پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
سیباپال عالیه
یه درگاه اختصاصی گرفتیم هیچ اسمی از سیباپال نیست ! و این خیلی منو خوشحال کرد ( چون قبلش از پی لاین داشتم فقط نام پذیرنده : اسم فروشگاه من بود دیگه هرجاشو که چک میکردی زده بود پی لاین :|)
فقط گاهی اوقات تاخیر در تسویه دارن ( توجه : گاهی اوقات )
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
تیک ایمیل خورده هست برای من اما ایمیل هیچوفت نمیومد . اما جای دیگه درگاه دارم میاد ایمیل.
برای ما هم اس ام اس هم ایمیل ارسال میشه
با پشتیبان هاشون در ارتباط باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoster
سیباپال عالیه
یه درگاه اختصاصی گرفتیم هیچ اسمی از سیباپال نیست ! و این خیلی منو خوشحال کرد ( چون قبلش از پی لاین داشتم فقط نام پذیرنده : اسم فروشگاه من بود دیگه هرجاشو که چک میکردی زده بود پی لاین :|)
فقط گاهی اوقات تاخیر در تسویه دارن ( توجه : گاهی اوقات )
تسویه پایا
یا شتاب؟
سلام
از زمانی که سیباپال شروع به فعالیت کرده
ما عضو این سیستم قدرتمند شدیم
تسویه ها بدون مشکل و خیلی سریع
و اگر مشکلی هم بوده خیلی سریع برطرف شده
و از این درگاه ما راضی هستیم و همه پرداختها و دریافتها رو با این درگاه انجام می دهیم
از مسولین بهترین درگاه (سیباپال) تشکر می کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
تسویه پایا
یا شتاب؟
هر دو
کلا گاهی اوقات درخواست تسویه رو دیر به بانک ارسال میکنند
بازم نسبت به بعضی ها بهتره
جناب سیبا پال بعضی موقع ها ادرس درگاهتون وصل نمیشه فکر کنم ف ی ل ت ر شده دقیقا تو پلاگین چه ادرسی وارد کنیم که راحت وصل بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
جناب سیبا پال بعضی موقع ها ادرس درگاهتون وصل نمیشه فکر کنم ف ی ل ت ر شده دقیقا تو پلاگین چه ادرسی وارد کنیم که راحت وصل بشه
http://sibapal.ir
خدمات بسیار خوبی رو ارائه میکنید . فقط یک انتقاد داشتم
چرا برای هر تراکنش سقف برداشت قرار نداده اید ؟
مثلا کسی بخواهد تراکنش 2 میلیون تومانی انجام دهد باید 20 هزار تومان پورسانت کسر بشه در حالی که اکثر سایت ها سقف برداشت نهایت 5 هزار تومن قرار داده اند
ولی در کل سایر امکانات بخصوص پشتیبانی بسار عالی هست.
ممنون از خدمات خوب سیبا پال حدود حدود 17 ماه دارم با این شرکت ار میکنم مشکلی توش ندیدم
پیشنهاد میدم برای اولین شرکتی که در حال ارائه درگاه ایرانی هست یک فکری هم برای درگاه های خارجی بکنید اینطوری مشتری هاتون رو چند برابر میکنید
2 روزه تسویه حساب نکردند عجبا گاهی وقت ها اعصاب ادم را خورد میکنند بابت دیر واریز کردن تسویه ها الان که دیگه تعطیل نیست بانک باز ما لازم داریم عجبا :66:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
2 روزه تسویه حساب نکردند عجبا گاهی وقت ها اعصاب ادم را خورد میکنند بابت دیر واریز کردن تسویه ها الان که دیگه تعطیل نیست بانک باز ما لازم داریم عجبا :66:
انتظار دارید مبالغ پایا در روز های تعطیل واریز گردد؟
اگر دریافت وجه برای شما ضرورت دارد تسویه حساب شتاب در پنل با کسر تنها کارمزد ۵۰۰ تومانی بانک تعبیه شده است
تسویه حساب شما پس از ۲ روز تعطیلی امروز به صورت پایا ثبت سیستم شده است
همه ی موارد را به سیباپال ربط ندهید