پاسخ : سرور اختصاصی برای دنلود | ovh or hetzner
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
به خدا بد گیج شدم دوستان هر کدوم مزایا و معایبی رو میگن که قابل تامل هست . الان شما راضی هستید از سرور ؟ مشکلی از لحاظ کپی رایت ندارید؟
البته الان میگن هتزنر هاردهای باکیفیتی آورده که امکان از بین رفتن هارد رو به حداقل ممکن رسونده!
هنوز تحویل نگرفتم ، اما با تجربه ای ک از دیتاسنتر ovh کانادا دارم ، رفتم سر وقت دیتاسنتر فرانسه اش .
سرور کانادام مشکلی نداشته تا حالا ... از نظر کپی رایت در این دو دیتاسنتر خیالتون کلا راحت باشه !!!
اما در هر صورت یادتتون باشه ک رید 1 استفاده کنید ، رید 0 تو کار من و شما ریسکش بالاست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
هنوز تحویل نگرفتم ، اما با تجربه ای ک از دیتاسنتر ovh کانادا دارم ، رفتم سر وقت دیتاسنتر فرانسه اش .
سرور کانادام مشکلی نداشته تا حالا ... از نظر کپی رایت در این دو دیتاسنتر خیالتون کلا راحت باشه !!!
اما در هر صورت یادتتون باشه ک رید 1 استفاده کنید ، رید 0 تو کار من و شما ریسکش بالاست .
رید 1 که هزینه بسیار زیادی داره چون هارد رو نصف میکنه و همچنین اینکه سرعت رو کاهش میده الان من 4 ترا فضا لازم دارم که بخواد رید 1 باشه باید 4 هارد 2 ترا بگیرم که خودش نزدیک ماهی نزدیک به 150 هزار تومن اضافه میکنه به قیمت سرور!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
رید 1 که هزینه بسیار زیادی داره چون هارد رو نصف میکنه و همچنین اینکه سرعت رو کاهش میده الان من 4 ترا فضا لازم دارم که بخواد رید 1 باشه باید 4 هارد 2 ترا بگیرم که خودش نزدیک ماهی نزدیک به 150 هزار تومن اضافه میکنه به قیمت سرور!
یه تحقیق درباره رید 0 و 1 بکنید ... چون رید 0 ریسک داره :d ، یک مشکلی برای یکی از هاردا پیش بیاد کل دیتای هر دو دیسک میپره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidx
یه تحقیق درباره رید 0 و 1 بکنید ... چون رید 0 ریسک داره :d ، یک مشکلی برای یکی از هاردا پیش بیاد کل دیتای هر دو دیسک میپره ...
رید 0 رو نگفتم منظورم این بود که اصلن دورش نمیرم :d چون فشار روی هر دو هارد رو بالا میبره و احتمالا سوختن هارد خیلی بالاست . 50 50 تقسیم میکنه این کار برای هاستینگ ها مناسبه نه من که 4 ترا فایل دارم :|
کی گفته هتزنر بیشتر از 30mb دانلود نداره؟ الان من ex60 رو دارم و با 90mb دانلود میکنه.
چرا شایعه میپراکنید ؟ :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
کی گفته هتزنر بیشتر از 30mb دانلود نداره؟ الان من ex60 رو دارم و با 90mb دانلود میکنه.
تا 110 هم دانلود میده اونجوری که من پرسیدم چون 200 مگ رو تضمین کردن ، شوخی که نیست پورت 1 گیگ ها :d
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
جناب آقای
arc1o0
سروری که در پست اول از ovh قرار دادم به نظرتون چطورره ؟ سخت افزار و قیمتش و همچنین اینکه شما که فعالیت بسیاری با این دیتا سنتر دارید از لحاظ کپی رایت به مشکل نمیخوریم ؟ و همچین چند پست بالاتر در مورد قرار دادن لینک در داخل سایت فیلم خارجی عرض کردم مشکل پیش نمیاد؟
بعد اینکه من از رید استفاده نمیکنم ، کیفیت هارد به چه صورت هست ؟ یهویی نسوزه بدبخت بشم
البته میگن آنتی دی داس رو به صورت رایگان تا 90 گیگ میده
سلام
1- سرور مناسب نیست!
پیشنهاد بنده سرور زیر هستش - شما به رم زیادی نیاز ندارید - پردازنده مهمتره تو این مورد که 1245
راندمان عملی پردازنده ها رو اینجا می تونید چک کنید PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
Intel Xeon E3-1245v2 |
4 c / 8 t |
3.4 GHz+ |
32 Go |
2x 2 To SATA |
Hard |
200 Mbps |
1 Gbps |
2- از نظر کپی رایت مشکلی نیست الان خیلی از سایت های فیلم و .... روی این دیتاسنتر قرار دارند و مشکلی نبوده
3- سروری که مشخصات دادم رید سخت افزاری داره که شما با توجه به نیازتون می تونید به شکل رید0 (4 ترا قابل استفاده) استفاده کنید یا کلا از رید استفاده نکنید. هیچ دیتا سنتری شما رو مجبور به استفاده از نوع خاصی رید نمی کند.
4- تمامی هارد های سرور های 32 گیگ توشیبا هستند و تا به امروز مشکل هارد ما نداشته ایم، اما برخی همکاران مشکل هارد گزارش کرده اند که خوب هیچ جا این احتمال صفر نیست
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...tzner-sata-jpg
5- اصلا فرض کنید 50 گیگ، از هیچی که بهتره؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
سلام
دوست عزیز دانلود شما داخل سرور 720 مگابیت یا 90 مگابایت است ، دانلود از سرور روی 200 مگابیت و به عبارتی 25 مگابایت لیمیت یا گارانتی شده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
سرور شما از لحاظ پردازنده کم نمیاره ؟ روزانه چقدر دانلود میشه ازش ؟
دوست عزیز
دانلود در سورهای هتزنر تا 110 مگ دانلود داره و مهم لینک دانلود هست که سرور ارائه دهنده بتواند جواب بدهد
و برای اپلود و یا دانلود از سرور 38 مگ میدهد اما اگر از هتزنر به هتزنر باشد تا 110 مگ دانلود میدهد
که او وی اچ نمیتونه
از یوزر ارک میپرسم ؟
و یک سوال تیکت های که در او وی اچ ارسال میشود چقدر زمان میبرد تا جواب بدهند ؟