پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masonbrook
یک سوال بعنی تو سرور فرانسه نمی تونیم با utorrent دانلود کنیم؟
سرور فرانسه بیشتر برای برنامه های اکانتینگ خوبه
جون هارد های ضعیفی داره برای دانلود و آپلود ممکنه به مشکل برخورد کنید
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
با این که موقع تحویل دیر شد و دلیل داشتن واسش که قابل پذیرش بود . ولی کیفیت عالی پینگ با سرور عالی و سرعت دانلود از سایت The CacheFly Content Delivery Network - The Fastest CDN 27مگ شد در سرور فرانسه....
سفارش های امروز تحویل داده شد
سلام برای یکی از پنل هاتان میخواهم که سرعت اپلود بالایی داشته باشد کدام به کار من میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shockwave
سلام برای یکی از پنل هاتان میخواهم که سرعت اپلود بالایی داشته باشد کدام به کار من میاد
سلام
سرور انگلیس هارد های sas داره و پورت قوی ای هم داره و مصرف ترافیک هم نا محدود هست
به نظر من انگلیس پیشنهاد میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
سرور انگلیس هارد های sas داره و پورت قوی ای هم داره و مصرف ترافیک هم نا محدود هست
به نظر من انگلیس پیشنهاد میشه
سلام در هر صورت من سفارش دادم به امید حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shockwave
سلام در هر صورت من سفارش دادم به امید حق
به زودی به دستتون میرسونم
البته فعلا داریم سایتمون رو منتقل میکنیم روی سرور های جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
به زودی به دستتون میرسونم
البته فعلا داریم سایتمون رو منتقل میکنیم روی سرور های جدید
امشب تحویل میدی یا فردا صبح منتظر باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shockwave
امشب تحویل میدی یا فردا صبح منتظر باشم
فردا ظهر دستتون هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
فردا ظهر دستتون هست
برادرم من کجایی هنوز ما منتظریم