درگاه هاستهای خارجی قطع. هاست سایتتون رو ایران باشه بدون مشکل وصل خواهید شد
نمایش نسخه قابل چاپ
درگاه هاستهای خارجی قطع. هاست سایتتون رو ایران باشه بدون مشکل وصل خواهید شد
هاست من از هتزنر آلمان هست و همچنان درگاه کار میکنه
فکر کنم اگر با آیپی کشوری جز ایران به درگاه متصل شید نمیتونید
امتحان کنید
Electronic Payment
با ای پی usa وصل شدم مشکلی نداره
سرعت ssl تو ایران کلی پائین اومده روی سرورهای خارجی هم کندتر از قبل شده این مورد رو درگاه ملت هم ظاهرا بیشتر تاثیر گذاشته
درست شد؟
از عید به اینور بالای 20 تا سایت دیدم که همشون قطع بودن بانک ملت زنگ زدم میگن دوووشواری نداره!! همه چی آرومه؟ ولی سوئیچ بانک ملت قبل از عید ترکیده توسط گروهی ناشناس گویا و نمیخان اعلام عمومی کنن!
داغون ترین بدرد نخور ترین درگاه ایران درگاه بانک ملته
دیشب برای خرید دلار به حساب یکی از دوستان اومدم پول واریز کنم از همین ملت اومدم واریز کنم
1.70 کم شد نه به حساب اون طرف رفت نه برگشت خورد به حسابم
امروز پیگیری کردم میگن باید 72 ساعت صبر کنید ( قبلا 48 ساعت بود )انفورماتیک بانک ملی زنگ زد به شرکت به پرداخت که استعلام بگیره
به پرداخت میگه اصلا تراکنشی انجام نشده :-o حالا من موندم دیگه چیکار کنم :-<
حالا من موندمو 1.70 پول رو هوا !!!! این بانک پاس میده به اون بانک اون هم پاس میده به این بانک
دوستان مشکل هم مشخص شد که درگاه ملت بیشتر با کارت های ملی مشکل داره و کسایی که اینطوری میشه پولاشون از کارت ملی استفاده کردن و پول جابجا نشده ولی بقیه بانک ها خیلی راحت پرداخت انجام میشه
با سلام نه دوستان این درگاه مشکلات زیاد داره پرداخت انجام شده سیتل نشده میزنیم سیتل میگه وریفای نیست زنگ زدم میگه برگشت خورده طرف هم عکس فرستاده که پرداخت شده البته از حسابش عکس گرفته اونجا هم برگشت نخورده ! 6 روز گذشته ؟! نه برگشت خورده نه میاد تو حساب ما !
این به کنار بعد از این قضیه یکم دیدیم آاق پول تو حساب کمه تعجب کردیم اومدیم حساب رسی دیدیم 3 ماه پیش تراکنش خورده ! اما نیومده تو حساب ! اومدیم سیتل کنیم میگه یافت نشد بعد از 10 روز زنگ زدن و تلاش میگه آؤشیو شده حالا باید کدارو در بیاری بفرستی واسه ما ما از آؤشیو دربیاریم !؟ حالا از آرشیو در بیاد مثل این یکی یا نشده باشه ؟! شده باشه ما که قیدش رو زدیم بریم یک درگاه دیگه تهیه کنیم نمیدونم پارسیان و پاسارگاد هم اینجوری هستن یا خیر !>؟
تنها راه حل برای رفع مشکل بانک ملت
سرور داخل کشور - تهیه ی ماژول از شرکت فراسو
پرداخت های زیادی توی فراسو داشتم و هیچ گاه به مشکل نخوردم
فعلا امروز خودم دارم سایت اصلیم رو به داخل کشور منتقل میکنم و ماژول فراسو تهیه میکنم