پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
سیباپاب و جهان پی بهترین ها هستن
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
بیشتر از 4 ساله با شرکت های واسط کار میکنم و با خیلی از شرکتها کار کردم
اما به جرات میتونم بگم از هر لحاظ "سیباپال" بهترینه! :53:
هم ازنظر کیفیت و نوع خدمات و هم از نظر پشتیبانی و رفع مشکلات.
واقعا جا داره اینجا از زحمات تمامی دوستان در سیباپال تشکر صمیمانه کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
چرا سیباپال کانال تلگرام نداره مثل بقیه ؟
دقیقا با این دوستمون موافقم حیفه واقعا سیباپال بسیار حرفه ای هست
منم راضیم واقعا... امیدوارم گذشت زمان چیزیو عوض نکنه
سلام ببخشید من می خواستم بدونم مشکل *****شدن آدرس های اصلی کی حل میشه
آیا میخواند درگاه های واسط رو جمع کنند؟
من با خیلی از شرکت ها کار کردم ولی سیباپال یه چیز دیگست امیدوارم همیشه تو کارتون موفق باشید میشه گفت حرفه ای ترین شرکت موجوده
سیباپال خوبه هم از نظر پشتیبانی هم معتبر بودن پشتکار ...
3 مشکل داره از نظر من پنل کاربریشون از نظر من راحت یا تمیز نیست یجورایی شلوغ هست یا گم میشم .
دوم اینکه لینک خریدش جالب نیست گزینه اضافی داره راحت نیست شاید اسکریپتشون سیستمش اینطوره جای دیگه لینک خرید خیلی راحت و ساده ای داشت و داره .
سوم اینکه تسویه حساب میزنند ایمیل نمیاد 1 سال پیش هم گفتم و چند وقت پیش هنوز حل نشد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
سیباپال خوبه هم از نظر پشتیبانی هم معتبر بودن پشتکار ...
3 مشکل داره از نظر من پنل کاربریشون از نظر من راحت یا تمیز نیست یجورایی شلوغ هست یا گم میشم .
دوم اینکه لینک خریدش جالب نیست گزینه اضافی داره راحت نیست شاید اسکریپتشون سیستمش اینطوره جای دیگه لینک خرید خیلی راحت و ساده ای داشت و داره .
سوم اینکه تسویه حساب میزنند ایمیل نمیاد 1 سال پیش هم گفتم و چند وقت پیش هنوز حل نشد...
درود
با پنل کاربری بنده هم موافقم از نطر استایل بد میباشد
تسویه حساب که بزنید از داخل پنل هم اس ام اس ارسال میشه میگه فلان قدر درخواست تسویه زدید هم ایمیل باید فعالسازی کنید از داخل پنل این گزینه را
موفق باشید
چند سال هست دارم با سیبا پال کار میکنم به جرعت میتونم بگم عالی و بهترین هست تسویه حساب هاشون خیلی عالی هست جواب تیکت دهیشون هو عالی واقعا من راضی هستم فقط اگر سیستم اس ام اس دهیشون اوکی بشه مثلا وقتی پول واریز بشه تو حساب شرکت یه اس ام اس بیاد رو گوشی گیرنده حساب عالی میشد با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
با پنل کاربری بنده هم موافقم از نطر استایل بد میباشد
تسویه حساب که بزنید از داخل پنل هم اس ام اس ارسال میشه میگه فلان قدر درخواست تسویه زدید هم ایمیل باید فعالسازی کنید از داخل پنل این گزینه را
موفق باشید
تیک ایمیل خورده هست برای من اما ایمیل هیچوفت نمیومد . اما جای دیگه درگاه دارم میاد ایمیل.