1 فایل پیوست
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |پورت 1گیگابیت
یه دوست عزیزی درخواست گراف از دور هارد برای سرور آمریکا کرده بودند ، اینم خدمت شما
فایل پیوست 9962
فروش از آمریکا ، آلمان ، فرانسه و هلند ادامه دارد ...
آمریکا: singlehop
آلمان: Hetzner
فرانسه : ovh
هلند: infinite
برای خرید با ما در تماس باشید
اطلاعات تماس در امضاء
سلام به همه دوستان من از آقای بهلولی یا همون لاگین وی پی اس 3تا vps خریدیم از جای دیگه انتقل دادیم به سرور های آمریکای آقای بهلولی واقعا از هر لحاظ کم نذاشتن به یه سری مشکلات برخورد کردیم که 2تا مون هم 3روز از شب ساعت 8 تا صبح ساعت 6 بیدار بودیم واسه رفع مشکل واقعا از هر لحاظ کم نذاشتن خیلی هم خوش اخلاق هستن من الان 3 ساله سرویس میگیرم از دوستان دیگه تا الان کسی مثل ایشون ندیده بودم 3 شب نخوابید یه تک تومنی هم واسه رفع مشکل مبلغی نخواست همه جوره هم با مشتری را میان من اینجا هم از داداش حمید بهلولی گلمون تشکر میکنم واقعا کم نذاشت واسم هر چی گفتم بهش به غیر از چشم چیزی نشندیم ازش امیدوارم تو همه مراحل زندگی و تو کارشون موفق باشن . دوستان یک لحظه هم واسه خرید از ایشنون شک نکنن . واقعا تو هر کاری به چنین آدم هایی نیاز هست نه مثل بعضی ها که شب ساعت 1 تیکت میزنی برگرده جواب بده واسه پشتبانی در ساعت غیر اداری ماهی باید 50 هزار تومن واریز کنین . طوری شده بود شب ساعت 5 بود میگفتم خودم دیگه بذار بمون برور بخواب میگفت تا مشکل شما حل نشه نمیخوابم 3 روز طول کشید بالاخره مشکل حل شد . بازم تشکر میکنم از داداش حمید
با سلام
واقعا پشتیبانی آقای بهلولی عالیه
سرور من مشکل پیدا کرده بود ولی آقای بهلولی دیشب تا آخر شب بیدار موندن و مشکل سرور رو حل کردند
من واقعا از ایشون ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salem
سلام به همه دوستان من از آقای بهلولی یا همون لاگین وی پی اس 3تا vps خریدیم از جای دیگه انتقل دادیم به سرور های آمریکای آقای بهلولی واقعا از هر لحاظ کم نذاشتن به یه سری مشکلات برخورد کردیم که 2تا مون هم 3روز از شب ساعت 8 تا صبح ساعت 6 بیدار بودیم واسه رفع مشکل واقعا از هر لحاظ کم نذاشتن خیلی هم خوش اخلاق هستن من الان 3 ساله سرویس میگیرم از دوستان دیگه تا الان کسی مثل ایشون ندیده بودم 3 شب نخوابید یه تک تومنی هم واسه رفع مشکل مبلغی نخواست همه جوره هم با مشتری را میان من اینجا هم از داداش حمید بهلولی گلمون تشکر میکنم واقعا کم نذاشت واسم هر چی گفتم بهش به غیر از چشم چیزی نشندیم ازش امیدوارم تو همه مراحل زندگی و تو کارشون موفق باشن . دوستان یک لحظه هم واسه خرید از ایشنون شک نکنن . واقعا تو هر کاری به چنین آدم هایی نیاز هست نه مثل بعضی ها که شب ساعت 1 تیکت میزنی برگرده جواب بده واسه پشتبانی در ساعت غیر اداری ماهی باید 50 هزار تومن واریز کنین . طوری شده بود شب ساعت 5 بود میگفتم خودم دیگه بذار بمون برور بخواب میگفت تا مشکل شما حل نشه نمیخوابم 3 روز طول کشید بالاخره مشکل حل شد . بازم تشکر میکنم از داداش حمید
تشکر بابت کامتی که گذاشتید انشالله این همکاری پایدار باشه . :53:
یک سرور میکروتیک از ایشون گرفتیم. مثل همیشه عالی :55:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1372
با سلام
واقعا پشتیبانی آقای بهلولی عالیه
سرور من مشکل پیدا کرده بود ولی آقای بهلولی دیشب تا آخر شب بیدار موندن و مشکل سرور رو حل کردند
من واقعا از ایشون ممنونم
تشکر بابت کامنت ،
یه نکته رو خدمت همه دوستان بگم اینه که اگر وقت آزاد داشته باشیم میتونیم همکاری بیشتری در ضمینه حل مشکلات شما داشته باشیم .
منم کمتر از یک هفته است که از ایشون سرویس گرفتم . برخورد که فوق العاده و با حوصله همه چیز رو توضیح میدن . پشتیبانی حرف نداره . سرعت سرور هم که معرکه !
با تجربه های قبلی من ، زمین تا آسمون فرق داره . امیدوارم پایدار باشه ...
سرور جدید رو تحویل گرفتم... از فرانسه رم 2... خیلی هم سرعت بالا :">
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CloudSupport.ir
یک سرور میکروتیک از ایشون گرفتیم. مثل همیشه عالی :55:
انشالله که راضی باشید .