سایت ما قسمت اخبار داره و اونجا اطلاع رسانی شده !!!!!
چی باید شفاف بشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات شم اینجا هم یه سر بزن
http://www.webhostingtalk.ir/f118/51422/index2.html
سلام
سوال من اینجاس درگاه ملت كه فعال شدن دیروز اول 150 تومان كارمزد كم شد و بعد از چند ساعت شد 415 تومان میگیم شما گفتین كارمزد جدید 400 تومان این 15 تومان اضافه چرا كسر كردین؟
من قبلا روی درگاه شما بودم و اولین نفر هم بودم ولی دیگه هیچوقت برنمیگردم چون به نزرم این نوعی .... هست شما خوب میدونین تراكنش های روی درگاه شما به طور میانگین 3000 تومان هست و به جای استفاده از درصد هزینه ثابت در نظر گرفتین تا خودتون بیشتر سود كنین
راه 100 ساله خواستین در 1 شب طی كنین و كارمزد طی 3 ماه از 1 درصد به 400 تومان برای هر تركنش بردید كه معلوم نیست چرا از من 415 تومان كسر كردین
بدرود
عكس ضمیمه شد 300 ریال كارمزد برای درگاه واسطه هست
1500ریال درگاه مستقیم ولی یهو میشه 4150 ریال
بنده هم امروز یک پرداخت داشتم 420 کم شده! یعنی باز هم افزایش؟ درست اینجا پشتبانی نیست دوست عزیز ولی شما فرض کنید بجای این گلایه ها میومدن ازتون تشکر میکردن باز هم شما میگفتید چرا اینجا تایپیک میزنید؟؟!!
این كار نوعی ..... هست :| چرا بدون دلیل كارمزد زیاد گرفته شده و باز هم میگم چرا طی 3 ماه اینقدر افزایش داشته
در حالی كه مدیر سایت میدونن بیشرتین تراكنش های سایتشون 3000 تومان هست به جای استفاده از درصد از كارمزد ثابت استفاده كرده یعنی 14% برای هرتراكنش كارمزد میشه بگین دلیل 14% چی هست و شما چه كار خاصی به غیر از ارائه درگاه میدین؟ و چرا باز بدون دلیل و خبر زیاد كردین :|
با سلام
فكر مي كنم يك مشكلي پيش اومده توي سيستم چون كامرز هاي ما هم در حد 15-50-100 تومان اشتباه محاسبه شده!
اینکه گفتید
قالب درگاه واسط تغییر خواهد کرد و استفاده از درگاه واسط بسیار ساده میشود .
این تغییر تا کی انجام میشه ؟