شما سفارش را در پرتال ثبت یا از طریق تیکت ارسال کنید
همکاران ما فاکتور را برای شما ویرایش میکنند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تا به این لحظه هجده عدد سرور تحویل داده شد
طبق لیست دیتا سنتر با گذشت 24 ساعت تقریبا بیشتر مدل ها یه اتمام رسیده
موفق وپیروز
D8-230 [VALUE]: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 32GB RAM; 2 x 2TB; 1Gbps Unmetered (3 months)
لطفا قیمت این سرور +ASA5510
و ۹ تا ip رو می خواستم
سلام
مشخصات سرور مورد نظر من:
D8-230
32GB DDR3 ECC Memory (Free)
2 x 2TB SATA 7,200 RPM (Free)
33 Usable IP Addresses (RIPE /29 + /27) (+ £32.00 per month)
1Gbps Unmetered Port - 300Mbps Guaranteed (Free)
VMWare ESXi / vSphere 5.1 Hypervisor (Evaluation Licence) (Free)
Dell Remote KVM and Remote Media (Free)
آیا موجود هست
با تشکر
سلام
برای رفاه حال کاربران و نزدیکی به ایام نوروز آفر 50درصد هنوز پابرجا میباشد. کاربرانی که مایل به سفارش میباشند از طریق پرتال اعلام کنند
موفق و پیروز
من اینطور دستگیرم شد که جدای تخفیف های شما قیمتی که دیتا سنتر تو سایت زده برای 3 ماه می باشد و بعد سه ماه بخواهیم تمدید کنیم تقریبا دو برابر خواهد شد ؟
اگر جواب مثبت است ، این هزینه ی یهو دو برابر شدن میتونه بیزینس رو بهم بزنه ، ایا میشه بعد سه ماه ، خرید جداگانه ای کرد و باز از این تخفیف های 50 درصدی استفاده کرد و سرور رو منتقل کرد ؟
در مورد هزینه VAT دیتا سنتر هزینه ی جداگانه ای دارد ؟ کلا هزینه های مخفی دارد یا نه ؟
SLA به چه صورته ؟
جدای ابیوز فایل (چه تورنت چه سایر موارد ) در مورد تورنت من با پشتیبانی فروشش صحبت کردم گفت که به شدت با تورنت برخورد میکنند و سرور ها مانیتور میشوند چه پابلیک باشه چه پرایوت و اگر موردی ببینند بدون هماهنگی و تذکر سرور رو خالی میکنند!!!
بد ترین چیز فکر کنم همین باشه که یهو خالی کنند !
ازشون پرسیدم قوانین انگلستان استفاده از شبکه تورنت رو مجاز ندونسته ؟ پشتیبانی گفت این قانون داخلی دیتاسنتره! گفتم دوستم از دیتاسنتر شما سرور داره و داره تورنت رو با سرعتی بسیار بالا میگیره ، پشتیبانیش بعد 10 دقیقه هنگ کردن (فک کنم ای پی منو ذخیره کرد تا ببینه دوستم کیه :دی ) گفت ایشان تخلف کردند و به محض دیدن برخورد میشود حالا این چیزی که شما در مورد تورنت در این دیتا سنتر گفتید نمیدونم کدامش به حقیقت نزدیک تره البته خودم میدانم که اکثر vps های ایجاد شده از رداستیشن دارن تورنت میگیرن و مشکلی فعلا نبوده اما نمیدونم چرا پشتیبانیش اینطوری گفت !
سلام
دیتا سنتر بر روی سرور های خود پنجاه درصد تخفیف لحاظ کرده بود و به اتمام رسید و دیگر روی سایت دیتا سنتر نیست ولی ما همچنان این تخفیف را ارائه میدهیم به عنوان تنها پارتنر پلاتینیوم ... حال شما میبایست متناسب با تجارت خود سروری انتخاب کنید تا بعد از سه ماه که قیمت سرور به قیمت واقعی خود میرسد به مشکل نخورید.
ام ما بعد از سه ماه برای تمدید به کاربران خود بین ده تا بیست و پنج درصد تخفیف ارائه میدهیم که آن زمان معلوم میشود.
خیر مالیات و هزینه های مخفی در این دیتا سنتر وجود ندارد.
زمان پاسخ گویی دیتا سنتر بین ده دقیقه تا هشت ساعت است طبق استاندارد اما تا به امروز در کمتر از یک ساعت همیشه پاسخ داده اند
در رابطه با تورنت هم باید اعلام کنیم همچین موردی نیست که سرور را ببندند و خالی کنند و فکر میکنم یا شما پرسش را درست مطرح نکردید یا پشتیبان اشتباه برداشت کرده . شما اگر ابیوزی دریافت کنید که از این سرور فایل تورنتی دریافت شده فقط کافی است پرت تورنت را لیمیت کنید بر روی این سرور و من فکر میکنم برداشت پشتیبان این بوده که سایت تورنت روی سرور های آنها راه اندازی شود. تا به امروز ابیوز های کمی بوده که برای کاربران ما ارسال کردیم در زمینه تورنت و همگی با پاسخی که به ابیوز داده اند بدون مشکل به کار خود ادامه داده اند.
خالی کردن سرور در کار نیست و تا به این لحظه نبوده و فکر میکنیم این شایعه میباشد که اولین بار از سوی شما مطرح میشود.
دوست عزیز ای پی شما را ضخیره کرد تا دوست شما را پیدا کنند !!!!! بیشتر شبیه جوک های فیلم های علمی تخیلی آقای جی جی آبراهام است ;)
ابیوز های مستند ملاک دیتا سنتر میباشد آن هم همیشه ابتدا اطلاع میدهند تا مورد بررسی شود و صحبت های شما با این مطلب آخر که عنوان کردین کاملا جهت دار است اما باز با این حال ما پاسخ های شما را میدهیم.
خیر اکثر سرور های مجازی گرفته شده از این دیتا سنتر تورنت دریافت نمیکنند و بنده نمیدانم این اطلاعات خاص و عجیب و غریب را به عنوان کاربری که حتی با این دیتا سنتر کار نکرده شما از کجا آورده اید .
در نهایت حقیقت همانی است که تا به امروز رخ داده و لا غیر
D: ای که در جمله ام بود متوجه نشدید که من باب شوخی عرض کردم قطعا رسیدگی به اینطور چیزا ساز و کار خودش رو دارد
ضخیره هم درستش ذخیره هست ;)
این چیزی هم خدمتان عرض کردم صحبت های بین منو اون پشتیبانی آنلاین بود حالا تقصیر من چیه ؟
الان سایت دیتا سنتر رو میبینم مثل اینکه یک تغییراتی کرده دیگه اون قسمت پشتیبانی (مثل لایو زیلا) نیست و فکر کنم قیمت ها هم یک مقدار عوض شده باشه (شایدم در مورد قیمت اشتباه میکنم)
(میخواستم ببینم اون بخش پشتیبانیش اگه هست یک زحمت بکشید و در مورد تورنت سوال کنید ببینید چی میگن ، خودتونم معرفی نکنید که پارتنر هستید ، اگه اینطور که شما میگید باشه خیلی خوبه چون این دیتا سنتر ارزش کار کردن داره امیدوارم که یا بنده یا پشتیبان اشتباه کرده باشیم)
اینطور که شما با این دیتا سنتر کار کردید و با توجه به تجربه تان ابیوز حتی اگر تحت تورنت هم باشد سرور خالی نخواهد شد در این مورد ابهام داشتم .
کامیاب باشید
سلام
فکر نمیکنیم در یک محیط جدی که اطلاعات آن برای همه مهم است مکان شوخی باشد لذا پاسخ شما را برای آن موضوع خاص با رنگ قرمز ارائه دادیم.
سعی شد به صورت کامل به پرسش های شما پاسخ داده شود طبق مسئولیتی که داریم.
قیمت ها نیز تغییر کرده چون آفر و تخفیف دیتا سنتر تمام شده اما ما همچنان به تخفیف ۵۰٪ ادامه میدهیم تا پایان هفته
تورنت عمومی همه جای دنیا خلاف میباشد! پس در این شکی نیست. دیتاسنتر مشکلی با تورنت پرایوت ندارد. اما در مورد تورنت های عمومی هم طبق گفته مدیر خود دیتاسنتر در جلسه دوماه پیش " تورنت ابیوز مهمی برای دیتاسنتر محسوب نمیشود و جزو ابیوزهای درجه سه یا چهار محسوب میشود " تا به الان هم کاربران ما بابت استفاده از تورنت مشکلی نداشتند! و اگر مشکلی هم بوده حتما در اینجا عنوان میشده. حال تصمیم با خود شما میباشد که خرید کنید یا نه ! در آخر هم یک نکته و آن هم اینکه هیچ چیز را نمیشود در این دنیا گارانتی کرد