پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
بابا ایشون که آدم آهنی نیست که انتظار دارید همیشه جواب همه رو بده هر کدوم از ما هم کلی گرفتاری های شخصی برای خودمون داریم که نمیتونیم هر روز هفته جواب هر کس که با ما تماس گرفت رو بدیم بنده که توی این چند روز بجز صبر و احترام و جواب های منطقی هیچ چیز دیگه ای از ایشون ندیدم ، پسر خالشون هم نیستم ، ماه دیگه هم حتما سرویسم رو تمدید میکنم...
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
بله - ایشون انسان محترمی هستند
اما از طریق email - sms - site میتونستند یک اطلاع رسانی کنند که نگرانی ما که برای اولین بار هست از ایشون خرید میکنیم برطرف بشه
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh.s
آقای عزیز اگه واقعا فکر میکنی هر دو نفر من هستم آی پی ها رو اسکرین شات بده تا همه ببینن ، من تا الان فکر میکردم که عجله کردم واسه عصبانی شدن و پست دادن تو اینجا ولی الان میبینم که واقعا شخصیت نداری
آی پی که توسط آی دی shitoonn اعلام شد در پرتال ما متعلق به این فرد هست که عکسش رو گذاشتم .
حرفی برای گفتن دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serkis
بابا ایشون که آدم آهنی نیست که انتظار دارید همیشه جواب همه رو بده هر کدوم از ما هم کلی گرفتاری های شخصی برای خودمون داریم که نمیتونیم هر روز هفته جواب هر کس که با ما تماس گرفت رو بدیم بنده که توی این چند روز بجز صبر و احترام و جواب های منطقی هیچ چیز دیگه ای از ایشون ندیدم ، پسر خالشون هم نیستم ، ماه دیگه هم حتما سرویسم رو تمدید میکنم...
متاسفانه دقیقا فکر میکنند ما ربات هستیم .
امروز 2 ساعت برای ما کاری پیش اومد ، تلفن ما هم خراب شد! 100 تا تهمت زدند .
همونطور که گفتم " مطمئنن فیکس میشه " همینطور هم شد !
واقعن متاسفم که اینقدر از لحاظ فرهنگی در سطح پایینی قرار داریم ، که سر همچین مشکلی میایم به دیگران تهمت میزنیم و ناسزا بهشون میگیم ! کلن زود قضاوت کردن شده فرهنگ ـمون :)
دوستانی عزیزی که می خوان آپتایم 100% داشته باشن برن از دیتاسنتر مستیم یه سرور 200$ خریداری کنن بشینن کارشون رو بکنن و به خاطر 1-2 ساعت نگن زندگی ما به فنا رفت ، ما باید جوابگو باشیم و ...
قطعی همیشه رخ میده مهم برطرف شدن اون هست .
هیچ کس نمی خواد سرورش قطعی داشته باشه و مشتری ها ناراضی باشن .
ذات ایرانی رو نمیشه عوض کرد!
البته حق هم میدم بهشون تا به حال هر کدومشون احتمالا یه سرور داشتن که همین جریان پیش اومده و طرف در رفته!!
به هر حال حداقل 12 ساعت صبر کنید خبری نشد تهمت بزنید!
پست هاتون هم پاک کنید بهتره
دوستان تمامی سرویس ها در دسترس هستند .
با اجازتون من تیکت هایی که در این زمینه داخل پرتال باز کردید رو میبندم .
با تشکر از صبوری شما ( البته نه همه! )
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
آی پی که توسط آی دی
shitoonn اعلام شد در پرتال ما متعلق به این فرد هست که عکسش رو گذاشتم .
حرفی برای گفتن دارید ؟
اقا شرمنده .من حرفما پس میگیرم .دیدم تو این تایپیک دعواس گفتم شعلع را بیشتر کنم .همه استرسا بره بالا .من اصلا از ایشون سرویس ندارم .و اصلا نمیشناسم .با توجه به کلاه برداری های صورت گرفته .گفتم یه چیز بگم همه بریزند به هم .بخندیم .اون ای پی هم متعلق به من نیست و من اهل طهران هستم. از همه عذهر میخواهم .تایپیک باهالی بود .پر کله پوک:50: :71: :50: >:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shitoonn
اقا شرمنده .من حرفما پس میگیرم .دیدم تو این تایپیک دعواس گفتم شعلع را بیشتر کنم .همه استرسا بره بالا .من اصلا از ایشون سرویس ندارم .و اصلا نمیشناسم .با توجه به کلاه برداری های صورت گرفته .گفتم یه چیز بگم همه بریزند به هم .بخندیم .اون ای پی هم متعلق به من نیست و من اهل طهران هستم. از همه عذهر میخواهم .تایپیک باهالی بود .پر کله پوک:50: :71: :50: >:)
عجب دیگه این نوعشه حتی از ایرانی جماعت توقع نمی رفت !