راه اندازی یک سرور بازی آنلاین مثل Counter Strike Source چه درآمدی می تونه برای صاحبش داشته باشه ؟
راه های کسب درآمد از یک سرور بازی آنلاین چی می تونه باشه ؟ مخصوصا کانتر استریک ؟
به جز بحث VIP .
نمایش نسخه قابل چاپ
راه اندازی یک سرور بازی آنلاین مثل Counter Strike Source چه درآمدی می تونه برای صاحبش داشته باشه ؟
راه های کسب درآمد از یک سرور بازی آنلاین چی می تونه باشه ؟ مخصوصا کانتر استریک ؟
به جز بحث VIP .
فروش اکانت به دیگران
سلام من در هنگام رفتن به سروری که به این روش ساختم بااین حطا مواجه میشم :STEAM authentication required to connect to internet server
- - - Updated - - -
سلام من در هنگام رفتن به سروری که به این روش ساختم بااین حطا مواجه میشم :STEAM authentication required to connect to internet server
داداش از کجا vps گیر بیاریم ؟
توی بخش درخواست سرویس درخواست بدید
دوستان براب سرور بازی چگونه کسب درامد کنیم که لا اقل هزینه حود سرور و در بیاره؟
اظافه کنم که چون سرور صفر کیلومتره قاعدتا نباید از vip استفاده بشه دوستان لطفا راهنمایی کنید..
سلام یه سوال؟؟؟ این آموزش فقط میشه دو نفر یا چند نفر از دوستان با همدیگه بازی کرد منظورم اینه یعنی مث سرورهای انلاین کانتر که نایف یا پابلیک هستن نیس مثل سرور های rio2 یا rio که ip رو بدی به بقیه و تبلیغ کنی بیان تو سرورت بازی کنن؟؟؟
نه دوست عزیز میتونید ip را در اختیار دیگران بزارید و با توجه به منابع سیستمون پلیر داشته باشید