برای شروع کار مینت بسیار مناسب است
شما میتوانید از نرم افزار های معادل که رایگان هم هستند استفاده کنید، مثل freecad
اوبونتو یه خورده باگ زیاد داره خیلی پیشنهاد نمیشه(البته این نظره منه، شاید دیگران این حرف رو قبول نداشته باشند)
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام والا من تا الان 2 سال هست ویندوزم را عوض نکردم . به نظرم مهم ترین مسئله اینه سیستم را ویروسی نکنید و از یک ویروس یاب خوب مثل Norton360 استفاده کنید و هر انتی ویروسی هست حتما اورجینال باشه تا مشکل آپدیت نباشه . و این که یکم روی کرک های برنامه ها حساس باشید و هر برنامه ای را نصب نکنید و یک مشکل دیگه کند شدن سرعت سیستم و سرعت هارد پرشدن هارد و شلوغ شدن ریجستری و سنگین شدن هیستوری برنامه ها مرورگر ها ..... که اصلا این ها خصوصیت ویندوزه به نظر من قدرتمند ترین برنامه ای که تو این مشکل به شما کمک میکنه برنامه Norton.Utilities که سیستم را بهینه سازی میکنه و یکی دیگه از کار هایی که خیلی لازمه اینه که برنامه هایی که در هنگام بالا اومدن ویندوز اجرا میشه و هر سرویسی که اجرا میشه و نیاز بهش ندارید غیر فعال کنید . که سرعت بالا اومدن ویندوز را زیاد میکنه
موارد زیادی هست که اگه رعایت نشه ویندوز بعد از مدتی مشکل سازمیشه
اولین نکته استفاده از یک انتی ویروس قوی و اپدیت شده هست
دومین نکته استفاده از ویندوزهای اصل و بدون ویرایش هست !
سخت افزار هم خیلی مهم هست ، دوستی که میگه هارد ssd خوبه باهاش موافقم ولی نگهداری سیستم خیلی مهمتر هست
بنده با دو تا سیستم کار میکنم، لپتاپم که ویندوز 8 اورجینال داره و سیستم pc خونه که ویندوز کرکی داره ، لپتاپم هارد معمولی داره و از وقتی که گرفتمش (3ماهه) مشکلی نداشته
سیستم خونه یک هارد 60 گیگ ssd داره که ویندوز روش نصب هست و 2 تا هارد اینترنال و نزدیک 1 ترابایت اطلاعات روش هست ! واینم نزدیک به 1 سال هست که ویندوزش رو عوض نکردم و مثل بنز داره کار میکنه ، هر فلشی رو بهش نمیزنم و قبل از اسکن کامل چیزی رو باز نمیکنم
منکه فرقی بین سیستم عامل ارجینال با کرکی ندیدم و فقط ارجینال ساپورت مایکروسافت رو داره ! به نظرم نگهداری صحیح سیستم خیلی مهمه
Tune Up Utilities 2014 + (A Reliable Antivirus
Defrag کردن مرتب پیشنهاد میشه
اگر دانلود زیاد دارین یک درایو پارتیشن بندی کنین و فقط به دانلود هاتون اختصاص بدین