پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
روی سرور های 512 کی+رو 8 می تونید نصب کنید ؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
همین الان توی سایت ۷تا موجود کردم
تحویل نهیات ۲۴ ساعته هست
باسلام
من الان بیشتر از 24 ساعت هست که فاکتوری که شما برام کردید و پرداخت کردم ؛ ولی هنوز شما نه جواب تیکت منو دادید و نه سرور به من تحویل دادید ؛ ممنون میشم یکم سریعتر بهم تحویل بدید کارم حسابی گیر هست .
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anaykh
باسلام
من الان بیشتر از 24 ساعت هست که فاکتوری که شما برام کردید و پرداخت کردم ؛ ولی هنوز شما نه جواب تیکت منو دادید و نه سرور به من تحویل دادید ؛ ممنون میشم یکم سریعتر بهم تحویل بدید کارم حسابی گیر هست .
باتشکر
سلام
امروز کمی بیشتر از حد همیشه تیکت داشتیم توی سایت ببخشید بابت تاخیر
سلام
یه سوال فنی هم داشتم
تاریخ فاکتورها رو هم تغییر میدی یا نه
مثلا اگه یکی امروز پرداخت کرده و پس فردا بهش دادی تاریخ کدومو حساب میکنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
یه سوال فنی هم داشتم
تاریخ فاکتورها رو هم تغییر میدی یا نه
مثلا اگه یکی امروز پرداخت کرده و پس فردا بهش دادی تاریخ کدومو حساب میکنی؟
به نظر من هم این حداقل کاری که جناب شایان باید انجام بدم ، وقتی بخاطر شلوغی با 2 روز ، 3 روز تاخیر وی پی اس تحویل میدن ، تاریخ سررسید را هم همون روزی که تحویل دادن باید حساب کنن .
باتشکر
مشکلی توی تاریخ نیست تیکت بدید درست میکنم
باز هم ببخشید بابت پاسخ گویی ضعیف
تیکت دادم
مشاهده درخواست #591602
سلام داداش ...
کانفیگ س اک س و کر یو هم انجام میدید ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fathipours1
آیدی جدیدت چیه شایان ؟
سلام
یاهو همون هست
چون تیکت ها زیاد هست وقت نمیکنم بیام یاهو
تماس بگیرید یا اس ام اس هم بدید میتونم کمکتون کنم