پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
یه سوال
برای شارژ کردن ویزا کارت از نوع Debit
به غیر از هزینه های دلار یا یورو درصدی واسه شارژ گرفته میشه؟
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
یه سوال
برای شارژ کردن ویزا کارت از نوع Debit
به غیر از هزینه های دلار یا یورو درصدی واسه شارژ گرفته میشه؟
بله، و برای هر کشور متفاوت هست.
واسه ما که تو ایرانیم چقدره؟
نقل قول:
واسه ما که تو ایرانیم چقدره؟
کشور ایران جزو کشور های ساپورت شده در سیستم ویزا یا مستر نیست، چطور میتونیم به ایران دلارو حواله کنیم؟
برای من پول ارسال کردن به حسابم، خیلی سریع و بی درد سر
ممنون
نه منظور من رو بد فهمیدید. نگاه ما یه حساب از شما خریدیم.
بعد میخواییم توش 100$ واریز شه!
فقط هزینه 100$ گرفته میشه یاواسه انتقال هم هزینه ای میگیرید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
نه منظور من رو بد فهمیدید. نگاه ما یه حساب از شما خریدیم.
بعد میخواییم توش 100$ واریز شه!
فقط هزینه 100$ گرفته میشه یاواسه انتقال هم هزینه ای میگیرید؟
منظورتون رو خوب متوجه شدم، اون حساب حتی اگر ما افتتاحش کرده باشیم که الان دیگه امکانش نیست، باز هم در ایران نیست و ربطی هم به ایران نداره. هزینه خود دلار و کارمزدی برای حواله از شما دریافت میشه.
اگر حساب شما در آمان باشه کارمزد حواله با حسابی که در استرالیا هست فرق میکنه.
ارادتمند
یکی دیگر از فاکتورهای بنده را در کمتر از 5دقیقه پرداخت کردند،
ممنونم آقای روزبه
آدم با مرام و باحالی بود دقیقا عکش اون شخص که برام حساب pp ساخت و 7 روز مارو پیچوند تا کارت رو تحویل بده این داشمون خیلی باحال بود زنگ زدیم شماره گرفتیم واریز کردیم دلار انتقال داد.در کمتر 3 دقیقه کار مارو راه انداخت دمش گرم
بسیار عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
[E2]
آدم با مرام و باحالی بود دقیقا عکش اون شخص که برام حساب pp ساخت و 7 روز مارو پیچوند تا کارت رو تحویل بده این داشمون خیلی باحال بود زنگ زدیم شماره گرفتیم واریز کردیم دلار انتقال داد.در کمتر 3 دقیقه کار مارو راه انداخت دمش گرم
بسیار عالی
از لطف شما متشکرم.
امیدوارم لایق فرمایشات شما بوده باشیم.
ارادتمند.