پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
خيلي جالبه موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
هشدار :
گروه برنامه نویسی سافت ایران هیچگونه مسئولیتی در خصوص هک شدن ، از بین رفتن دیتابیس ، ایجاد بک دور و هرگونه ضرر و زیان دیگری در خصوص فروشگاه هایی که محصولات کپی این گروه را تهیه میکنند ندارد !!!
محصولات اصل از لینک زیر قابل خرید است :
گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ها
و شامل پشتیبانی کامل می باشد .
عزیزم چرا جو الکی میدید؟خوب شما خوبی من تا یه پست میذارم درباره هک و... صحبت میکنه
ماژول های ما هیچ مشکلی نداره و بهترین سایت های تو نت دارند استفاده میکنند کسی اگر خواست پیام خصوصی بده ادرس سایت هارو بدم بهش
هر کسی هم از ما خریده کاملا راضی بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taj3da
عزیزم چرا جو الکی میدید؟خوب شما خوبی من تا یه پست میذارم درباره هک و... صحبت میکنه
ماژول های ما هیچ مشکلی نداره و بهترین سایت های تو نت دارند استفاده میکنند کسی اگر خواست پیام خصوصی بده ادرس سایت هارو بدم بهش
هر کسی هم از ما خریده کاملا راضی بوده
عزیز تو روز روشن داری ماژول های گروه ما را کپی می کنی و میفروشی هیچی بهت نمیگیم تازه شاکی هم هستی ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
عزیز تو روز روشن داری ماژول های گروه ما را کپی می کنی و میفروشی هیچی بهت نمیگیم تازه شاکی هم هستی ؟؟؟
نصفش برای سامانه پیامک خودمهست نصفش رو هم از جای دیگه و افراد دیگه خریدم دو سه تا از شما گرفتم درواقع یکی ایمیل تراکنش ناموفق یکی هم اکانت تست رایگان وقتی هم از شما خریدم میتونم بفروشم چون کد باز هست تمام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taj3da
نصفش برای سامانه پیامک خودمهست نصفش رو هم از جای دیگه و افراد دیگه خریدم دو سه تا از شما گرفتم درواقع یکی ایمیل تراکنش ناموفق یکی هم اکانت تست رایگان وقتی هم از شما خریدم میتونم بفروشم چون کد باز هست تمام.
منم در خصوص ماژول هایی خودمون دارم به خریدارها هشدار میدم که بعد کسی شاکی نشه !!!! ( دقیقا مثل خود شما که ماژول سافت ایران با واسطه خریده بودید و شاکی بودید !!!! )
من حدود 1 هفته هستش که سایتم خراب شده انگار
مشتری ها که خرید می کنن ایمیلی براشون ارسال نمیشه
من خودم چند بار خرید انجام دادم از سایت خودم برای تست
وقتی به سایتم بر میگرده ارور زیر را میده
Could not instantiate mail function.
چندین بار از قسمت افزونه ها افزونه ایمیل محصول رو هم غیر فعال و فعال کردم حل نشد
چی کار باید بکنم؟
یکی کمکم کنه لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
منم در خصوص ماژول هایی خودمون دارم به خریدارها هشدار میدم که بعد کسی شاکی نشه !!!! ( دقیقا مثل خود شما که ماژول سافت ایران با واسطه خریده بودید و شاکی بودید !!!! )
شما ماژول تمدید اکانت رو هم دارید، فقط تمدید اکانت باشه ؟!؟!
سوای جدید و مهم؟
آیا میشه کاری کرد که در قسمت اطلاعات خرید
ایمیل و شماره موبایل رو بشه عوض کرد و هر چی دلم خواست قرار بدهم ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
منتظرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
شما ماژول تمدید اکانت رو هم دارید، فقط تمدید اکانت باشه ؟!؟!
منظور شما ماژول یادآوری برای تمدید است یا ماژول اتصال به IBSng و تمدید اتوماتیک اشتراک ؟
من يك پنل IBSng دارم ميخوام به سايت فرير وصل بشه به طوري كه با پرداخت در سايت فرير يوزر شارژ بشه.هر كي انجام ميده به من پيام بده