عجب !!
واقعآ این اینترنت مخابرات یک عجوبه هست ! :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
من که سرعت 128 و پهنای نامحدود دارم و اتفاقا سرعتش خوبه و مشکلی تا الان نداشته 4 ماهه دارم
گفته های ایشون صد در صد تایید میشه
بنده خودم به شخصه یه چیزی حدود چند هزار یوزر و پسورد اینترنت مخابرات استانمونو دراوردم دادم به مسئولش تا باورش شد باگ امنیتی دارن و مشکل رو برطزف کردن با راه حل زیر
هر خط فقط با یوزر خودش میتونه وصل بشه ولی هنوز مشکل هک برطرف نشده. اگر هکر هم نباشید راحت با دراوردن ای پی خودتون تو سایت های نمایش ای پی و اسکن اون رجن ای پی میبینید پورت همشون بازه و راحت میشه وارد شد و اطلاعات رو اسخراج کرد.
سپس وارد سامانه مدیریت ای ید اس ال مخابرات شده و یوزر پس ها رو میزنید و میبینید به نام چه شخصیه و چه مقدار فضا و سرعت داره
جالبه بدونید خیلی جاها یوزر کاربر همان شماره تلفن طرف با کد شهری است و اگر هم نباشه از طریق سامانه میشه دراورد!
با همین روش پورت ، بنده به هیچ وجه نتوسنتم ای پی های انلاین پارس انلاین رو هک کنم چون واقعا امنیت خوبی داره پول خوبی هم میگیره ، به نظرم ای پی مجازی میسازه!
در رابطه با پشتیبانی سه سال است از مخابرات سرویس دارم ولی هنوز اطلاعات پشتیبان ها خیلی ضعیفه و حتی راجع کش ای اس پی و اینا که مباحث اولیه هست اطلاعی ندارن
موفق باشید
اینطوری که شما میگین درسته با نرم افزار angry ip scan هم میشه اسکن کرد اما این پنل خودمه و براتون گذاشتم
میتونستم به راحتی از شماره تلفن و اسمم بذارم اما سو استفاده میشه یا مسائل امنیتی دیگه داره که نذاشتم
مخابرات هم همونطور که دوستمون گفت ی خرده از تکنولوژی عقبه پس نمیتونه حجم نامحدود بزنه جز این که 999 گیگ بهت بده
منم اولش تعجب کردم که حجم نامحدود 15900 باشه که به مرور زمان فکر کنم بیشتر بشه
من 512 داشتم 150 میده آبادان... ماهانه 22 ....
یک عجیبه ولی ... 256 !!!...... 489؟
محدود سرعتش بالاست البته... شما که میفرمایید نامحدود... :)
256 نگرفتم تا حالا 512 به بالا بوده ولی تایید..... اما قیمت بالاست.... اگه کل 6 ماه 40 تومن باشه خوبه....
:113:
رنج رو در بیاریم چگونه وارد شیم ؟؟؟
بله موافقم
یه چیزی بگم خنده اتون نگیره ....
یه فن آوا هست که یوزر شماره تلفنه با کد!
پسورد شماره تلفن بدون کد!
به همین سادگی....
قربان ببخشید اینو میگم
من تماس گرفتم گفتم که ببخشید چراغ اینترنت من قرمزه چک کردم... هیچ موردی نبود... پسورد چنج کنید....
گفت خب شما مستقیم وصل شدید؟
گفتم بله...
گفت آقا چراغ اینترنت لازم نیست روشن باشه و گوشی رو گذاشت....!
بالای نیم ساعت پشت خط تلفن و در صف موندن......!
در این حد.....!
#-o
دوستان سرعت دانلود از سرور های خارجی اینترنت مخابرات ما چند روز هست به شدت کم شده . دوستان اعلام وضعیت میکنند ؟؟ از جاهای مختلف؟؟
سرعت به شدت افتضاح شده بود در این دو هفته و حتی قطعی کامل هم داشتیم
من سرعتم 512 و سرعت دانلودم 63-64 اون وقت چطور بعضی ها اینقدر سرعت دانلودشون بالاست؟