آقای داوری با اینکه بابت زود عصبانی شدن و اخلاق نا پسند شما زیاد دل خوشی ندرام ولی کسانی که دنبال نال شدش بودن رو به شما معرفی کردم !
اون رو هم دوستانه پیگیری می کردید بهتر بود
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای داوری عزيز!
شما ظاهرا اعصابتون خيلی ناآرومه!
بخدا ارزش نداره!
عزيز من شما ميگی ***ی :دی! چي رو ميگی ***ی! آخه خوبه من اميری قبل از اينکه حرف بزنم يه بار دربارش فکر کنم ببينم چی ميگم!
عين اين ميمونه که من بيام يک درخت سيب تو باغ شما بکارم! شايد درست نباشه اينکار ولی ديگه اسمش ***ی که نيست!
عزيز دل من شما راضی نيستی اين ماژول برای آدونيس استفاده شه! باشه! بگو کسی که از شما سيستم رو خريده استفاده نکنه!
بخدا من اعصابم از تو بيشتر خورد ميشه وقتی ميبينم اسکريپت نال شدت دست اين و اون داره ميچرخه و تازه اون بابا مياد ميگه مال من اصله!
ولی تو الان با اين حرفت که ميگی هيچ کس اجازه توسعه دادن نرم افزار من رو نداره يک چيز بيشتر نميگي!
ميگی فلانی، اگر خواستی از آدونيس و زرين پال با هم استفاده کنی از من نخر، برو از اينا که نال ميکنن بخر!
آخه عزيز من، کجای whmcs نوشته من بيام يک ماژول بنويسم بعد دونه ای 30 دلار بفروشم!؟ چطور کار رو خودت انجام ميدی حلاله به ما که ميرسه گناه کبيره ميشه!
آخه عزيز من، اين ماژولی که من الان اينجا گذاشتم که يوزر های شما استفادش رو بکنن چه ضرری برای شما داره که اينقدر سرش عصبانی شدی! مگر اينکه دنبال چيز ديگه ای باشی که اگر واقعا اينطوری باشه حق داری حرص بخوری! مگر اينکه بخوای همين ماژول رو وسه هر کسی که خواست 30 دلار بفروشی! حالا شايد فکر ميکنی الان که اينو مجانی کسی نوشته ديگه گناه کبيره کرده!
عزيز دل من، من از شما آدونيس نخريدم! ولی کسی از من خواست اين ماژول رو براش بنويسم که خودش داشت از آدونيس استفاده ميکرد! مگر غير از اين بود که whmcs رو از شما خواستن و شما نوشتی ؟ مگر غير از اين بود که oscommerce رو از شما خواستن و شما نوشتی و فروختی! و n تا برنامه ديگه!
آخه به جای اينکه اينهمه فحش بدی يک دقيقه بشين فکر کن ببين نوشته شدن اين چه ضرری بهت رسونده که همين طور داری فحش ميدی! :دی
باور کن اين فحش هایي که ميدی اصلا برام مهم نيست و در حدی نميبينم که بخوام جواب بدم ولی خودت و خدای خودت ببين اميری چه ضرری بهت رسوند که بايد اينهمه فحش بخوره!
و بدون اين فقط آدونيس نيست و ما در حال نوشتن اين ماژول برای سيستم های مختلف هستيم و هر کسی برای هر نرم افزاری درخواست بده (همونطور که برای آدونيس درخواست دادن) ما مجانی ميشينیم مينويسيم و برای دانلود بقيه هم قرار ميديم.
شما هم الان دوست نداری استفاده کنن بگو دوست نداری (که البته گفتی) ديگه خود مشتری ها بستگی به نيازشون يا استفاده ميکنن يا نميکنن!
راه دوم هم اينه که بفرماييد هزينه اين کار ما چقدر هستش (اضافه کردن ماژول به نرم افزار شما)، کاری که توسط ما انجام شده و اگر بايد هزينه ای به شما پرداخت بشه بفرمائيد چقدر تا پرداخت بشه!
ديگه هم دوست داريد فحش بديد دوست داريد منطقی باشيد.
ممنون
علی امیری
اين هم تاپيک در مورد زين پال:
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8...7%D9%84-10478/
برای دوستانی که سوال دارند.
امیری یا هر کس دیگه ای هستی چرا متوجه نمیشی؟؟؟فارسی دارم میگم.
شما چرا بدون اجازه ی من اینکار را کردی؟؟
هی میگه whmc .
شما برو توی سایتشون و ببین که یک بخش راهنما داره که خودش یک سری مثال گذاشته و من بدون اینکه برم کد whmc را دیکد کنم با استفاده از همان راهنمای خودشان براش ماژول نوشتم.
اگر فقط ۲-۳ ماه دیگه صبر میکردی میفهمیدی که میخواستم چیکار کنم ولی با این کاری کردی واقعا ناراحتم کردی و دیگه انگیزه برای کارهایی که میخواستم انجام بدم ندارم.
عزيز دل من اين حرف شما معنيش اينه که کسی حق نداره توسعه ای روی آدونيس بده!؟
شما ميگی ما ***ی کرديم!
عين اين ميمنونه که شما يک زمينی رو به کسی اجاره بدی! (يا شايدم بفروشی) بعد اون کسی که از شما زمين رو خريده به مياد و به من ميگه برام اين گل رو بکار! منم مجبورم زمينش رو بکنم گل رو بکارم توش!
اونوقت شما مييای ميگی چرا زمين منو کندی !؟
اين هم همون جريانه! شما با اين ماژول چه مشکلی داری! ميگي چرا زمينت شخم خورده ميگم همش که شخم نخورده! جای يکدونه درخت شخم خورده.
حالا هم دارم ميگم! اگر هزينه ای قراره پرداخت بشه بفرماييد. ديگه نياز به اينهمه دعوا نداره که!
الان شما ميگی اين ماژول رو کسی حق نداره استفاده کنه!
خوب نتيجش چی ميشه! اين بچه مچه ها که نال ميفروشن برميدارن اينو اضافه ميکنن به آدونيس بعد ميگن مال ما از مال محسن داوری هم کاملتره!
آخه من نميدونم اين ايرادش چيه که برگشتی فحش ميدی!
اگر منظورت اينه که کسی غير از خودت حق توسعه نداره که بحثش چيز ديگست! به نظر من تو اين قضيه تجديد نظر کن!
شما ميگي چرا اينو نوشتی! جواب اينه که زرين پال يک سرويس عمومی هستش! مشتری به من ميگه ميخوام از زرين پال استفاده کنم! بايد بهش بگم اگر از زرين پال ميخوای استفاده کنی آدونيستون رو پس بده به آقای داوری بيا از من اسکريپت بخر !؟
اگر جواب شما اينه بگو که ما هم تکليف خودمون رو بدونيم!
ولی منطقی حرف زدن بهتر از چشم بسته بد و بيراه گفتن هستش!
ممنون
علی امیری
مغزتون را ... کردید.
با شما حرف زدن فایده ای نداره.
من فقط یک سوال کردم :
شما چرا بدون اجازه ی من اینکار را کردی؟؟
این بود منطقت؟این همه میگفتی منطق همین بود؟؟؟نقل قول:
چون زرين پال يک سرويس عمومی هستش و همه ميتونن بدون محدوديت از امکانات اون استفاده کنن!
منطقت منو یاد بچه های دبستانی انداخت.
===
بحث من مالی نیست.متوجه شدی؟
شما حق نداشتی بدون اجازه ی من چنین کاری بکنی.
دیگه هم هر حرفی بود را زدم و لزومی نمیبینم با آدمی با چنین منطق قوی ای صحبت کنم
من منطقا به شما توضيح دادم که شما بيخود جوش اوردی!
ولی بازم توضيح ميدم اينشالا اگر خلاف اين هستش توضيح بديد:
يک نفر از شما زمينی رو خريده، تو شهرکی که شما صاحبش هستيد اما ايشون زمين رو از شما خريده و اومده به من گفته که بيام اين گل رو تو باغچش بکارم!
منم رفتم تو زمين اون آقا بيل زدم و گل رو کاشتم!
حالا شما اومدی ميگی تو چرا ***ی کردی! ميگم وقتی ***ی بود که من اين زمين رو به دو نفر ديگه ميفروختم يا از بغل بزرگترش ميکردم و زمين های شهرک شما رو اشغال ميکردم!
ميگی چرا بيل زدی تو زمينای شهرکم! ميگم تراکتور نيوردم کل سورست رو باز کنم! يک بيل زدم يک گل کاشتم!
به فرض که من مياومدم از شما اجازه ميگرفتم! (هر چند که از لحاظ شرعی و منطقی با توجه به مثال بالا هيچ نيازی نبوده) شما اجازه ميدادی !؟
اگر اجازه ميدادی که ديگه حرص خوردن مال چی هستش!؟
اگر اجازه نميدادی هم بگيد تا من روشن بشم !؟
آقای داوری شما کلا عصبانی هستيد. بهتره 10 دقيقه فکر کنی ببيني اين ماژول چه نونی رو از شما آجر کرده جز اينکه سيستم شما رو تکميل کرده!
بعد از 10 دقيقه اگر عقلت گفت ضرر رسونده بهت بيا و هر فحشی دلت خواست بده !
اصلا ميخوای من اين لينک دانلود رو حذف کنم! شما راضی ميشی !؟
بعد اگر مشتريتون اين ماژول رو خواست جواب شما چيه!
بهتره به جای فحاشی جواب بديد چون ما برای کارمون برنامه ريزی داريم و با توجه به اون برنامه بايد جلو بريم!
امروز آدونيس هستش، فردا 1000 تا ماژول ديگه! لطفا نظر نهاييتون رو اعلام کنيد!
بحث مالی که ميگيد نيست (والا شرکت تقبل ميکرد) بحث منطقيش رو هم که ديديد شما حقی توش نداشتيد چون برای مشتری ای که از شما برنامه رو خريده نوشته شده!
تو دنيا هم همه دارند همين کار رو انجام ميدن، فقط به شما برخورده!
من لينک دانلود رو بردارم برای مشتری هایی که اين ماژول رو احتياج دارند چه راهکاری در نظر ميگيريد!؟؟؟
نظرتون رو بگيد تا مشکل حل بشه!
منتظر جواب هستم!
حوصله بحث الکی هم نه من دارم نه شما!
ممنون
علی اميری