مثله اینکه به عنوان خسارت به سرویسها رم اضافه میکنند!!!!!!!!!!!!
حالا این رم اضافه به چه درد کسانی که سرویس میکروتیک دارند رو والا ما که نفهمیدیم!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
مثله اینکه به عنوان خسارت به سرویسها رم اضافه میکنند!!!!!!!!!!!!
حالا این رم اضافه به چه درد کسانی که سرویس میکروتیک دارند رو والا ما که نفهمیدیم!!!
آفتایم 100%
بنده هم از ایشون سرور داشتم , بعد 2 -3 روز سرور من رو block کردن دلیلشم خودم نفهمیدم ! خسارت میخواستن تا بازش کنن منم کلا بیخیال سرورم شدم :-s
من هم که همچنان :50:
ایشون واقعا انسان کلاه برداری هستند
در این شکی نیست
اما جنابی که میدونم تاپیک رو دنبال میکنید
این پول ها خوردن نداره به والله شما و امثال شما کارتون کثیف تر از ***یه که از دیوار مردم میره بالا
شک نکنید چوبشو میخورید از جای دیگه
آقا شاید من این حرف رو بزنم توسط ناظم یا مدیر ها بن بشم
اما میگم !! به امام حسین تو این 2 سال که با انجمن آشنا شدم فقط 2 نفر بودن سرویس خوب به من دادن و چند ماه با اونا کار کردم باقیشون همه از دم هر روز مشکل داشتن هر روز یه بهونه
آقا مردم د-ز-د شدن
خیلی اوضاع بیریخت شده
این که نشد کاسبی
باید جلوی این افراد گرفته بشه حتی آیپی اینارو مدیریت باید بن کنه نتونن تو انجمن بیان
شما سرچ بزنید داخل انجمن ببینید چند تا تاپیک کلاه برداری و شکایت باز شده
به هر حال به این شکل جلو بره نه برای کاربر خوبه نه انجمن ! به من ربطی نداره اما واقعیتی بود که باید میگفتم
نه کیفیت نه پشتیبانی نه تیکت هیچی فقط موقع پول گرفتن که میرسه خوب هستن بعدش دیگه هیچی
من اینقدر دلم از ایشون پر هستش به والله هر موقع هر تاپیکی ببینم از ایشون میام واقعتا رو میگم
فقط ایشون نیست
نمیخوام اسم ببرم اما هستند مثل این اقا با یوزر های متفاوت میان تو انجمن سرور 2 زاری میفروشن به مردم بدبخت
من نمیدونم چه جوری اما به یه شکلی باید جلوی این کلاه برداری ها گرفته بشه
فقط ایشون نیستش که ! فقط هم سر من کلاه نرفته مطمئنم پول خیلیا اینجا خورده شده توسط این شیادا
هرچقدر بد بگم از اینا بازم کمه
متسفانه به دلیل آلوده بودن سرویس های ویندوز و حساس بودن شدید دیتاسنتر به ایبوز سرویس ساسپند شده است و از دسترس خارج شده است
در حال مذاکره با دیتاسنتر میباشیم برای حل مشکل اما ظاهرا بر قوانین خود پایبند میباشند
دوستان لطف نمایند تهمت نزنند، کلاه برداری کجا بود دوست عزیز!!! سرویس xlhost فعال میباشد و کاربران در حال استفاده میباشند، لطفا خیال پردازی ننمایید، مشکلی میباشد که از دسترس ما خارج میباشد
سرویس xlhost فعال میباشد
سرویس ما را هم منتقل نمیایید انجا شاید فعال شد =D>
الا 3 روز هم بیشتر هست