پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
همین موضوع که تا به حال به دنبال حق و حقوق خودمون به طور جدی نبودیم باعث شده که سایت های مختلف با سو استفاده از وضعیت موجود هر کاری دلشون خواست نسبت به ما انجام بدن. مبارزه با پولشویی و فعالیت های تروریستی هم فقط بهونست.
البته اینکه ما الان بخوایم موضوع رو به طور ریشه ای حل کنیم که مسلماً امکانپذیر نیست. چون باید با کنگره آمریکا تماس بگیریم و برای اونها توضیح بدیم که قوانینشون رو اصلاح کنند که خوب در عمل چنین چیزی نمیشه و صدای ما هم به جایی نمیرسه.
دوستان به نظرم همونطور که دوستمون easytrading پیشنهاد دادند ، تا حل شدن مشکل اکانت با هویت و کشور جدید بسازیم و با وجود اینکه کلی فیدبک داریم ، کارمون رو به عنوان تازه کار از سر بگیریم تا ببینیم چی پیش میاد. ضمن اینکه از پیگیری وضعیت اکانت های فعلیمون هم نباید غافل بشیم.
ساپورت تا الان هیچ پاسخی به شخص من نداده. برای کنسل کردن برداشت و حذف پرچم هیچ دلیلی ارائه ندادن. حداقل اگه مثلاً میگفتند به خاطر اینکه کشورتون ایرانه پرچمتون رو برداشتیم ، یا اینکه چون از ایران هستید نمیتونیم براتون پول بفرستیم و ... تکلیف معلوم میشد. اما من بالای 20 تا تیکت زدم ولی هر بار متنی مشابه متن زیر برام فرستادن :
Hello,
Thank you for getting back to us.
Kindly give us time to check and review this for you. We are unable to provide you an exact time frame regarding this matter. Rest assured that once the changes are made, we will notify you for accordingly.
If you need further assistance, feel free to contact us.
این جدیدترین پاسخی بود که امروز صبح در رابطه با حذف پرچم دریافت کردم.
مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
من تو فری لنسر فعالیت ندارم. فقط میخواستم یک نکته ای رو بگم.
خرید vps آسونه، اما راحت معلوم میشه از دیتاسنتر هست و ip شخصی یا شرکتی نیست.
یه بار همین جوری لو رفتم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
اینش فکر نمی کنم مشکلی باشه. چون هستند کاربرانی که از ایران با وی پی اس لاگین می کنند و مشکلی تا الان حداقل نداشتند. البته درسته ، اگه فری لنسر بخواد بیشتر گیر بده طبق صحبت شما برای اونها هم مشکل پیش میاد.
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
نه دوست عزیز الان ملت با سیستم پیپال با وی پی اس دارن کار میکنن. پیپال هم که خدای گیر هست نمیاد اونها رو ببنده...فکر نکنم با فری لنسر هم مشکلی پیش بیاد...تازه شما دارین مدارک هویتی هم تو فری لنسر ارایه میدین دیگه خیلی بعیده به مشکل بخورین.
پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karaoke
دوستان به نظرم همونطور که دوستمون easytrading پیشنهاد دادند ، تا حل شدن مشکل اکانت با هویت و کشور جدید بسازیم و با وجود اینکه کلی فیدبک داریم ، کارمون رو به عنوان تازه کار از سر بگیریم تا ببینیم چی پیش میاد. ضمن اینکه از پیگیری وضعیت اکانت های فعلیمون هم نباید غافل بشیم.
البته دوبمن هم به فکر ایجاد اکانت جدید بودم، اما دیدم که از این قایم باشک بازی چندان خوشم نمیاد. با توجه به اینکه چندی قبل با یک سایت دیگه آشنا شدم که در آن کسب درآمد هم کردم تصمیم گرفتم به آن مهاجرت کنم: PeoplePerHour.com این سایت یک سایت انگلیسی هست (انگلستان) که محیط جالبی داره و تعدادی ایرانی هم در آن عضو هستند و فی آن هم کم تر از فریلنسر هست. در ضمن یک سرویس فی صفر (زرو فی) برای اشخاصی ارائه میده که مشتریان خودشون رو به این سایت معرفی کنم. من که همه مشتری هامو به این سایت معرفی کردم و توی اینجا دوباره کار می کنم. به هر حال حتی اگر خواستید توی فریلنسر کار بکنید، می تونید از این سایت هم استفاده کنید. در حال حاضر هیچ مشکلی برای ایرانی ها نداره و واریز پی پالش هم خیلی سریع تر انجام میشه. به نظر می رسه محیطش آزاد تر و کم تر امنیتیه. کلا با حال تر از فریلنسره.
Pph تنها مشکلی که داره اینه که روزی حدود 200 تا پروژه میاد توش و از این نظر قابل مقایسه نیست با فریلنسر
مشکل بعد اینه که از کجا معلوم چند ماه دیگه اینا هم اکانت ایرانیا رو نبندن ؟
اگه تو pph کار کنید چند ساعت بعد از اینکه درخواست برداشت بدی پول تو حسابته. اینجاست که حس میکنی فریلنسر کلاهبرداره ولی چه میشه کرد فریلنسر بهتره برای کار کردن.
دوستان ، لطفاً باز کردن تیکت های قبلی و درخواست مجدد پاسخ قانع کننده فراموش نشه. حتی اگه مطمئن هستید که پاسخ تکراری میگیرید باز هم پیگیری و سماجت هیچ ضرری نداره.
این سایتایی که نوشتین چی هستن حالا؟چیکار میکنن!؟:">:65:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlymaj
بنده دارم روی ddos کردن فریلنسر فک می کنم . نظر دوستان در این رابطه چیه ؟
به نظر شما احتمال جواب دادنش چقدر هست ؟ منظورم اینه که بتونیم یه جواب قانع کننده بگیریم ؟
دو روزه که صفحهی اصلی سایت باز میشه اما بقیه صفحهها از جمله erification_center.php باز نمیشه.
امیدوارم ارتباطی به این پیشنهاد خام دوستمون نداشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
دو روزه که همه صفحههای سایت باز میشه بغیر از صفحه verification_center.php
امیدوارم ارتباطی به این پیشنهاد خام دوستمون نداشته باشه.
برای من باز میشه.