پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
سرورهای لوگزامبورگ وارز هستند ؟ و نام دیتاسنتر چیست ؟
در مورد وارز بودن خیلی اطلاعات ندارم ! به تازگی با این دیتاسنتر رابطمون آغاز شده ! ولی طبق ایمیل نگاری هایی که انجام شده بود از لحاظ اسکریپت نال مشکلی نبود!
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina13
سلام
هزینه افزایش رم رو نزدید+ اینکه هارد این سرور مشکل disck i/o و سرعت رید و رایت برای برنامه هایی مثه تله پورت نداره؟
مرسی
با سلام
اگر دقت کرده باشید ما در اکثر سرورهامون از رید 10 به همراه هارد SAS استفاده کردیم که بهترین I/O رو داره!منتها کاربران باید از قوانین Fair Use Policy تبعیت کنند!
این سیستم رزوتون چطوریه ؟
من یه آمریکا میخوام .. شانس ما تا باز بودا ... رفتم بیرون اومدم بزنم ... دیدم میگه تموم شده ...
راستی یه آی پی از این لوگزامبورگ بدین ببینیم پینگش چطوریه ؟ راستی پورتش چقدره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
این سیستم رزوتون چطوریه ؟
من یه آمریکا میخوام .. شانس ما تا باز بودا ... رفتم بیرون اومدم بزنم ... دیدم میگه تموم شده ...
راستی یه آی پی از این لوگزامبورگ بدین ببینیم پینگش چطوریه ؟ راستی پورتش چقدره؟
برای رزرو میتونید به بخش فروش تیکت نمایید ، سفارش به اکانت شما اضافه خواهد شد و بعد از پرداخت ، سفارش شما در صف انتظار میماند ، به محض کنسل شدن سرویس یا خرید سرور جدید شما جایگزین فرد قبلی خواهید شد.
پورت سرور لوگزامبورگ 1Gbps اشتراکی هست، ای پی تست نیز پ.خ شد
سلام
ببخشید ایا این سرورهای لوگزامبورگ مناسب اکانتینگ هستند یا خیر ؟
اگه میشه توضیح بدین.
مرسی
یک نمونه آی پی تست می زارین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminreza
سلام
ببخشید ایا این سرورهای لوگزامبورگ مناسب اکانتینگ هستند یا خیر ؟
اگه میشه توضیح بدین.
مرسی
بدلیل قوانین نمیشه توضیح داد!
سرورهای لوگزامبورگ از همه لحاظ عالی هست قصد تعریف ندارم دوستانی که سرور دارند میتونند مقایسه کنند
پیننگ سرور واسه من در مقایسه با سینگل هپ 120 تا پایین تر بود 20 تا هم از آلمان کمتر بود
نکته دیگر استفاده از هارد های SAS هست که باعث بهبود سرعت دانلود و آپلود می شود(بهترین هارد موجود در بازار بهتر و سریع تر از SATA2 , SDD باRAID HARD 10Gb/s )
استفاده از چند Processor و منابع اختصاصی و مجازی ساز مناست کیفیت این سرویس ها رو چند برابر کرده
امیدوارم ارسال فیدبک من یه راهنمایی واسه دوستان در انتخاب سرویس هاشون باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saber69
سرورهای لوگزامبورگ از همه لحاظ عالی هست قصد تعریف ندارم دوستانی که سرور دارند میتونند مقایسه کنند
پیننگ سرور واسه من در مقایسه با سینگل هپ 120 تا پایین تر بود 20 تا هم از آلمان کمتر بود
نکته دیگر استفاده از هارد های SAS هست که باعث بهبود سرعت دانلود و آپلود می شود(بهترین هارد موجود در بازار بهتر و سریع تر از SATA2 , SDD باRAID HARD 10Gb/s )
استفاده از چند Processor و منابع اختصاصی و مجازی ساز مناست کیفیت این سرویس ها رو چند برابر کرده
امیدوارم ارسال فیدبک من یه راهنمایی واسه دوستان در انتخاب سرویس هاشون باشه
این نکته رو هم من اضافه کنم که نسبت به uk هم نسبتا پینگش خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بدلیل قوانین نمیشه توضیح داد!
آی پی تست ؟
سلام خسته نباشید. می خواستم با vps به paypal وصل شم چون شنیدم ip ثابت هم داره. این سرویس 6900 تومانی به درد من میخوره؟ ممنون