پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
Jahan Pay Co
دوست عزیز علت این که درخواست معرفی اقای قادر رو داشتم ایشون مکرر با کاربران برخورد بسیار زشت و زننده ای داشتن و در چند پیغام خصوصی هم برام ارسال شده این موضوع ! میخواستم بدونم مشکل ایشون چیه که برای هر انتقادی با کاربران اینطور برخورد میکنن ؟
سطح تحصیلات ایشون چیه ؟
این پست در ارتباط با نظر ما در مورد سیستم شما و ارائه یک سوال بود
باتشکر از شما
یک قاعده کلی هست که میگن هر چی بکارید همونقدر درو میکنید .
البته جسارت نباشه یه ذره ضرب المثله تند بود :)
خیلی پیش اومده به شخصه خود من با تیکت هایی روبه رو میشم که کاربران با لحن بسیار تند و نا مناسبی مطلبی که مورد نظرشون هست رو ابراز میکنن مسلما با خواندن چنین تیکت هایی ، جواب دادن بهشون پر از موج و انرژی منفی میشود .
بسیار پیش اومده سر یک مسئله که حق هم باکاربر بوده برخورد تنی از کاربر دریافت نموده ایم و مسلما این روی نحوه نگارش متن تیکت ها تاثیر خواهد گذاشت .
لذا متن و لحن تیکت هایی که از جانب کاربران میاد مسلما روی بازخورد پاسخگویی تاثیر میگذارد و فکر کنم تمامی همکاران این مساله را تایید کنند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
یک قاعده کلی هست که میگن هر چی بکارید همونقدر درو میکنید .
البته جسارت نباشه یه ذره ضرب المثله تند بود :)
خیلی پیش اومده به شخصه خود من با تیکت هایی روبه رو میشم که کاربران با لحن بسیار تند و نا مناسبی مطلبی که مورد نظرشون هست رو ابراز میکنن مسلما با خواندن چنین تیکت هایی ، جواب دادن بهشون پر از موج و انرژی منفی میشود .
بسیار پیش اومده سر یک مسئله که حق هم باکاربر بوده برخورد تنی از کاربر دریافت نموده ایم و مسلما این روی نحوه نگارش متن تیکت ها تاثیر خواهد گذاشت .
لذا متن و لحن تیکت هایی که از جانب کاربران میاد مسلما روی بازخورد پاسخگویی تاثیر میگذارد و فکر کنم تمامی همکاران این مساله را تایید کنند .
با هر کاربری با توجه به طرز حرف خودش رفتار میشه :)
بنده هم همین طورم اما تا الان یکی دو مورد بیشتر نبوده :)
rezaonline.net
mhiizadi
دوستان طرف سخن بنده به هیچ وجه شما نبودید و از شما هیچ سوالی پرسیده نشد ! پس لطفا اسپم ارسال نکنید
Jahan Pay Co
کاربر محترم
شخصی به نام آقای -قادر که در زیر مجموعه شما کار میکنه و مشخص نیست ایشون مدرک تحصیلیشون چیه و در چه سطحی در مجموعه شما کار میکنن مکرر به کاربران توهین کرده اتفاقا کاربران هم هیچ توهین خاصی نکرده بودن شاید یک انتقاد کرده بودن یا سوال یا یک درخواست اون هم کاملا مودبانه و بدون هیچ گونه توهینی ! اسکرین شات های پیام ها هم موجوده اگر لزومی داره در اینجا قرار بدم !
مطمئنم اگر اون کاربر ها خودشون رو در این تایپیک معرفی کنن شما درگاهشون رو مسدود میکنید ! البته خود یوزر Jahan Pay Co معرفی نشده که توسط چه شخصی داره استفاده میشه.
بنده منتظر ارسال هیچ پاسخی از طرف شما نیستم فقط جهت اطلاع رسانی این متن رو ارسال کردم مطمئن بودم پاسخی ندارید ارسال کنید
لطف کنید ادامه ندید
موفق باشید
نقل قول:
rezaonline.net
mhiizadi
دوستان طرف سخن بنده به هیچ وجه شما نبودید و از شما هیچ سوالی پرسیده نشد ! پس لطفا اسپم ارسال نکنید
بنده پشتیبان فنی جهان پی هستم ، تاپیک هم متعلق به مجموعه جهان پی میباشد .
نقل قول:
کاربر محترم
شخصی به نام آقای -قادر که در زیر مجموعه شما کار میکنه و مشخص نیست ایشون مدرک تحصیلیشون چیه و در چه سطحی در مجموعه شما کار میکنن مکرر به کاربران توهین کرده اتفاقا کاربران هم هیچ توهین خاصی نکرده بودن شاید یک انتقاد کرده بودن یا سوال یا یک درخواست اون هم کاملا مودبانه و بدون هیچ گونه توهینی ! اسکرین شات های پیام ها هم موجوده اگر لزومی داره در اینجا قرار بدم !
اگر لازم میدانید ایمیلتان و همچنین مدارکتان را برای بنده ارسال کنید تا شخصا پیگیری کنم .
Re: نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
والا ما یک بار یه مبلغ دو میلیونی به حسابمون واریز شد و عجله ای و باید سریع برداشت میکردیم از شانس ما من ایمیل قدیمی رو یادم رفته بود. با شماره داخل سایت تماس گرفتم و یک دوشیزه بسیار خوش برخورد و کار راه انداز جواب بنده رو دادند و حتی بنده وقتی با ایشون موضوع رو مطرح کردم و دلیل عجله رو گفتم بلافاصله درخواست واریز وجه بنده پس از فشردن دکمه ی درخواست تایید و واریز شد.
من اسم این سرکار محترم رو یادم رفت بپرسم ولی کمال تشکر رو از ایشون و تیم پشتیبانی دارم.
Sent From My iPhone 5s Via Tapatalk
ایمیل بنده در مجموعه جهان پی
programmer@jahanpay.com
خواهشمندم با بنده در ارتباط باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
بنده پشتیبان فنی جهان پی هستم ، تاپیک هم متعلق به مجموعه جهان پی میباشد .
اگر لازم میدانید ایمیلتان و همچنین مدارکتان را برای بنده ارسال کنید تا شخصا پیگیری کنم .
معرفی نکرده بودید دوست عزیز ، در پیغام خصوصی توضیحات بیشتر رو ارسال میکنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
والا ما یک بار یه مبلغ دو میلیونی به حسابمون واریز شد و عجله ای و باید سریع برداشت میکردیم از شانس ما من ایمیل قدیمی رو یادم رفته بود. با شماره داخل سایت تماس گرفتم و یک دوشیزه بسیار خوش برخورد و کار راه انداز جواب بنده رو دادند و حتی بنده وقتی با ایشون موضوع رو مطرح کردم و دلیل عجله رو گفتم بلافاصله درخواست واریز وجه بنده پس از فشردن دکمه ی درخواست تایید و واریز شد.
من اسم این سرکار محترم رو یادم رفت بپرسم ولی کمال تشکر رو از ایشون و تیم پشتیبانی دارم.
Sent From My iPhone 5s Via Tapatalk
بله خوش برخوردی و پشتیبانی بسیار عالی ، بیشتر تیم جهان پی تایید میشه.
بنده تا حالا سعادت همکاری با جهان پی رو نداشتم ولی یه چیز میخواستم بگم اینه که کاربر و کارمندان پشتیبانی هر دو طرف باید همدیگر رو محترم بشمارن در بعضی اوقات ممکنه کاربر با لحن تندی با پشتیبان مکاتبه کنه ولی به نظر بنده باید پشتیبان فردی صبور باشه به هر حال این موارد پیش میاد البته این نظر بنده هستش فقط نظرم رو گفتم انشالله موفق باشید
لطفا نظرات و پینشهادات و انتقادات را با رعایت اصول ادب و احترام ، عدم توهین و تهمت به دیگران در تاپیک ارسال فرمائید !
مطرح نمودن موارد بی ارتباط به موضوع تاپیک نیز مجاز نمی باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
بنده تا حالا سعادت همکاری با جهان پی رو نداشتم ولی یه چیز میخواستم بگم اینه که کاربر و کارمندان پشتیبانی هر دو طرف باید همدیگر رو محترم بشمارن در بعضی اوقات ممکنه کاربر با لحن تندی با پشتیبان مکاتبه کنه ولی به نظر بنده باید پشتیبان فردی صبور باشه به هر حال این موارد پیش میاد البته این نظر بنده هستش فقط نظرم رو گفتم انشالله موفق باشید
من قبلا باهاشون کار میکردم ولی به خاطر لحن پشتیبانشون قطع کردم