پاسخ : سوالات در مورد زرين پال
عالیه
مخصوصا برای تازه کار ها
تستش کردم . عالی بود ...
بهتره درگاه بانک ملت و سامان و ملی و ... رو هم بزارین .
در مورد سیستم خود سایتتون هم بگم کاشکی از پی پال الگو میگرفتید .
مثلا ثبت نام در سایت رو دو نوع میکردید یکی برای کسایی که فقط میخوان خریدار باشن و کسایی که سایت دارن .
برای افرادی که فقط میخوان خریدار باشن نمایش صورت حساب و اضافه کردن کارت و افزایش موجودی و نمایش سایت هایی که ازشون خرید کردن و ... بسه .
برای افرادی که سایت دارن هم فرم مخصوصی تهیه بشه و فقط برای اونا امکانات اضافه کردن سایت و ... فعال بشه . باز این دسته رو هم گروه بندی کنید مثلا کسایی که خیلی فروش دارن کسایی که متوسط فروش دارن و کسایی که فروششون پایین هست .)همون برنز و طلا و نقره (
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afrateam
کاربرد چیزی که من گفتم برای کسانی هست که فرضا سایت استاتیک یا دست نویس برای هاستینگ دارن
یا از سیستم هایی مثل وردپرس و دیتالیف برای فروشگاه استفاده میکنن
تعداد این افراد کم نیست
و نوشتن ماژول برای سایت استاتیک غیر ممکنه و برای سایتی که طرف خودش نوشته کار سختیه
و احتمالا نوشتن این ماژول برای وردپرس و سایر سیستم های غیر فروشگاهی که بعضیا برای فروشگاه استفاده میکنن هم ممکن نیست
برای همین گفتم که یه اسکریپت ساده (بدون امکانات اضافی) و مستقل از سایر اسکریپت ها بنویسین که برای محاسبه قیمت کل خدمات (یا محصولات) و پرداخت با زرین پال ازش استفاده بشه
فکر کنم منظورشون این بوده که سیستمی شبیه به ایران مارکت سنتر یا پارس پیک راه بندازین طوری که فقط برای پرداخت هزینه ی محصول به زرین پال برن و پنلی داشته باشن که تمام اطلاعات توش باشه .
این فایل apfs.php برای چنین کاری ضعیفه
این کار خیلی خوبه اگر انجام بدین
برای تبلیغات هم با سایت هایی مثل تبیان فعالیت کنید
امیدوارم بشین مثل PayPal
تو اینا هم یه تجدید نظر بکنید . خیلی بیروحن ...
http://www.zarinpal.com/img/merchant/merchant-1.pnghttp://www.zarinpal.com/img/merchant/merchant-2.pnghttp://www.zarinpal.com/img/merchant/merchant-3.pnghttp://www.zarinpal.com/img/merchant/merchant-4.pnghttp://www.zarinpal.com/img/merchant/merchant-5.pnghttp://www.zarinpal.com/img/merchant/merchant-6.png
http://www.paypal.com/en_US/i/btn/btn_buynowCC_LG.gif
آقای امیری عزیز،
من الآن با فرستنده کار می کنم که کارمزد بالایی داره. اما برای پرداخت های بالا، کارمزد کمتری می گیره. فروش ما بالاست و نیاز داریم بدونیم که توی زرین پال کارمزد فروش های بالا چه قدر است. آیا امکان تسویه حساب بدون درخواست کاربر و به صورت اتوماتیک (مثلاً هفتگی) وجود دارد یا خیر.
ممنون.
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
من الآن توی سیستم عضو شدم و متأسفانه نمی تونم شماره ی حساب بانک سامانم رو وارد کنم. text box کاراکتر کم میاره. در ضمن طبق قوانین زرین پال باید یک کپی از کارت به دستتون برسونیم. خوب من می خوام سیستم پرداخت به نام شرکتم باشه، اما کارت بانکم به نام خودمه. باید چی کار کنم؟!
نقل قول:
من الآن توی سیستم عضو شدم و متأسفانه نمی تونم شماره ی حساب بانک سامانم رو وارد کنم. text box کاراکتر کم میاره. در ضمن طبق قوانین زرین پال باید یک کپی از کارت به دستتون برسونیم. خوب من می خوام سیستم پرداخت به نام شرکتم باشه، اما کارت بانکم به نام خودمه. باید چی کار کنم؟!
جدی؟ من بدون (-) وارد کردم به مشکل نخوردم!
آقای امیری در رابطه با انتخاب سیستم هم همون whmcs اگر ماژولش درست شه خیلی خوبه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
movie24
ماژول رو درست کردند و دو تا مشکل جزیی بود که روی سایت من اونها رو هم درست کردند و الان آماده هست
میتونید از سایتم خرید کنید :d
نقل قول:
فروش ما بالاست و نیاز داریم بدونیم که توی زرین پال کارمزد فروش های بالا چه قدر است.
کار مزدی که کم میکنند ، 2.5 درصد هست که اونم 2 درصدش مال بانک هست و نیم درصد کارمزد زرین پال
بنظر من که عالیه :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliGhaemia
عالیه
مخصوصا برای تازه کار ها
تستش کردم . عالی بود ...
بهتره درگاه بانک ملت و سامان و ملی و ... رو هم بزارین .
در مورد سیستم خود سایتتون هم بگم کاشکی از پی پال الگو میگرفتید .
مثلا ثبت نام در سایت رو دو نوع میکردید یکی برای کسایی که فقط میخوان خریدار باشن و کسایی که سایت دارن .
برای افرادی که فقط میخوان خریدار باشن نمایش صورت حساب و اضافه کردن کارت و افزایش موجودی و نمایش سایت هایی که ازشون خرید کردن و ... بسه .
برای افرادی که سایت دارن هم فرم مخصوصی تهیه بشه و فقط برای اونا امکانات اضافه کردن سایت و ... فعال بشه . باز این دسته رو هم گروه بندی کنید مثلا کسایی که خیلی فروش دارن کسایی که متوسط فروش دارن و کسایی که فروششون پایین هست .)همون برنز و طلا و نقره (
فکر کنم منظورشون این بوده که سیستمی شبیه به ایران مارکت سنتر یا پارس پیک راه بندازین طوری که فقط برای پرداخت هزینه ی محصول به زرین پال برن و پنلی داشته باشن که تمام اطلاعات توش باشه .
این فایل apfs.php برای چنین کاری ضعیفه
این کار خیلی خوبه اگر انجام بدین
برای تبلیغات هم با سایت هایی مثل تبیان فعالیت کنید
امیدوارم بشین مثل PayPal
تو اینا هم یه تجدید نظر بکنید . خیلی بیروحن ...
ممنون که اهميت ميديد و سايت رو از جهت های مختلف بررسی ميکنيد.
در مورد درگاه های بانک ها بايد بگم که فعلا با دو بانک پاسارگاد و پارسيان قرار داد داريم و سعیمون بر اين هستش که انشالا با بانکهای دارای دروازه پرداخت آنلاين از جمله ملت، اقتصاد نوين و سامان هم همکاری داشته باشيم.
در مورد ثبت نام هم شما به مورد خوبی اشاره کرديد. ما تو سيستم تمايل داريم که هم کاربران عادی و هم طراحان وبسايت ها و به طور کل هر کسی که در اينترنت تبادلات مالی داره رو به اين سيستم ترغيب کنيم. شما به نکته مهمی اشاره کرديد و انشالا در برنامه اين رو لحاظ خواهيم کرد.
در مورد شباهت با ايران مارکت سنتر منظور شما رو متوجه نشدم اصلا.
فقط در توضيح بگم که ما دو روش برای استفاده از دروازه پرداخت داريم که يکی استفاده از مرچنت هستش که نياز به برنامه نويسی داره اما در عوض تراکنش تاييد شده به سايت مبدا برميگرده و در نتيجه ميشه به مشتريان سرويس 100% آنلاين داد.
و روش دوم استفاده از آسان پرداز هستش که هر کس ميتونه با قرار دادن يک کد در وبسايتش دريافت وجه آنلاين رو داشته باشه، اما در عوض بعد از پرداخت آنلاين حتما بايد وضعيت به وسيله شماره پيگيری يا توضيحات بررسی بشه و بعد از اون به مشتری ها سرويس داده شه. استفاده از آسان پرداز نياز به برنامه نويسی خاصی نداره و کار بسيار ساده ميشه.
در مجموع هم با توجه به اينکه سيستم در شروع هستش خوشحال ميشيم که سايتها حتی برای راه اندازی اين سرويس روی وبسايتشون هم از ما مشورت بخوان و ما هم کمک ميکنيم که بتونن به بهترين نحو از سرويس زرين پال استفاده کنن.
ممنون که نظر داديد و خوشحال ميشيم بازم نظرات شما عزيزان روم بدونيم
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bijans
آقای امیری عزیز،
من الآن با فرستنده کار می کنم که کارمزد بالایی داره. اما برای پرداخت های بالا، کارمزد کمتری می گیره. فروش ما بالاست و نیاز داریم بدونیم که توی زرین پال کارمزد فروش های بالا چه قدر است. آیا امکان تسویه حساب بدون درخواست کاربر و به صورت اتوماتیک (مثلاً هفتگی) وجود دارد یا خیر.
ممنون.
در مورد کارمزد بايد بگم که فعلا برای ما امکان کم کردن کارمزد وجود نداره. ولی قطعا در آينده برای تشويق کاربران به نگهداری پول در سيستم در کارمزد ها تغيير اعمال خواهيم کرد. (البته همينجا هم قول ميدم که برای تشويق کاربران کارمزد ها رو زياد نخواهيم کرد بلکه برای زمان خروج کارمزد رو برای رقم های بالاتر کمتر خواهيم کرد.) ولی اين کار مستلزم اجرائی شدن کامل سيستم هستش و بعد از اجرائی شدن تصميماتی رو با در نظر گرفتن نظرات کاربران اعمال خواهيم کرد. ولی تو همين شرايط هم که نگاه کنيد کارمزد زرين پال حتی از بعضی بانک ها هم کمتر هستش و در مورد سيستم های پستی هم که کارمزد زرين پال از اونها هم کمتر هستش.
در مورد واريز خودکار هم بايد عرض کنم که اين کار امکان پذير نيستش به خاطر اينکه سياست های کلی زرين پال بر اين مبنا هستش که کاربران رو به استفاده پول داخل سيستم تشويق کنه (که اگر در نظر بگيريد در صورتی که پول داخل سيستم خرج بشه هيچ کارمزدی کسر نميشه) و به خاطر همين هم تصميم بر اين هستش که زمانی که کاربر نياز به خروج پول از سيستم داره اون رو درخواست کنه و 3 تا 4 روز کاری بعد، پول رو در حساب خودش داشته باشه.
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
movie24
جدی؟ من بدون (-) وارد کردم به مشکل نخوردم!
بله شماره حساب ها رو بايد بدون خط فاصله وارد کرد و بعد از اون هم اسکن کارت از کاربران درخواست ميشه.
در مورد whmcs هم همونطور که دوست خوبمون rezafh2 فرمودند اين ماژول آماده شده و امکان دانلود اون از طريق تاپيک ماژول دروازه پرداخت زرين پال برای whmcs وجود داره.
البته اين ماژول برای آدونيس هم آماده شده (و قرار هستش که توسط خود آقای داوری ارائه بشه) و روی سما هاست که نرم افزار خودمون هم هستش کاملا قابل استفاده هستش.
با تشکر
علی امیری
خواهش میکنم
در مورد اون موضوع ایران مارکت سنتر هم بگم که
ببینید شما فرض کنید سایتی با HTML ساده ساختن و چند نوع محصول داره میخواد ارئه بده . شما اگر سیستمی بزارین تو سایتتون طوری که صاحب سایت نام محصول قیمت و کد کالا رو اونجا وارد کنه و یه لینکی رو بهش بدین و اونم این لینک رو بزاره و خریدار برای پرداخت وارد سیستم شما بشه و الا اخر
شما تغریبا این کار رو با فایل apfs.php انجام دادین که خیلی ضعف داره
مثلا کد پیگیری نداره یا مدیریت آنچنانی نمیشه داشته باشیم روی کالا ها و پرداخت ها
یا اگر کسی با این لینک :
yourdomain.com/apfs.php?product_name=XX&product_id=11&price=2000
اشنا باشه میتونه دستکاری کنه .
مثلا قیمت رو به جایه 1000 تومن بزنه 100 تومن و پرداخت کنه و اگر صاحب سایت کیج باشه یا عجله ای کار رو انجام بده اصلا متوجه نمیشه و ال اخر
برای تازه کار ها هم که خیلی سخته ...
اینه که میگم یه سیستمی طراحی بشه که مدیریت داشته باشیم رو کالا ها و پرداخت ها که میشه امکانات زیادی هم بهش اضافه کرد مثلا انتخاب پست پیش تاز یا معمولی )البته فقط برای پرداخت (...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliGhaemia
خواهش میکنم
در مورد اون موضوع ایران مارکت سنتر هم بگم که
ببینید شما فرض کنید سایتی با HTML ساده ساختن و چند نوع محصول داره میخواد ارئه بده . شما اگر سیستمی بزارین تو سایتتون طوری که صاحب سایت نام محصول قیمت و کد کالا رو اونجا وارد کنه و یه لینکی رو بهش بدین و اونم این لینک رو بزاره و خریدار برای پرداخت وارد سیستم شما بشه و الا اخر
شما تغریبا این کار رو با فایل apfs.php انجام دادین که خیلی ضعف داره
مثلا کد پیگیری نداره یا مدیریت آنچنانی نمیشه داشته باشیم روی کالا ها و پرداخت ها
یا اگر کسی با این لینک :
yourdomain.com/apfs.php?product_name=XX&product_id=11&price=2000
اشنا باشه میتونه دستکاری کنه .
مثلا قیمت رو به جایه 1000 تومن بزنه 100 تومن و پرداخت کنه و اگر صاحب سایت کیج باشه یا عجله ای کار رو انجام بده اصلا متوجه نمیشه و ال اخر
برای تازه کار ها هم که خیلی سخته ...
اینه که میگم یه سیستمی طراحی بشه که مدیریت داشته باشیم رو کالا ها و پرداخت ها که میشه امکانات زیادی هم بهش اضافه کرد مثلا انتخاب پست پیش تاز یا معمولی )البته فقط برای پرداخت (...
خوب اينی که شما ميگيد رو هر کسی ميتونه به وسيله وب سرويس برنامه نويسی کنه و روی سايت خودش پياده سازی کنه!
مثلا خود ما در نرم افزار سامان شاپ (که برای عموم عرضه ميشه) اين کار رو انجام داديم!
زمانی که از وبسرويس استفاده ميشه ديگه دست کاربر کاملا باز هستش و محدود به يک لينک نيستش! همه اين عمليات در وبسايت خودش انجام ميشه و در نهايت فقط برای پرداخت به زرين پال مياد.
در حقيقت ما دوست نداريم سايت رو به سمت سرويس دهنده هایی ببريم که دست کاربر رو بسته نگه ميدارن! ما ميخوايم به کاربر کمک کنيم تا بوسيله اين مرچنت هر نوع عمليات فروش آنلاينی رو انجام بده!
اما در راستای فرمايش شما فکر ميکنم اگر چيزی شبيه asfp.php برای وبسرويس عرضه بشه که دارای محيط مديريت هم باشه برای کاربران مفيد خواهد بود!
انشالا اين رو در برنامه کاری قرار ميديم ولی بازم اين رو به زرين پال اضافه نميکنيم و اون رو همونطور که گفتم سمت کاربر اضافه ميکنيم.
ممنون از پيشنهادات خوبتون!
با تشکر
علی اميری
این سیستم مخصوص شرکت هاست یا همه میتونند استفاده کنند؟
همه ميتونن استفاده کنن!
اگر مختص شرکت ها باشه که شرکت ها ميتونن با بانک قرار داد ببندن!
هر شخص حقيقي يا حقوقی ميتونه تو زرين پال عضو بشه و پس از تاييد اطلاعاتش در اين سايت فعاليت کنه!
با سلام
1- در مورد بند 28 قوانین اجرایی :
کاربر زرين پال که به عنوان فروشنده فعاليت ميکند، موظف است نسبت به ارسال کالا و يا ارائه خدمات فروخته شده از طريق اينترنت رسيد اخذ نمايد و پايگاه داده جداگانه ای جهت نگهداری تاييديه مشتری، در خصوص کالا يا خدمات تحويل داده شده داشته باشد. بديهی است که هرگونه مسئوليت، در زمينه کيفيت يا کميت کالای ارائه شده و نيز ارسال آن بر عهده فروشنده میباشد و در صورت اعلام مشتری مبني بر عدم دريافت کالا، فروشنده موظف به ارائه رسيد دريافت شده از سوی مشتری ميباشد.
فرض بر اینکه بنده از طریق اینترنت یک کالایی را به ادرس خریدار ارسال کردم. ایا فیش تحویل به پست به ادرس
ثبت شده توسط کاربر به عنوان رسید تلقی خواهد شد؟ در صورتی که جواب منفی هست چه مدرکی به عنوان رسید مورد قبول هست.
2- وبسایت هر سازمان بزرگی و معظمی قابل هک شدن هست , در صورت هک شدن وبسایت و سیستم زرین پال پول موجودی در زرین پال توسط شرکت چگونه تضمین میشود ؟
3- به هنگام افزایش اعتبار در زرین پال متوجه شدم حساب های واریزی به نام شخص است آیا این نوعی کم اعتباری نیست و آیا بهتر نیست حسابها به نام شرکت باشد؟
4- در مبحث :
- اطلاعات تراکنش ها
ممکن است زمانی که شما به کسی پول ميفرستيد و يا از کسی درخواست پول ميکنيد، ما سوال هايي از شما در مورد اطلاعات آن تراکنش بپرسيم؛ مثلا: نوع تراکنش (خريد کالا، خريد سرويس و يا انتقال وجه ساده) و آدرس ايميل و يا شماره تلفن شخص ثالث. همچنين وقتی شما برای مشتری ديگری از زرين پال پول ميفرستيد ممکن است از شما برخی سوالات شخصی برای آن شخص ثالث پرسيده شود تا اين تراکنش کامل شود. اين اطلاعات همچنين ممکن است از جانب آن شخص برای ما نيز انتقال يابد و قابل دسترسی باشد.
بانک ها که از لحاظ اعتبار در سطح بسیار بالاتری از سیستم زرین پال هستند مبالغ بسیار بالا را بدون هیچ پرسش در مورد , مورد معامله و بدون هیچ مشکلی انجام میدهند این در حالیست که زرین پال یک سیستم بین-المللی نیست و پولشویی ها در این سیستم فقط به نوع درونی منحصر میشود. این بند را چگونه توجیه مینمایید.