پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
منم از مشتریهای این فرد هستم که متاسفانه بهشون اعتماد کردم و طی هفته گذشته نزدیک به 90 گیگ اطلاعاتم که طی 4 ماه و با صرف زمان و هزینه زیادی جمع کرده بودم، به خاطر بی مسئولیتی و منفعت طلبی این آقایون همش از بین رفت.
و این شخص متاسفانه با پررویی مثال زدنی در این فروم، اصلا هم زیر بار اشتباه فاهش خودشون نمیرند و اصرار دارند که کارشون درست بوده و ما مشتریها مرتکب اشتباه شدیم! واقعا که !
میدونم که اطلاعات من و یوزرهای دیگه مثل جناب Raminn دیگه برنمیگرده، چون احتمالا تا الآن دیتا سنتر سرور آمریکا، سرور را به شخص دیگه واگذار کرده و همه اطلاعات ما پاک شده. ولی این آقای به اصطلاح فروشنده میبایست تاوان اشتباه و منفعت طلبی خودش را بده و ضرر و زیان مشتریهاش را جبران کنه.
خب از تیکت هایتون عکس بگیرید از مدارک فیش پرداخت پول و.... بدید مدیریت فروم یه فکری بکنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
رامین جان متوجه نمیشم.شما که با هر کی به نفع فروشنده حرفی میزنه دعوا داری!
من که چیزی نگفتم فقط توصیه کردم!
حالا شما چیکاره ای به جای یکی دیگه جواب میدی؟
گفتم من بی طرفم.منم مثل شما ها اومدم در مورد اون ایمیل ها گفتم.الان هم 2 روزی هست وی پی اس جایگزین منو دادند.
لین تاپیک هم دیگه داره مثل رمان میشه.بابا بس کنید.خسته نشدید؟
اینجا رو همببینید بد نیست :
مایا هاست | قوانین استفاده از خدمات مایا
ببین دوست عزیز، اینکه سرور جایگزین داده، خب وظیفشون چون پولش را گرفته و اگر نمیداد که کلاهبرداری تو روز روشن بود.
شما و بقیه دوستان که با گرفتن سرور جایگزین رازی و خوشحالید، برای این هست که رو سرورتون اطلاعاتی نداشتید و یا اگر داشتید، براتون چندان مهم نبوده و تو این قضیه، نهایتا چند روز بی سرور موندید. ولی امثال من و جناب Raminn و چند تا دیگه از دوستان ، تو این جریان کلی اطلاعاتمون از بین رفته و از این بابت کلی متضرر شدیم و این آقای باصطلاح فروشنده هم هیچگونه مسئولیتی از این بابت قبول نمیکنه و تازه دست پیش گرفته که پس نیفته و هر کس اعتراض میکنه ، سرویسش را ساسپند میکنه و با تهدید عده ای و تطمیع عده ای دیگه، و الآنم که با فحاشی به دوستان، میخواهد قضیه را بنفع خودش تمام کنه.
خوشحالم که شما جای من و بقیه دوستانی که تو این جریان کلی متضرر شدیم، نیستید و کلی اطلاعاتتون از بین نرفته. ولی چند دقیقه خودتون را جای ما بزارید و اونوقت ببینید، بازهم به همین راحتی میومدید و میگفتید که قضیه را تمام شده فرض کنیم؟!
در ضمن تو "قوانین مایا هاست" هم چیزی که به موضوع ما مربوط باشه، ندیدم.
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:21 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahmood-Sat
آقایون حالا چرا الکی بزرگش میکنین مگه خودتون نمیدونید ایرانو هی دارن تحریم میکنن باید حواستون جمع باشه
این شرکت که اشتباهی نکرده چون به اسم ایران سرور گرفتن و ایرانم که ماشاالله هی تحریم میشه این مشکلات براشون پیش میاد شما باید حواستون جمع باشه من که همیشه از سرورم بک آپ میگیرم برای این گونه مشکلات تحریمی
تازه اینا که سرور جایگزین میدن پولتونو نمیخورن
تحریم کجا بود؟! این داستان تحریم معمولا مال 2-3 سال گذشته بود. الآن این داستان تحریم و این حرفها، معمولا مربوط میشه به شرکتها و افراد وابسطه به حکومت و سپاه و هسته و اتم و موشک و ... .
بالفرض هم که این داستان تحریم درست باشه و دیتاسنتر Montclair Atlantic Metro Communications که سرور را از اینجا تهیه کرده بودند، بیکباره فیلش هوای هندوستان میکنه و تازه به یاد تحریم ایرانیها افتاده باشه. این دیتا سنتر در کشور آمریکاست و شرکتهای مستقر در این کشور به یک سری اصول و مقرراتی خودشون را پایبند میدونند و مانند کشور ایران نیست که همه چیز، شیر تو شیر باشه; اگر بخواهند به یک مشتریشون دیگه سرویس ندهند، حداقل 1 هفته قبلش بهش خبر میدند تا اطلاعاتشو منتقل کنه و اینجوری نیست که امروز بهش خبر بدند و فرداش هم سرور طرف را خاموش کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
خب از تیکت هایتون عکس بگیرید از مدارک فیش پرداخت پول و.... بدید مدیریت فروم یه فکری بکنه!
از تمام تیکت ها و مدارک تصویر گرفته شده و از صفحه ی 28 همین تاپیک موجود است.همه ی مشتریان(شاکیان) تصویر گرفتنند و در اینجا قرار دادند.اما متاسفانه مدیریت محترم هیچ گونه اقدامی تا کنون انجام نداده است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
از تمام تیکت ها و مدارک تصویر گرفته شده و از صفحه ی 28 همین تاپیک موجود است.همه ی مشتریان(شاکیان) تصویر گرفتنند و در اینجا قرار دادند.اما متاسفانه مدیریت محترم هیچ گونه اقدامی تا کنون انجام نداده است .
برای من لطفا ارسال کنید خودم شخصا پیگیری میکنم:)
دوستان بهتره مشکلشون و خصوصی حل کنن به خدا بهتر و زودتر به نتیجه میرسن .
:x
با تشکر و موفق باشید.
:55:
به نظر می رسه ایشون ین شدند
***ی نوین با نوین وی پی اس شما هم می توانید تجربه کنید =))
دیگه به هیچ کی نمیشه اعتماد کرد
خوب شد نیومدم بگیرم
به قول دوستمون:
خدمات ماییده و ماییدن خود را با"گ جای م "نوین وی پی اس تجربه کنید
بهترین ماییدن و بالاترین تیغیدن را تجربه کنید.
آقا نمیخواید تیکت هارو چک کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! خستم کردید به خدا :102::102::102: