من تو پنل ریسلرکلاب که میرم هنوز دامنه هام هستن اما هنوز دامنه ای به پنل ریسلو منتقل نشده
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا چند ساعت دیگه یه دامین جدید با پنل ریسلو ثبت میکنم. گفتن که مشکلی پیش نمیاد و این دامنه های جدید با دامنه هایی که قراره به پنل منتقل بشن قاطی نمیشن.
اعضای عزیز فروم، طبق آخرین گفتهی Resello انتقال دومینها در حال انجام هست و شاید تا 20 نوامبر به پایان برسه. دومینها هم قرار نیست یکباره منتقل بشه و بنا به اولویت پسوندها منتقل میشه و کمکم در پنل اعضا قابل مشاهده خواهد بود. پسوندهای BIZ و US هم در اولویت بالاتری هستند.
نقل قول:
The migration of domains is in progress. This process will take up to the 20th of November. one by one domain names will become visible in your account, . The .BIZ en .US TLD's will be migrated first. The other TLD's will follow soon. Domains which are up for renewal soon, will go in to the renewal grace period. You will be able to renew your domains with us in time.
من الان اومدم دامنه ثبت کنم اما یه ارور میده :
Server Error (500)
مرحله اول درست میره. کاستومر رو انتخاب میکنم و نام دامنه رو میزنم اما تو مرحله بعد ارور 500 میده.
دامنه ها به مرور زمان منتقل میشه، روند انتقال دامنه ها دقیقا مثل انتقال به رجیسترر دیگه می مونه و مثلا 5 تا 7 روز طول می کشه که هر دامنه منتقل بشه! حالا مراحل تایید ادمین دامنه و ... رو این وسط حذف کردند! اما بالاخره در اصل داره تغییر رجیسترر صورت می گیره.
دامنه جدید که در ریسلو ثبت کردیم مشکلی نداره و با استفاده از موجودی که از ریسلرکلاب به ریسلو منتقل کردند هم ثبت کردیم.
با وب مانی هم راحت میشه واریز وجه داشت و مشکلی نداره.
بابا تحریم ها اثری نداره که :78:
مشکلی که الان داریم اینه که از طریق whmcs دامین ها ثبت میشه اما NS ها به ریسلو نمیره و دامین با NS های دیفالت آنها ثبت میشه و بعد باید بریم از داخل پنل نمایندگی مودیفای کنیم!
این را هم بهشون تیکت کردیم.