پاسخ : اتصال به اینترنت با استفاده از فیبر نوری
شما نیازت رو دقیق بسنج به پهنای باند و ترافیک وسرعت
اینجا بنویس تا بشه بهتر راهنمایی کرد.دوم اینکه اطلاعات مربوط رو به ارتباط فیبرنوری رو باید بری از مخابرات بپرسی
و کارت رو بهشون توضیح بدی و نیازش رو تا امکان سنجی کننن بهت بهترین پیشنهاد رو بدن اگر پهنای باند متقارن میخوای
با اطلاعات غلط خودت رو اینجا سرگرم نکن
درضمن کمترین هزینه رووو ارتباط وایرلس و خرید پهنای باند بصورت حجمی از شرکت های ispهست
متوسط ترین هزینه خطوط مخابرات گرانترین هزینه شرکت های خصوصی
اره دو طرفه میندازنت تو گونی
بعضی از دوستان بلدن این کارو کنن که گرفته نشن
ولی نه اینجا تو انجمن ر س ی و ر بپرس
اولا به شما نمیدهند برای خونه اگر برای شرکت یا اداره باشد میدهند ولی از اوهدش بر نمیای چون هزینه بالا و سرعتش 1000 یا با ماژول های تن جی هم میشود در ایران دنبال سرعت خوب نباش10/000
- - - Updated - - -
به تمامی شرکت ها و ادارات . و مکان های دولتی و شرکت ها میدهند برای خونه نمی دهند <<<<<<>>>>> و سرعت آن پورت فیبر نوری 1000 هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman1959
سلام من چند وقتیه تو فکر افتادم فیبر نوری بخرم اما هیچی ازش نمیدونم اگه میشه راهنماییم کنید.
1 جریاناتش در کل چجوریه؟
2 باید برای اتصال به اینترنت چه مبلغی به چه شرکتی پرداخت کنم
3 سرعتش چقدره حدودا
4 واسه من به صرفه هست یا نه (من برای شرکتم باید اینترنت نامحدود 8 مگ بگیرم که با این قیمتا ناجوره)
لطفا اگه فکر میکنین به صرفه نیست یا به دردم نمیخوره هم راهنمایی کنین با تشکر
فیبر نوری!؟ در ایران ؟! عزیز تمام تجهیزات استفاده شده که شرکت مخابرات داره روش اینترنت ارائه میکنه جر مضخرف ترین جنس ها هست !
بهتره با اسیا تک صحبت کنید یا صبا نت اینترنت بااین کیفیت رو تهیه کنید ! و لذت ببرید !
یا هم با شاتل اینترنت وایرلس بگیرید پوینت 2 پوینت تهیه کنید راحت راحت اینترنت اختصاصی بدون قطعی
!
با تشکر
کانفیگش یک کم سخت هست ولی چیزی نداره برای شما به صرف نیست
تاریخ پست اول رو نگاه کنید بد نیست
سلام
دوستان دور از اسپم برای منم سوال شد اینکه
فیبر نوری باشه قدرت سیگنال بالا میره؟ SNR
خب وقتی شرکت isp حداکثر پورت رو مثلا رو 5 مگابیت بزاره چطور میشه سرعت بیشتر انتظار داشت؟
یا فیبر نوری برای سرعت های بالاتر استفاده میشه که سیم مسی نمیکشه ... ؟
Snr به چند عامل بستگی داره که یکی از اون عوامل فاصله شما تا مرکز مخابراتی هست.
کافوهای نوری به روایتی این مساله دور بودن رو حل میکنند و به روایتی خودشون میشن یک مرکز تلفن مستقل و باعث میشن فاصله طولانی شما از طریق فیبر بیاد و افت سیگنال کم بشه و به روایتی در اصل کابل مسی شما متراژش کم میشه. در نتیجه کیفیت بالاتری خواهید داشت. در حالی که اگر این اتفاق نیفتد چه بسا که اصلا سرویس adsl روی خط شما جواب نده. (سعی کردم کل مساله روی توی این جملات خلاصه کنم :) )
در مورد اینکه شرکت پهنای باند شما را روی ۵ مگ لیمیت کنید به هیچ وجه نمیتونید سرعت بالاتری تجربه کنید.