عزیزم تو سی پنل ت وارد شو و از قسمت PHP Selector نسخه php ت رو روی 5.2 بزار درست درست میشه
- - - Updated - - -
عزیزم تو سی پنل ت وارد شو و از قسمت PHP Selector نسخه php ت رو روی 5.2 بزار درست درست میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اقای bia2server جناب اقای ariacomp.server شما لطف کنین از اب گل الود ماهی نگیر ید همه چیز پول نمیشه تا یکی یه چیزی خواست چیزی که رایگان بوده شماها میاین میفروشین ماژول لینک مسقیم و.دیگر افزونه هارو
دارم این افزونه هارو به همراه اسکریپت freer به رایگان قرار میدم بعدشم اسکریپت فریر باگ داره هرکارشم بکنی بازم باگ میده بهترین اسکریپت که ما تست کردیم باگ نداشت اسکریپت ساخت فروشگاه محصولات مجازی هست
البته حرف شما درست هست و هر سیستمی ایراد داده
ولی فریر با توجه به اماناتی که به کاربرا میده یکی از بهترین گزینه هاست
من هم که این امکانات رو قرار دادم ، حالا اگر کسی بخواد قبول میکنه
من دارم از همه این امکانات استفاده می کنم مشکلی هم نداشتم
ربطی هم به آب و ماهی نداره
سلامhttp://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html
بنده یه مشکل چند وقتیه درگیرم .یعنی وقتی خرید انجام می شود محصول به خریدار ایمیل نمیشود . حتی سه یا چهار هاست مختلف تست کردیم ولی باز هم مشکل حل نشد .و بعد از خرید هر کاربر یک ایمیل به قسمت اسپم ایمیل بنده ارسال میشه که براتون قرار می دهم . درضمن حتی فرییر هم حذف کردیم و دوباره نصب کردیم ولی باز هم رفع نشد .حتی ایمیل را هم تغییر دادیم وجی میل استفاده کردیم ولی باز هم حل نشد . یاد اوری میکنم این مشکل خود به خود ایجاد شد و هیج گونه دست کاری و تغییری ندادیم . قبلا به راحتی ایمیل به کاربر ارسال میشد .تنظیمات پلاگین هم روی ایمیل مورد نظر قرار دادیم .ولی باز هم ...
اگر کسی می تونه راهمایی کنه ممنون میشم .
----- Forwarded Message -----
This is the mail system at host relay.----.com.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to <postmaster>
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
The mail system
<test@yahoo.com>: host mta5.am0.yahoodns.net[66.196.118.34] said: 554
5.7.9 Message not accepted for policy reasons. See(in reply to end of
DATA command)
در اخر هم یه فایل که حاوی اطلات خرید مشتری هست در ایمیل ضمینه می شود .با پسوند .eml
سلام
من اسکریپت رو نصب کردم موقع خرید ایمیل ارسال نمیشه و تنها بعد از خرید مشخصات رو برای کاربر نمایش میده
پلاگین ایمیل هم فعاله
ممنون میشم راهنمایی کنید بگید مشکل از کجاست
هاست دایرکست ادمین هستش
تو حالت عادی تو صفحه خرید فریر مشتری میاد محصول رو انتخاب میکنه و فیلد هار پر میکنه و... تا پرداخت
با این ماژول قسمت اول حذف میشه یعنی تو سایتت وقتی مثلا سرویس 1 ماهه رو کلیک میکنه تو فریر محصول 1 ماهه انتخاب شده و باید الباقی کارا رو انجام بده و ارتباطی هم به درگاه بانکی نداره
در هر صورت اگه خواستید بنده در خدمت هستم
ماژول اکانت ساز خودکار برای فریر با قابلیت اتصال به IBSng با قابلیت نام کاربری و رمز عبور دلخواه
ماژول تخفیف
ماژول یادآوری اکانت به مشتری
ماژول خبرنامه ایمیلی
ماژول خرید مستقیم
ماژول بازیابی اکانت
ماژول ساخت اکانت خودکار
تست شده و کامل با تخفیف ویژه
سلام من پنل sms از سایت هزارنویس خریدااری کردم تنظیمات اولیه رو انجام دادم ولی باز sms نمیفرسته میشه بگیشد مشکل از کجاست؟