-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
یوزر میلاد اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید تا ببینم مشکلتون چی هست
وقتی توی سایت جوابی داده نمیشه میتونید اس ام اس بدید
یا تماس بگیرید اگر هزینه تماس گرفتن رو ندارید میس کال بندازید خودم باهاتون تماس میگیرم
سرور هم درحال حاظر هیچ مشکلی نداره
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
مشکل من هم از ظهر تا حالا لا ین حل مونده فقط جواب های پیش پا افتاده و بی ثمر دادند شایان عزیز
راه های پشتیبانی
1- سایت
2- اس ام اس
3- تماس
مطمعن هستید هیچ کدوم اینهارو جواب ندادم؟
یک مدت قانون 48 ساعت عدم جواب دادن رو گزاشته بودم بعضی ها راه پشتیبانی رو یاد گرفتند
لازمه که دوباره اجراش کنم چون واقعا توی کل صفحه های این تاپیک هم بگم باز هم کار خودتون رو انجام میدید
-
-
این درست شد اما خداییش اگه دوباره خراببشه فایده ای نداره !!!! مشکلاتون دیگه حل شده؟؟؟ دیگ مشکلی نیس با سرور ها ؟؟؟
-
اقا شایان وقت کردید مشکل بنده رو هم حل کنید واگر نه اب پاکو بریزید رو دستم تا برم از جای دیگری سرور تهیه کنم . رضا حسینی parstunel@yahoo.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad2013
این درست شد اما خداییش اگه دوباره خراببشه فایده ای نداره !!!! مشکلاتون دیگه حل شده؟؟؟ دیگ مشکلی نیس با سرور ها ؟؟؟
مشکلتون همیشه با ریستارت برطرف شده
تیکت بدید کنسول درخواست بدید تا برای ریستارت معطل نشید و خودتون بتونید ریستارت کنید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
اقا شایان وقت کردید مشکل بنده رو هم حل کنید واگر نه اب پاکو بریزید رو دستم تا برم از جای دیگری سرور تهیه کنم . رضا حسینی
parstunel@yahoo.com
لطف کنید برای مشکلتون فقط یک تیکت باز کنید
تیکت هارو ببنیدید و مشکلتون رو توی یک تیکت شرح بدید تا 1ساعت اینده مشکلتون برطرف میشه
-
آقا سرور جدید رو هنوز تحویل نگرفتین ؟ حتما مارو تو اولویت بزارید. 5 شنبه قول دادید ها !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NA3R
آقا سرور جدید رو هنوز تحویل نگرفتین ؟ حتما مارو تو اولویت بزارید. 5 شنبه قول دادید ها !
4 تا سرور جدید امشب دستم رسیده
دارم سفارش هارو ستاپ میکنم
بزودی براتون ارسال میشه
-
این هم قدرت میزبانی وی پی اس فارس
208 گیگاهرتز سی پی یو
555 گیگ RAM
47 ترابایت ذخیره داده
http://upcity.ir/images2/76620192609929806039.jpg
** این عکس مجموع کل سرور های ما هست
-
-
نقل قول:
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
هنوز فروش دارین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezams
هنوز فروش دارین؟
از انگلیس دارم ماهانه 17000 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
4 تا سرور جدید امشب دستم رسیده
دارم سفارش هارو ستاپ میکنم
بزودی براتون ارسال میشه
آقا شایان سرویس های رم 2 گیگ را امروز تحویل میدید یا اگر نمیدید یه زمانی بگید که بدونیم.والا من یکی دیگه خسته شدم از بس به تیکتم نگاه کردم که اطلاعات سرور رو بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgh1368
آقا شایان سرویس های رم 2 گیگ را امروز تحویل میدید یا اگر نمیدید یه زمانی بگید که بدونیم.والا من یکی دیگه خسته شدم از بس به تیکتم نگاه کردم که اطلاعات سرور رو بدید
تعداد زیادی امروز تحویل داده شده
مابقی هم امروز ارسال میشه
-
سلام چرا این پلنتون ارزون هستش ؟ آیا مربوط به کیفیت میشه یا سرعت دانلود و اپلودش پایینه ؟ (شرمنده تخصص ندارم به همین جهت سوال رو اینطور مطرح کردم )
رم 512 انگلیس redstation (56 موجود است) - رم 512
هارد 60 گیگ
پهنای باند نا محدود
پورت 1گیگ
تحویل 12 ساعته
برا شما پیغام ارسال کردم . بر اساس اون پیغام این پلن برای بنده خوب است یا خیر ؟
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
سلام چرا این پلنتون ارزون هستش ؟ آیا مربوط به کیفیت میشه یا سرعت دانلود و اپلودش پایینه ؟ (شرمنده تخصص ندارم به همین جهت سوال رو اینطور مطرح کردم )
رم 512 انگلیس redstation (56 موجود است) - رم 512
هارد 60 گیگ
پهنای باند نا محدود
پورت 1گیگ
تحویل 12 ساعته
برا شما پیغام ارسال کردم . بر اساس اون پیغام این پلن برای بنده خوب است یا خیر ؟
ممنونم
سلام
رم پایین قیمت کمتر دلیل خاصی نداره
جوابتون رو دادم
سرور با کیفیت میخواهید رم 2گیگ سفارش بدید
چون خلوت تر از همه سرور ها هست
-
خیلی ممنونم
متاسفانه جوابی از شما دریافت نکردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
خیلی ممنونم
متاسفانه جوابی از شما دریافت نکردم
توی پیغام های خودم جوابتون رو دادم
-
امروز یک سرور مجازی انگلیس 2 گیگ رم سفارش دادم که خیلی سریع فعال شد. با تشکر از شایان عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emad86_20011
امروز یک سرور مجازی انگلیس 2 گیگ رم سفارش دادم که خیلی سریع فعال شد. با تشکر از شایان عزیز
من الان 4 روزه که منتظرم شما 1 روزه کارتون راه افتاد.:106:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
من هم اول از سایت پیگیری کردم این هم تیکتم
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
البته دقیقا همین الان چک کردم سرعت شبکه کمی بهتر شده ولی سرعت هارد کند هست.
من اصلا از این vps استفاده نمی کنم که هاردش ترافیکی داشته باشه. هیچ گونه برنامه ای نصب نکردم و هیچ گونه استفاده ای هم نمی کنم ازش
چون که قابل استفاده نیست.
پس طبیعی است که ترفیکی هم روش نیست. در ضمن برای من مهم نیست که توی کنسول ESXI مشخصات هارد یا شبکه چه مقداری مشخص شده.
چیزی که برای من مهم است اینه که عملا داخل command line لینوکس با چه سرعتی بتونم دانلود کنم یا با چه سرعتی به هارد دسترسی داشته باشم.
پسورد روت هم در همان تیکت است می توانید با دستور زیر سرعت هارد را تست کنید:
hdparm -tT /dev/sda
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hejazee
من هم اول از سایت پیگیری کردم این هم تیکتم
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
البته دقیقا همین الان چک کردم سرعت شبکه کمی بهتر شده ولی سرعت هارد کند هست.
من اصلا از این vps استفاده نمی کنم که هاردش ترافیکی داشته باشه. هیچ گونه برنامه ای نصب نکردم و هیچ گونه استفاده ای هم نمی کنم ازش
چون که قابل استفاده نیست.
پس طبیعی است که ترفیکی هم روش نیست. در ضمن برای من مهم نیست که توی کنسول ESXI مشخصات هارد یا شبکه چه مقداری مشخص شده.
چیزی که برای من مهم است اینه که عملا داخل command line لینوکس با چه سرعتی بتونم دانلود کنم یا با چه سرعتی به هارد دسترسی داشته باشم.
پسورد روت هم در همان تیکت است می توانید با دستور زیر سرعت هارد را تست کنید:
hdparm -tT /dev/sda
منتقلتون میکنم روی یک هارد دیگه که خلوت تر هست مشکلتون برطرف میشه
-
خوب باتوجه به درخواست های زیاد دوستان مبنی بر هارد بالاتر این افر رو اوردیم
رم 4گیگ
هارد 200 گیگ
پورت 1گیگ انگلیس
ترافیک نامحدود
ماهانه22000 تومان
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=76
-
-
فقط 10 عدد دیگر از رم 4گیگ موجود مانده است
-
آیا به دنبال هاست مطمئن و با کیفیت و با قیمتیهایی ارزان میگردید که با همون ویژگی ها باشه پس به روبیکس هاست هم سری بزنید.
-
امروز عصر سرور مجازی با رم 2 گیگ از ایشون تهیه شد
منتظر فعال شدن سرویس هستم
سپاس
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davood.m
رم 2 رو چند میدین ؟
ماهانه ۱۷۰۰۰ تومان توی سایت قابل سفارش هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
امروز عصر سرور مجازی با رم 2 گیگ از ایشون تهیه شد
منتظر فعال شدن سرویس هستم
سپاس
تا ۱۰ دقیقه دیگه براتون ارسال میشه
-
تیکت ارسال گردید
منتظر پاسخ و فعال شدن سرویس
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
تیکت ارسال گردید
منتظر پاسخ و فعال شدن سرویس
متشکرم
ارسال شد براتون
-
میتونم از سرورهای شما برای فروش س ا کس و ... استفاده کنم ؟
اپ تایم سرور .... ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davood.m
میتونم از سرورهای شما برای فروش س ا کس و ... استفاده کنم ؟
اپ تایم سرور .... ؟
اپتایم ۹۹ درصد هست سرور اصلی اگر مشکلی توی وی پی استون پیش نیاد اپتایم اوکی هست
مشکلی نیست
-
سایتتتون باز نمیشه برای من
کد:
www.vpsfars.net/cart.php
رم2 موجود دارید ؟
از چه کشور و دیتاسنترهایی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
سایتتتون باز نمیشه برای من
کد:
www.vpsfars.net/cart.php
رم2 موجود دارید ؟
از چه کشور و دیتاسنترهایی ؟
سایت مشکلی نداره
از انگلیس موجود دارم
-
remot desktop هم دارن مهندس؟ ویندوز سرور 2008
من فقط رموت میخوام. نه میخوام سایتی بیارم بالا نه چیزی.
فقط میخوام دانلود کنم و آپلود کنم در ftp هاست دانلود سایتم و چند تا نرم افزار مخصوص نصب کنم. مثل آیتونز و ...
همون آفر های ویژه اولیش برام خوبه؟
چه مدت طول میکشه آماده بشه الان سفارش بدم؟
در ضمن مهندس ، سرعت وب سایتتون برای بنده خیلی کنده و خیلی دیر میاد برام. حتی با اینترنت 100 مگ هم تست کردم.. لطف کنید اگر امکانش هست شماره کارتتون رو از طریق یاهو بهم بدید و همونجا تحویل بدید بهم. اد کردم شما رو .
آی دی : iransky001
ایمیل اصلی : apps@skyapps.ir
رم 512 انگلیس REDSTATION (46 موجود است) - رم 512
هارد 60 گیگ
پهنای باند نا محدود
پورت 1گیگ
تحویل 12 ساعته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skydl2011
remot desktop هم دارن مهندس؟ ویندوز سرور 2008
من فقط رموت میخوام. نه میخوام سایتی بیارم بالا نه چیزی.
فقط میخوام دانلود کنم و آپلود کنم در ftp هاست دانلود سایتم و چند تا نرم افزار مخصوص نصب کنم. مثل آیتونز و ...
همون آفر های ویژه اولیش برام خوبه؟
چه مدت طول میکشه آماده بشه الان سفارش بدم؟
در ضمن مهندس ، سرعت وب سایتتون برای بنده خیلی کنده و خیلی دیر میاد برام. حتی با اینترنت 100 مگ هم تست کردم.. لطف کنید اگر امکانش هست شماره کارتتون رو از طریق یاهو بهم بدید و همونجا تحویل بدید بهم. اد کردم شما رو .
آی دی : iransky001
ایمیل اصلی : apps@skyapps.ir
رم 512 انگلیس REDSTATION (46 موجود است) - رم 512
هارد 60 گیگ
پهنای باند نا محدود
پورت 1گیگ
تحویل 12 ساعته
سلام
رم 2گیگ و 4گیگ مناسب کار شما هست
2-3 ساعته اماده میشه
کمی لود سایت بالا بود و رفع شد
سفارشات فقط و فقط از طریق سایت هست
-
اطلاعیه مهم وی پی اس فارس
وی پی اس فارس - اخبار