پاسخ : سامانه ساده پرداز برای استفاده از پرداخت آنلاين زرين پال
با سلام خدمت آقای امیری عزیز
بنده این ماژول رو ریو هاستم نصب کردم قسمت زرین پالم فعاله ماژول هم به خوبی ارتباط برقرار می کنه و خرید انجام میشه اما یک مشکل هست و اون اینه که بعد از خرید که ایمیل تراکنش هم واسم زرین پال می فرسته وقتی می خواد به صفحه دیدن شماره شارژ بره not found میزنه و صفحه کد ها رو پیدا نمی کنه ممنون می شم بهم بگین مشکلم کجاست در ضمن من از تست ای پی خود زرین پال استفاده کردم و آی پی درسته soap هم نصبه کلا تو خرید مشکلی نیست موقع دادن کد مشکل هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
picnama
با سلام خدمت آقای امیری عزیز
بنده این ماژول رو ریو هاستم نصب کردم قسمت زرین پالم فعاله ماژول هم به خوبی ارتباط برقرار می کنه و خرید انجام میشه اما یک مشکل هست و اون اینه که بعد از خرید که ایمیل تراکنش هم واسم زرین پال می فرسته وقتی می خواد به صفحه دیدن شماره شارژ بره not found میزنه و صفحه کد ها رو پیدا نمی کنه ممنون می شم بهم بگین مشکلم کجاست در ضمن من از تست ای پی خود زرین پال استفاده کردم و آی پی درسته soap هم نصبه کلا تو خرید مشکلی نیست موقع دادن کد مشکل هست
یک مشکل بزرگ داره این اسکریپت و اونم اینه که پین 1 و 2 بعد از هر بار خرید اکسپایر میشه و دوباره باید توسط مدیر فعال شه حالا فرض کنین 10 نفر در روز بخوان اون محصول رو بخرن ... مدیر بدبخت باید بشینه ببینه چه کسی کی می خره تا اون بلافاصله بعدش تمدید کنه ... یا نه راه حلی داره من نمی دونم ؟مثلا براش 20 تا پین تایین کنی بعد هر خرید بعدی رو نشون بده ... مثل سایت های فروش شارژ...هربار یک کد
شما بايد پين های متعدد تعريف کنيد :دی کسی که برنامه نويسی کرده به اين موارد اوليه دقت کافی داشته.
بلد بودم که انجام میدادم چجوری اخه!35 صفحه ایتو نصب کردن یکی واقعا نفهمیده اینو !
شايد اونا متوجه شدن
شما متوجه نشديد :دی
پين اول رو از کجا تعريف کرديد مابقی رو هم از همونجا تعريف کنيد. سيستم به طور خودکار يکی يکی پين ها رو استفاده ميکنه و وضعيتش رو تغيير ميده.
عزیزم من این فکر به ذهنم رسید
پین ها رو به این شکل
پین 1
پین 2
پین 3
.....
قرار دادم شوتی بعد از خرید تمام این چند کد رو نشون می ده ! می خوای تا عکسشم بت نشون بدم
عکس ارسال کنيد روی عکس توضيح بديم براتون.
1 فایل پیوست
بفرمائین من مراحل کارم رو نشون دادم ببینین کجا ایراد داره
این هم آی دی من picnama_design
اگه ممکنه کسی می دونه بهم بگه من همیشه آن هستم
فایل پیوست 5469فایل پیوست 5469
منظور از عکس 1:
پين 1 و پين 2 برای جاهایی کاربرد داره که شما ميخواين يک محصولی که يوزر پسورد داره رو به فروش برسونيد. (يا هر محصول ديگه ای که 2 پارامتر داره)
در عکس 4:
يک کليد وجود داره با عنوان افزودن پين جديد، شما ميتونيد تعداد بينهايت پين رو همون ابتدا تو سايت وارد کنيد.
این ساده پرداز مشکل بزرگش همین یکی یکی وارد کردن کد های شارژ هست
اگر میشد یک فایل csv یا text بهش میدادی و خودش کارت شارژ ها رو اضافه میکرد عالی میشد
برای پاک سازی سریع کارت ها فروخته شده من از این کوئری استفاده می کنم
DELETE FROM `online_pincodes` WHERE `status` = 1;