اختصاصی چند سایت را اونجا قرار دادید ؟ به نظر شما اونها میتونند شکایت کنند ؟ یا نه فقط قانون باید به نفع شما نوشته بشه ؟
اگر قالب ثبت شده باشد و کاملا اختصاصی شده باشه و هزینه بسیار زیادی بابت اون داده شده باشه همچنین طراح قالب برای صاحب قالب قرارداد امضا کرده باشد مطمئا باشید میتونند پیگیری کنند.
همچنین قالب ها اکثرا توسط یک فرد ریپ و گذاشته خواهند شد سپس در کل نت پخش میشود.
برای مثال قالب قبلی سایت ما در وب هاستینگ تالک و پرشین اسکریپت اول منتشر شد و سپس در اکثر سایت های اسکریت در حال حاضر قابل مشاهده و دانلود است.
شما باید شکایتت رو حضوری در فتا انجام بدید.
بعد اگر کاری کردند که هیج نکردند فردا کسی مدعی شد شما کلاهبرداری چیزی کردید میگه من نبود قبلا اطلاع دادم.
فکر کنم اگر خیلی خیلی کار کنند در نهایت *****ش کنند.
بهترین کار اینکه شما در بالای سایت خودت اطلاعیه بزن که فلان سایت متعلق به ما نیست و هیچ ارتباطی به ما نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
درود
قانون چیزیه که طرف حق باشه :|
قانون علامت تجازی با مصادیق رایانه ای کاملا متفاوت است دوست خوبم :)
قالبو اسکریپت هیچ کس را اونجا قرار ندادیم اگر خودشون برای ما ارسال کرده باشند :) یکسری مطالب هم اختصاصی فارسی سازی شده و یا از سایت های خارجی گرفته شده است . بیمورد تهمت به کسی نزنید لطفا .
سایت مذکور " http://www.topscript.org " می باشد؟
اقدام به ریپ زدن قالب سایت شما کرده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
شما باید شکایتت رو حضوری در فتا انجام بدید.
بعد اگر کاری کردند که هیج نکردند فردا کسی مدعی شد شما کلاهبرداری چیزی کردید میگه من نبود قبلا اطلاع دادم.
فکر کنم اگر خیلی خیلی کار کنند در نهایت *****ش کنند.
بهترین کار اینکه شما در بالای سایت خودت اطلاعیه بزن که فلان سایت متعلق به ما نیست و هیچ ارتباطی به ما نداره.
بله حتما همین کار را خواهم کرد ...