متاسفانه استفاده از ssl باعث کندی سایت می شود ولی با این حال گزینه ثبت نام و لاگین با ssl ست شده است.
کاربر میتواند به دلخواه از هر دو آدرس استفاده کند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay در این قسمت بهم ریختگی داره امروز نگاه کردم و پلاگین ها کامل تفکیک شده این ها نیست و غلط املائی هم دارد مثلا اسکریپت Vritual Freer رو نوشتند Virtual Free :| لطفا اون کسی که مسئول هست بگید درست به نحو احسن انجام بده منظم همه تفکیک شده یک جا اتوماتیک یکجا ...
4 & 5 درگاه بانکی که فعال دارید را تفکیک شده در همه نوع اسکریپت ها بذارند و اتوماتیک را . Full Update
[QUOTE=مینا-صیفی;1208849]سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay در این قسمت بهم ریختگی داره امروز نگاه کردم و پلاگین ها کامل تفکیک شده این ها نیست و غلط املائی هم دارد مثلا اسکریپت Vritual Freer رو نوشتند در همین تاپیک قبلا اعلام شد منوی پلاگین ها در حال بروز رسانی می باشد /
چون امروز دیدم اظافه شده عناوین ها فکر کردم بروزرسانی شما تموم شد ....
اما الان که فرمودید ظاهرا پس کار داره در انجام کامل و اپدیت شدن هست متشکر
لازم به ذکر هست حدود 1سال هست کار میکنم با جهان پی خلاصه مثله خودمون میدونیم دوست دارم که انتقاد میکنم گاهی .
البته آقای قادر انگار از انتقاد خوشش نمیاد :d یه بار بدجوری حال منو گرفت @-)
مجموعا" درگاه جهان پی درگاهی عالی و با برکت و مدیران و پرسنلش همگی نمونه و حرفه ای هستند و در این مدت حدود یکسال که از *** درگاهمو به جهان پی انتقال دادم کاملا" راضی هستم .
امیدوارم هرچه زودتر سایر امکانات مثل همکاری در فروش شارژ و ... که تو منوی امکانات رویت میشه هم فعال بشن
برای مجموعه مدیران و پرسنل و کاربران این سامانه آرزوی سلامت و توفیق روزافزون دارم :53:
Jahan Pay Co
امکان معرفی پرسنل مثل آقای قادر هست ؟
بلاخره کاربران باید اشنایی داشتن باشن با پرسنل شما !
خوبه همین رویه رو ادامه بدید موفق باشید
Jahan Pay Co
دوست عزیز علت این که درخواست معرفی اقای قادر رو داشتم ایشون مکرر با کاربران برخورد بسیار زشت و زننده ای داشتن و در چند پیغام خصوصی هم برام ارسال شده این موضوع ! میخواستم بدونم مشکل ایشون چیه که برای هر انتقادی با کاربران اینطور برخورد میکنن ؟
سطح تحصیلات ایشون چیه ؟
این پست در ارتباط با نظر ما در مورد سیستم شما و ارائه یک سوال بود
باتشکر از شما