پاسخ : ▂▃▅▆▇ ™ iPower میزبان حرفه ای وب شما در ایران ▇▆▅▃▂
سلام دستت درد نکنه
به نظرت این هاست توانایی میزبانی سایت با بازدید بالا و 60-70 نفر افراد آنلاین رو داره؟
در آیده شایدم بیشتر بشه
هر چند وقت از اطلاعات بک آپ گرفته میشه چون حفظ اطلاعات خیلی برام مهمه حدود 4 هزار پست داره
هاست سی پنل هست یا نه اگه نیست میشه از سی پنل منتقل کرد
شرکت رسمی با نماد و اینجور چیزا هستین یا نه چون با عرض معذرت این روزا به کمتر کسی میشه اعتماد کرد چندتا سرور داشتم که نابود شدن فروشندشونم معلوم نیست کجا غیبشون زد همه فایلا هم پرید
اگه نمونه سایت پربازدید هم داری بی زحمت برام بفرست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام دستت درد نکنه
به نظرت این هاست توانایی میزبانی سایت با بازدید بالا و 60-70 نفر افراد آنلاین رو داره؟
در آیده شایدم بیشتر بشه
هر چند وقت از اطلاعات بک آپ گرفته میشه چون حفظ اطلاعات خیلی برام مهمه حدود 4 هزار پست داره
هاست سی پنل هست یا نه اگه نیست میشه از سی پنل منتقل کرد
شرکت رسمی با نماد و اینجور چیزا هستین یا نه چون با عرض معذرت این روزا به کمتر کسی میشه اعتماد کرد چندتا سرور داشتم که نابود شدن فروشندشونم معلوم نیست کجا غیبشون زد همه فایلا هم پرید
با سلام و درود،
از اینکه کمی دیر به موارد شما پاسخ ارسال می کنم، کمال پوزش بنده رو پذیرا باشید.
پیرو اطلاعاتی که ارسال کردید میزان مصرف شما از منابع سرور بسیار بالاست و این کار معقولانه ای
جهت استفاده از سرور اشتراکی نیست.
در رابطه با شرکت و موضوع نماد خدمتتون عرض کنم که در فکر ثبت شرکت "مسئولیت محدود" هستیم و ان شاء الله طی هفته آتی
موارد رو طی خواهیم کرد که به عنوان یک شرکت درخدمت شما باشیم.
ولیکن عنایت داشته باشید در حال حاضر اجاره دفتر در تهران با قیمت هایی سر به فلک کشیده ای که وجود دارد فعلا بر ما به صرفه نیست
از دفتر کار استفاده کنیم ولی پس از گذر مدت زمانی از فعالیتمان در زمینه میزبانی وب، با یاری پروردگار دفتر رسمی نیز تهیه خواهیم کرد
که در صورت تمایل حضوری در خدمت شما باشیم.
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
سلام
ببخشید جسارتاً می تونم بپرسم سرویس های هاست ایران شما از کدام مرکز داده است که قیمت خیلی ارزانی نسبت به مراکز داده دیگر دارد؟
آیا این قیمت ها بر اساس قیمت هارد و پهنای باند مرکز داده است یا شما برای شروع کار از سود خود گذشتید و ارزان می فروشید؟
تا جایی که من اطلاع دارم فعلاً مرکز داده آسیاتک ارزانترین نرخ پهنای باند را دارد که اونم به دلایل مختلفی نسبت به سایر مراکز داده توسط همکاران تایید نمیشه.
با عرض سلام خدمت شما،
خواهش می کنم، وظیفه ما پاسخ به سوالات شماست :53:.
فروش ترافیک ماهیانه از سوی ما فارغ از سود بوده ( چه در حال حاضر و چه در آینده ) و ما سودی بر روی
ترافیک سرویس ها درج نخواهیم کرد.
همان طور که در مطالب قبلی خدمت دوستان پاسخ ارسال شد، سرویس های ما در دیتاسنتر پارس آنلاین و مرکز داده آسیاتک میزبانی می شود.
اما به دلیل هزینه زیاد هارد در این دو دیتاسنتر خصوصا در آسیاتک، هارد محدودی خدمت کاربران ارائه می کنیم.
امیدوارم پاسخ سوالتون رو گرفته باشید قربان.
با احترام
سلام و درود
ضمن تشکر از مشتریان گرامی به منظور پیشبرد و حمایت از iPower بنر کوچکی در نظر گرفته شده است.
به منظور تشکر و قدردانی آن دسته مشتریانی که سرویس پرداخت ماهینه دارند، سرویس هاست ایران آن ها 41 روزه ( با احتساب 10 روز اضافی ) محاسبه می گردد.
با احترام
سلام
من الان یه هاست 500 مگ دارم
سایت فروش خودم و یه سایت ساده ی دیگه روشه که سایت دوم روزی 3-4 تا بازدید داره چون فقط جنبه ی نمایشی داره....
الان میخوام رو هاست یک سایت دیگه هم بکشم بالا با سیستم هاست بیل
متاسفانه این هاسته کشش نداره و جوابگو نیست و هنگام نصب ارور 500 میده!
در صورت خرید از شما تضمین میدید که این مشکل نباشه و همچنین سایت هارو به درستی انتقتال میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام
من الان یه هاست 500 مگ دارم
سایت فروش خودم و یه سایت ساده ی دیگه روشه که سایت دوم روزی 3-4 تا بازدید داره چون فقط جنبه ی نمایشی داره....
الان میخوام رو هاست یک سایت دیگه هم بکشم بالا با سیستم هاست بیل
متاسفانه این هاسته کشش نداره و جوابگو نیست و هنگام نصب ارور 500 میده!
در صورت خرید از شما تضمین میدید که این مشکل نباشه و همچنین سایت هارو به درستی انتقتال میدید؟
سلام مهدی جان،
تمنا می کنم، موردی نیست اصلا هاست قابلتون رو نداره :53:
خدمتتون جزئیات پ.خ شد.
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-Power
سلام مهدی جان،
تمنا می کنم، موردی نیست اصلا هاست قابلتون رو نداره :53:
خدمتتون جزئیات پ.خ شد.
با احترام