-
Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
میتونید 2تا رم 2گیگ تهیه کنید و بهتون 4گیگ تحویل بدم
رم4 با هارد100 چقدر میشه
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
پاسخ : Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4u
رم4 با هارد100 چقدر میشه
با هارد 120 دارم ماهانه 34 هزارتومان
-
Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
با هارد 120 دارم ماهانه 34 هزارتومان
مرسی. امکانش هست من اول. یه 2 گیگ بگیرم اگر جواب داد که هیچی اگرم نشد 2 گیگ دیگه اضافه کنید-
برای زم2 ویندوز2008 میریزید؟
-
پاسخ : Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4u
مرسی. امکانش هست من اول. یه 2 گیگ بگیرم اگر جواب داد که هیچی اگرم نشد 2 گیگ دیگه اضافه کنید-
برای زم2 ویندوز2008 میریزید؟
مشکلی نداره سفارش بدید
فقط تحویلش ۲شنبه هست
-
1 فایل پیوست
کندی بیش از حد سرویس 1 گیگ انگلستان
سرویس من همچنان خیلی کنده سرعت هارد 300 کیلوبایت در ثانیه حد اکثر.
اصلا نمی تونید انکار کنید که سرویس بیش از حد کنده. هیچ دلیلی هم موجه نیست
این هم تصویر ضمیمه رو ببینید. من قصد ندارم که الکی فضا رو خراب کنم. چون دیدم از طریق تیکت مشکل حل نمیشه لازم دونستم که به صورت عمومی مشکل رو مطرح کنم.
فایل پیوست 13412
-
پاسخ : کندی بیش از حد سرویس 1 گیگ انگلستان
آقا شایان vps من کی آماده میشه
هارد 300 رم 2گیگ ویندوز 2008 و 32 بیت بود.الان 3 روز که تیکت میزنم
-
پاسخ : کندی بیش از حد سرویس 1 گیگ انگلستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hejazee
سرویس من همچنان خیلی کنده سرعت هارد 300 کیلوبایت در ثانیه حد اکثر.
اصلا نمی تونید انکار کنید که سرویس بیش از حد کنده. هیچ دلیلی هم موجه نیست
این هم تصویر ضمیمه رو ببینید. من قصد ندارم که الکی فضا رو خراب کنم. چون دیدم از طریق تیکت مشکل حل نمیشه لازم دونستم که به صورت عمومی مشکل رو مطرح کنم.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...9%86-speed-jpg
کاملا تایید می شه قبلا سرویس هاشون سرعتش بالا بود الان خیلی کنده بعضی وقت ها یک فولدر را هم به زور باز می کنه
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
مشکلی توی سرعت هارد نیست
ساپورت فقط از سایت هست
تیکت بدید بهتون کنسول داده میشه خودتون منابع رو چک کنید
بههرحال مشکلات از طریق سایت حل میشه
موفق باشید
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
ماهانه 25000 تومان
از انگلیس دیتاسنتر رد استیشن
براتون تیکت کردم لطفا هرچه سریعتر پاسخ بدید
-
دوستان حتما سرور هاتون را با پنل چک کنید به ما یک سرور 512 به جای 1 گیگ دادن که خوشبختانه فهمیدیم .!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
دوستان حتما سرور هاتون را با پنل چک کنید به ما یک سرور 512 به جای 1 گیگ دادن که خوشبختانه فهمیدیم .!
اشتباه شده بود دوست عزیز
چون تمپلتی که میزنیم دیفالت روی 512 هست
و توی تیکت عنوان کردید به 1گیگ تغییر داده شد
به غیر پنل توی سیستم پروپرتیز هم میتونید ببینید
پستتون گزارش شد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اشتباه شده بود دوست عزیز
چون تمپلتی که میزنیم دیفالت روی 512 هست
و توی تیکت عنوان کردید به 1گیگ تغییر داده شد
به غیر پنل توی سیستم پروپرتیز هم میتونید ببینید
پستتون گزارش شد
موفق باشید
شما کلا عادت داری اشتباه کنی منم گفتم بقیه حواسشون جمع باشه البته منم اشتباه کردم از شما 3 تا سرور گرفتم که سرعتش مثل وی پی اس 256 می مونه فکر کنم کلا oversell هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
شما کلا عادت داری اشتباه کنی منم گفتم بقیه حواسشون جمع باشه البته منم اشتباه کردم از شما 3 تا سرور گرفتم که سرعتش مثل وی پی اس 256 می مونه فکر کنم کلا oversell هست .
اولا سرور اورسل نیست عزیزم
اگر قرار بود 512 بدم بهتون همه رو 512 مزاشتم نه یکی رو
یعنی شما تاحالا اشتباه نکردید ؟!!
مشکلی هم توی سرعت دارید تیکت کنید بررسی میشه
-
پورت 10 گیگ چیزی دارید رم 4 و هارد 100 گیگ تا 200؟؟؟
سریع ترین زمانی که میتونید سرور رو تحویل بدین چه مدت هست؟؟؟
راستی اورسل نیست که؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
پورت 10 گیگ چیزی دارید رم 4 و هارد 100 گیگ تا 200؟؟؟
سریع ترین زمانی که میتونید سرور رو تحویل بدین چه مدت هست؟؟؟
راستی اورسل نیست که؟؟؟
10 گیگ ها پر هست
بهتون پنل داده میشه اگر اورسل باشه توی پنل مشخص هست
رم 2گیگ با پورت 1گیگ میتونید بگرید با هارد 200 ماهانه 25000 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
10 گیگ ها پر هست
بهتون پنل داده میشه اگر اورسل باشه توی پنل مشخص هست
رم 2گیگ با پورت 1گیگ میتونید بگرید با هارد 200 ماهانه 25000 تومان
رم 4 اصلا ندارید؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
رم 4 اصلا ندارید؟؟؟
2تا رم 2گیگ انگلیس سفارش بدید براتون یکی میکنم و 4گیگ میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
2تا رم 2گیگ انگلیس سفارش بدید براتون یکی میکنم و 4گیگ میدم
قدرت سی پی ها رو هم با هم ترکیب میکنید؟هاردش 150 باشه چقدر میشه؟؟؟کی تحویل میدین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
قدرت سی پی ها رو هم با هم ترکیب میکنید؟هاردش 150 باشه چقدر میشه؟؟؟کی تحویل میدین؟
سلام
بنده یکی از سرور های 2 گیگ رو روی 10 گیگ رو میخوام کنسل کنم
40گیگ هارد اس اس دی هست
بپرسید اگر 2 گیگ دیگه دارن + همین بشه 4 گیگ و آفر مورد نیازتون تهیه بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
سلام
بنده یکی از سرور های 2 گیگ رو روی 10 گیگ رو میخوام کنسل کنم
40گیگ هارد اس اس دی هست
بپرسید اگر 2 گیگ دیگه دارن + همین بشه 4 گیگ و آفر مورد نیازتون تهیه بشه
اگر بتونید همین سرویسی که ایشون میخوان کنسل کنن رو هارد 200 گیگ بدید من به جای اون سرویس پورت یک گیگ اینو برمیدارم،قفط قیمت این یکی چقدر درمیاد؟
-
ببشخید من یه سوال درام شما این سرور ها رو از آشغالی گرفتین ؟؟؟؟ این چه وضعشه آخه ؟؟؟؟ نه خداییش چه وضعشه ؟؟؟ هر 2 ساعت یه بار قطعه ! خداییش یه بار مثل آدم کار نکرد ! شما هم جای ما این مشکل رو داشتین چی کار میکردین ؟؟ لطفا بررسی کنید که میتونید سرویس بدین یا نه ! حدی داره دیگه !!!!!
-
سلام
سرور دارید آقا شایان؟
با پایین ترین رم موجود. چند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad2013
ببشخید من یه سوال درام شما این سرور ها رو از آشغالی گرفتین ؟؟؟؟ این چه وضعشه آخه ؟؟؟؟ نه خداییش چه وضعشه ؟؟؟ هر 2 ساعت یه بار قطعه ! خداییش یه بار مثل آدم کار نکرد ! شما هم جای ما این مشکل رو داشتین چی کار میکردین ؟؟ لطفا بررسی کنید که میتونید سرویس بدین یا نه ! حدی داره دیگه !!!!!
من اگر همچین مشکلی داشتم تیکت میکردم چون سرورم دیروزو امروز فقط ریستارت شد
بدلیل اضافه کردن هارد جدید
لطفا مشکلتون رو تیکت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dsl
سلام
سرور دارید آقا شایان؟
با پایین ترین رم موجود. چند؟
رم 512 ماهی 10000 تومان هست و تحویل 2شنبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilk310
اگر بتونید همین سرویسی که ایشون میخوان کنسل کنن رو هارد 200 گیگ بدید من به جای اون سرویس پورت یک گیگ اینو برمیدارم،قفط قیمت این یکی چقدر درمیاد؟
روی رنج ایپی 37.220.10 میتونم بدم
ولی سرور های 1 گیگ خلوت تر هست پیشنهاد میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
روی رنج ایپی 37.220.10 میتونم بدم
ولی سرور های 1 گیگ خلوت تر هست پیشنهاد میشه
اگر خلوت تر هست پس هیچی ، صورتحساب هم پرداخت شد،زمان تحویل هم یادتون باشه صبح شنبه آینده با توجه به اینکه یک هفته وقت دارید لطفا دیرتر از این موقع و بدقولی نشه
-
من هزار بار تیکت زدم آقا شایان ! اینجوری جدا " نمیشه !! مشکلم حل نشده ! نمیشه که هر زور سرور قطع باشه و من دوباره تیکت بدم دوباره وصل شه دوباره قطع شه و... !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad2013
من هزار بار تیکت زدم آقا شایان ! اینجوری جدا " نمیشه !! مشکلم حل نشده ! نمیشه که هر زور سرور قطع باشه و من دوباره تیکت بدم دوباره وصل شه دوباره قطع شه و... !
2ساعت یکبار قطعی نداره کلا دیروز قطع بود و امروز ریستارت شد
دیگه فکر نکنم قطع بشه
-
سرور دوم هم دیتاسنتر تحویل داد
رم های 512 و 2گیگ بزودی ستاپ میشه و ارسال میشه
باتشکر
-
در تاپیک ایجاد شده توسط خود ایشان ، توضیحی برای دوستان نوشتم ( که امیدوارم دوست دیگری مشکل بنده را نداشته باشد ) اما اگر مورد مشابهی بین دوستان وجود دارد، خوشحال میشوم در آن قسمت بنویسند . http://www.webhostingtalk.ir/f129/77194/ پ.ن : البته پست بنده در آن تاپیک با توجه به تعداد کم ارسالی در انتظار تایید مدیریت می باشد
-
سلام اقا شایان وی پی اس من بی دلیل خاموش شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
سلام اقا شایان وی پی اس من بی دلیل خاموش شده
توی بیشتر صفحه های این تاپیک توضیح دادم دوست عزیز پشتیبانی از سایت هست
تیکت بدید هرمشکلی دارید بررسی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
مشکلی توی سرعت هارد نیست
ساپورت فقط از سایت هست
تیکت بدید بهتون کنسول داده میشه خودتون منابع رو چک کنید
بههرحال مشکلات از طریق سایت حل میشه
موفق باشید
شما به جای بررسی و رفع مشکل، صورت مسئله رو پاک می کنید و وجود مشکل را به طور کلی انکار می کنید. این اصلا خوب نیست.
من کاری ندارم که توی کنسول vmware منابع به چه میزانی اختصاص داده شده.
کاری هم ندارم که سرور های ویندوزی که دارید خوب کار می کنند یا نه.
تنها چیزی که مهم است اینه که سرور من (و خیلی از دوستان دیگه که حرف من رو تایید می کنن) مشکل داره و سرعت هاردش رو هم تصویر ضمیمه ی چند پست قبلی می تونید ببینید.
اگر هم خیال می کنید که دروغ میگم، اگر انصاف داشته باشید، می توانید در یکی از vps ها لاگین کنید و خودتان تست کنید.
من پسورد root سرور خودم رو توی سایت تیکت کردم که پاسخ ندادید.
به هیچ شکلی و با هیچ منطقی نمی تونید وجود مشکل رو انکار کنید چون که مشکل "وجود دارد" و هر لحظه من عملا روی vps ام آن را مشاهده می کنم.
و به طور یقین اگر مشکل رو برطرف نکنید، ممکن نیست که سرویس رو تمدید کنم.
-
من از 4 بعد از ظهر تیکت زدم و تا الان که 11 شبه هیچ جوابی ندادین !!!!!!!!!!!
-
با حرف hejazee هم کاملا موافقم !!! هر روز مشکل و قطعی و ری استارت و .... !! مگه میشه آخه ؟؟ خسته شدیم به خدا ! شما ه ممیگین که تیکت بدین بررسی میشه و 4 ساعت طول میکشه که بررسی بشه اخرشم 2 ساعت سرور کار میکنه و دوباره همون
-
اقا شایان فرمودید سرور بوت است الان ای پی میزارم دوستان چک کنند که بوت است یا نه سیستم عامل هم سنت اوس است بابا به خدا سرور قطعه بچه که نیستم اقا شایان خواهشا تورو به مرامت بررسی کن داد مشتریهام در اومد 2 روزم از سرور استفاده نکردم .به خدا ما مشتریتیم.با ما اینجور میکنی .تازه واد بودیم که دیگه هیچی!!!!!
اینم ای پی 37.220.0.245 سیستم عامل سنت اوس 5.9
-
عزیزان لطفا منتظر تایید پست من توسط مدیر باشند و ادامه صحبت ها را برای آن تاپیک نگه دارند. انشالله مشکل حل میشود !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hejazee
شما به جای بررسی و رفع مشکل، صورت مسئله رو پاک می کنید و وجود مشکل را به طور کلی انکار می کنید. این اصلا خوب نیست.
من کاری ندارم که توی کنسول vmware منابع به چه میزانی اختصاص داده شده.
کاری هم ندارم که سرور های ویندوزی که دارید خوب کار می کنند یا نه.
تنها چیزی که مهم است اینه که سرور من (و خیلی از دوستان دیگه که حرف من رو تایید می کنن) مشکل داره و سرعت هاردش رو هم تصویر ضمیمه ی چند پست قبلی می تونید ببینید.
اگر هم خیال می کنید که دروغ میگم، اگر انصاف داشته باشید، می توانید در یکی از vps ها لاگین کنید و خودتان تست کنید.
من پسورد root سرور خودم رو توی سایت تیکت کردم که پاسخ ندادید.
به هیچ شکلی و با هیچ منطقی نمی تونید وجود مشکل رو انکار کنید چون که مشکل "وجود دارد" و هر لحظه من عملا روی vps ام آن را مشاهده می کنم.
و به طور یقین اگر مشکل رو برطرف نکنید، ممکن نیست که سرویس رو تمدید کنم.
وقتی حتی یک تیکت نمیدید شک میکنم که قصدتون قفط تخریب باشه
اوکی به عکس های زیر دقت کنید
ترافیکی که روی هارد هست زیر 20 مگ درثانیه هست که خیلی خیلی پایین هست
http://upcity.ir/images2/21761647559480353115.jpg
تایم پاسخ گویی هارد زیر 100 میلی ثانیه هست که این عالی هست
http://upcity.ir/images2/12594565870694183676.jpg
این عکس هم یکی از کاربر های روی همین سرور تست کرده ( رنج ایپی 37.220.0 )
http://s4.picofile.com/file/7771706662/vpsfars1.jpg
این هم عکس هارد شما هست که اصلا ترافیکی روش نیست
http://upcity.ir/images2/08785777795563706003.jpg
دوست عزیز تا 10 سال دیگه هم اینجا پست بدید هیچ وقت مشکلتون حل نمیشه چون من فقط کاربر هامو از سایت میشناسم
باز هم میگم مشکلتون رو از سایت پیگیر باشید
-
آقا شایان من که 8 ساعته پیش تیکت دادم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی جواب ندادین !!!!!!!!!!!!!!!!
-
مشکل من هم از ظهر تا حالا لا ین حل مونده فقط جواب های پیش پا افتاده و بی ثمر دادند شایان عزیز