پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
g0ldk3nt
یه سوال دیگه که من کلی گشتم تو انجمن ولی جوابی ژیدا نکردم واسش
این
ماژول لینک خرید مستقیم در سایت فریرکه 25 تومن پولشه چه کاری انجام میده .من درگاه زرین پال دارم .ینی بدون اینکه زرین پال رو نشون بده میره به یه بانکی واسه پرداخت؟
زرین پال بفهمه با درگاهشون داری چی چی ان می فروشی پولتو بلوکه می کنه
یعنی می دونه داری چیکار می کنی صبر می کنه تو حساب کاربریت مبلغ قابل توجهی پول جمع شه بعد بلوکه می کنه
و می گه حساب کاربری شما به دلیل فروش چی چی ان توقیف شد پولتونم ماله ما شد
حالا بدو تا پولتو بگیری
سلام به دوستان عزیز و همچنین استارتر این تاپیک گهربار
واقعا خسته نباشید
دوست عزیز احساس میکنم شما بیشتر دنبال رکورد زدن هستید تا حل واقعی مشکلات کاربران
آخه اگر اینجوری پیش بره رکورد صفحه انجمن رو میشکنید و گینس ثبت میشید،384 صفحه تا الان
آخه عزیز اینجوری که سوال رو سوال انباشته میشه و خیلی از سوالات بی جواب،و همچنین من نوعی چطوری سرچ کنم مشکلم رو که شاید قبلا کس دیگه ای داشته و حل شده؟
واقعا زشته
واقعا زشته
واقعا زشته
فریر الان کاربر و استفاده کننده های زیادی داره،والا به خدا حیفه براش چنین پشتیبانی بشه
توی کشورهای خارجی یارو میاد یک قالب html طراحی میکنه و میاد یه سایت پشتیبانی میزنه
و اونوقت ما ایرانی ها یه همچین اسکریپت پر کاربردی رو واسش یه تاپیک باز کردیم
اونوقت میگیم چرا کسی ارزشی برای ما ایرانی ها و برنامه نویسان ایرانی قائل نیست و به حقمون نرسیدیم
یکی از دوستان توی همین تاپیک مسئله ای بیان کرده بود که به مدیر و برنامه نویس اسکریپت ایمیل زده و جوابی ندیده،من بهش حق میدم چون واقعیت داره
من نمیخوام به کسی جسارتی بکنم ولی واقعا کسی که میاد چنین برنامه خوبی می نویسه باید به فکر ادامه کار هم باشه
یه چیزی رو دوستانه بگم احترام و کلاس کاری هرکس دست خودشه
یارو میاد با جوملا سایت طراحی میکنه و چنان کلاس کاری میذاره که انگار کل برنامه رو خودش نوشته ولی دریغ از یک کد که کار خودش باشه و بعد همون اسکریپت رایگان رو به عنوان طراحی سایت میلیون ها تومان میگیره
چیزی که مشخصه برنامه نویس فریر به دنبال پول نبوده چون برنامه های خوبی برای رایگان قرار داده
ولی به خدا این وضع خوبی نیست
استارتر و برنامه نویس عزیز فریر میخوام تلنگری باشم برای شما،جسارت من را به بزرگواری خودتان ببخشید
میخوام دوستان عزیز کمک کنند و دست به دست هم بدیم و با اجازه برنامه نویس فریر یه سایت و انجمن مجزا راه اندازی بشه
این کار اتفاقات خوبی به همراه خواهد داشت
انجمن و تاپیک های منظم و رسیدگی بیشتر و دقیقتر به مشکلات
دسترسی سریعتر کاربران به مطالب
آموزش های طراحی قالب و پلاگین نویسی
و غیره
همه این ها باعث میشه که فریر زودتر رشد و توسعه پیدا کنه
من حاضرم هزینه سرور و سایت را کامل متقبل بشم
فقط اجازه برنامه نویس و همکاری شما دوستان را میخوام
به هرحال عذر میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanmoradi404
زرین پال بفهمه با درگاهشون داری چی چی ان می فروشی پولتو بلوکه می کنه
یعنی می دونه داری چیکار می کنی صبر می کنه تو حساب کاربریت مبلغ قابل توجهی پول جمع شه بعد بلوکه می کنه
و می گه حساب کاربری شما به دلیل فروش چی چی ان توقیف شد پولتونم ماله ما شد
حالا بدو تا پولتو بگیری
پس چاره چیه دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sms118
سلام به دوستان عزیز و همچنین استارتر این تاپیک گهربار
واقعا خسته نباشید
دوست عزیز احساس میکنم شما بیشتر دنبال رکورد زدن هستید تا حل واقعی مشکلات کاربران
آخه اگر اینجوری پیش بره رکورد صفحه انجمن رو میشکنید و گینس ثبت میشید،384 صفحه تا الان
آخه عزیز اینجوری که سوال رو سوال انباشته میشه و خیلی از سوالات بی جواب،و همچنین من نوعی چطوری سرچ کنم مشکلم رو که شاید قبلا کس دیگه ای داشته و حل شده؟
واقعا زشته
واقعا زشته
واقعا زشته
فریر الان کاربر و استفاده کننده های زیادی داره،والا به خدا حیفه براش چنین پشتیبانی بشه
توی کشورهای خارجی یارو میاد یک قالب html طراحی میکنه و میاد یه سایت پشتیبانی میزنه
و اونوقت ما ایرانی ها یه همچین اسکریپت پر کاربردی رو واسش یه تاپیک باز کردیم
اونوقت میگیم چرا کسی ارزشی برای ما ایرانی ها و برنامه نویسان ایرانی قائل نیست و به حقمون نرسیدیم
یکی از دوستان توی همین تاپیک مسئله ای بیان کرده بود که به مدیر و برنامه نویس اسکریپت ایمیل زده و جوابی ندیده،من بهش حق میدم چون واقعیت داره
من نمیخوام به کسی جسارتی بکنم ولی واقعا کسی که میاد چنین برنامه خوبی می نویسه باید به فکر ادامه کار هم باشه
یه چیزی رو دوستانه بگم احترام و کلاس کاری هرکس دست خودشه
یارو میاد با جوملا سایت طراحی میکنه و چنان کلاس کاری میذاره که انگار کل برنامه رو خودش نوشته ولی دریغ از یک کد که کار خودش باشه و بعد همون اسکریپت رایگان رو به عنوان طراحی سایت میلیون ها تومان میگیره
چیزی که مشخصه برنامه نویس فریر به دنبال پول نبوده چون برنامه های خوبی برای رایگان قرار داده
ولی به خدا این وضع خوبی نیست
استارتر و برنامه نویس عزیز فریر میخوام تلنگری باشم برای شما،جسارت من را به بزرگواری خودتان ببخشید
میخوام دوستان عزیز کمک کنند و دست به دست هم بدیم و با اجازه برنامه نویس فریر یه سایت و انجمن مجزا راه اندازی بشه
این کار اتفاقات خوبی به همراه خواهد داشت
انجمن و تاپیک های منظم و رسیدگی بیشتر و دقیقتر به مشکلات
دسترسی سریعتر کاربران به مطالب
آموزش های طراحی قالب و پلاگین نویسی
و غیره
همه این ها باعث میشه که فریر زودتر رشد و توسعه پیدا کنه
من حاضرم هزینه سرور و سایت را کامل متقبل بشم
فقط اجازه برنامه نویس و همکاری شما دوستان را میخوام
به هرحال عذر میخوام
عمدتا کسایی که در این تاپیک دنبال جواب سوالهای خود هستند در نظر دارند همانند هسته رایگان فریر ، باید قسمت های کاستومایز شده دیگر را نیز رایگان بدست بیاورند .
استارتر هم تیم و یا گروه منسجم ندارد بلکه شخصا کار میکند که درگیر مسائل این چنینی شدن برای یک شخص واقعا سنگین است و باید این موضوع را قبول کنیم .
افراد زیادی هم هستند که این اسکریپت را ارتقا داده اند و ماژول های مختلفی برای آن ساخته اند و پشتیبانی خوبی دارند ولی متاسفانه رایگان کار نمیکنند .
پس این میشود که در این تاپیک به انبوهی از سوالات بی جواب روبرو میشود .
سلام دوستان عزیز من یه درگاه میهن پال روی سایتم نصب و به خوبی کار میکنه خواستم درگاهو روی یه سایت دیگم نصیب کنم دچا مشکلم در واقع پرداخت انجام میشه ولی هیچ تراکنشی واسم ثبت نمیشه کسی میدونه مشکل از چیه و باید چکار کنم .ممنون
با سلام
من وقتي توي تنظيمات فرير گزينه (اعتبارسنجی شماره تماس و ایمیل خریدار) را فعال ميکنم اگه فرد فقط ايميلشو وارد کنه مشکلي پيش نميادو به صفحه پرداخت بانک هدايت ميشه اما اگر شماره تماسشو وارد کنه پيغام خطاي زيرو ميده
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/u381900739/public_html/shop/index.php on line 65
رفتم و خط 65 به بعد فايل index را چک کردم اينا بود
{
if (!$data[email] AND !$data[mobile])
$error .= 'برای استفاده از پشتیبانی سایت ایمیل یا شماره همراه خود را وارد کنید.<br />';
if ($data[email] AND filter_var($data[email], FILTER_VALIDATE_EMAIL)== false)
$error .= 'ایمیل وارد شده نامعتبر است.<br />';
if ($data[mobile] AND !eregi("^09([0-9]{9})$", $data[mobile]))
$error .= "شماره همراه نامعتبر است.<br />";
}
if($error)
echo $error.'__2';
else
{
کسي ميدونه مشکل از کجاست ؟و آيا کسي همچين مشکلي داشته؟ممنون ميشم کمک کنيد.براي حل اين مشکل فعلا تيک اين گزينه را برداشتم ولي ميخواهم اعتيار سنجي انجام بگيره.
تابع eregi از 5.3.0 PHP حذف شده دوست عزیز،
خودتون با یه تابع دیگه جایگزینش کنید
مثلا با تابع preg_match
میتونید از آدرس زیر هم استفاده کنید:
How to fix 'Function eregi() is deprecated' in PHP 5.3.0 using preg_match | takien, not taken
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون.من چيزي از برنامه نويسي نميدونم.فقط توي همون خط به جاي eregi قرار دادم preg_match بعد خطاي زير را داد
Warning: preg_match(): No ending delimiter '^' found in /home/u381900739/public_html/shop/index.php on line 65 شماره همراه نامعتبر است.
ميشه خودتون بگيد اين چند خط بايد چطوري باشه تا مشکل حل ميشه.؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
home
سلام من ماژول جهان پی رو نصب کردم اما بیشتر کلماتش به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ است حتی خطاهایی که میده هم همینطوره
کسی اطلاع در این مورد نداره؟