پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FarsBanner
طراح قالب فریر داریم ؟
Html هست قالب هاش
من ميتونم براتون انجام بدم
پيام خصوصي تون رو چك كنين براي ارتباط
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
سلام
این ارورها رو چطور میشه گرفت؟
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/site/public_html/bf/include/configuration.php:1) in /home/site/public_html/bf/include/prepare.php on line 12
Warning: Illegal string offset 'admin' in /home/site/public_html/bf/include/funks.php on line 40
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/site/public_html/bf/include/configuration.php:1) in /home/site/public_html/bf/back/index.php on line 15
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha1986
سلام
این ارورها رو چطور میشه گرفت؟
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/site/public_html/bf/include/configuration.php:1) in /home/site/public_html/bf/include/prepare.php on line 12
Warning: Illegal string offset 'admin' in /home/site/public_html/bf/include/funks.php on line 40
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/site/public_html/bf/include/configuration.php:1) in /home/site/public_html/bf/back/index.php on line 15
اول چک کنید / ورزن پی اچ پی شما بالای 5.3 نباشه/ چون اگر باشه این ارور رو میده...
سلام
PHP version 5.4.31
هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha1986
سلام
PHP version 5.4.31
هست
روی این ورزن ارور میده/ باید حداکثر 5.3 باشه/ این روزا بیشتر هاست ها امکان انتخاب ورزن php رو دارا هستند.
سلام
ممنون
الان ورژن PHP version 5.3.28 شده اما هنوز همون ارورها رو هم دارم
ممکنه مشکلی از چی باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha1986
سلام
ممنون
الان ورژن PHP version 5.3.28 شده اما هنوز همون ارورها رو هم دارم
ممکنه مشکلی از چی باشه؟
ورژن و عوض کردی دوباره نصب کن
برای تست رو یه فولدر دیگه نصب کن ببین مشکل برطرف شده یا نه
دوستان من نزدیک به 5 6 تا تم و قالب برای این اسکریپت دانلود کردم اما هیچ کدوم کار نکرد . نوشته بود که باید همونجا که اسکریپت نصب هست اکسترکت کنیم اما بعد این کار یا تغییری نمیکرد یا کلا سایت بالا نمیومد ! مشکل کجاست ؟ چجوری از تم استفاده کنم براش ؟؟ ظاهر خودش خیلی ساده و تکراریه
دوستان من یه هاست دایرکت ادمین دارم با دامین ای ار عوض میکنم مثل این باشه:irani-fb.ir