پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
فایل .htaccess رو در مسیر زیر باز کنید و محتویاتش رو برام بفرست تا درستش کنم
کد:
../statics/upload/images/resized
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimo203
احتمالا مسیر عکسها را در هاست نمیخونه
برو قسمت دسته ها روی عنوان کلیک کن بعد قسمت تصویر حذف کن تصویر رو دوباره آپلود کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bia2server
برو قسمت دسته ها روی عنوان کلیک کن بعد قسمت تصویر حذف کن تصویر رو دوباره آپلود کن
دوباره اپ کردم درست نشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_mirgh20
فایل .htaccess رو در مسیر زیر باز کنید و محتویاتش رو برام بفرست تا درستش کنم
کد:
../statics/upload/images/resized
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule ^(.*) /home/softbaz/public_html/echarge//statics/upload/images/resized/anySize.php?file=$1 [QSA]
</IfModule>
سلام ؛
کلید رمزنگاری رو گم کرده ام. جستجو هم کردن گفتن محتویات فایل configuration.php رو هم نگاه کردم نبود. روشی داره برای پیدا کردنش ؟
اگر نه پس باید چیکار کنم ؟ دوباره فریر نصب کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lopez
سلام ؛
کلید رمزنگاری رو گم کرده ام. جستجو هم کردن گفتن محتویات فایل configuration.php رو هم نگاه کردم نبود. روشی داره برای پیدا کردنش ؟
برای بازیابی وارد پوشه Include و فایل configuration.php را باز کنید.
خط 18 کلید رمز نگاری شما می باشد.
توجه : اگه کارت شارژ تو سیستم وجود داشته باشه و کی رو تغییر بدید کارت شارژها غیر قابل نمایش ( غیر قابل استفاده ) میشن چون با کلید قبلی کد شدن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lopez
سلام ؛
توی این مسیر وارد پوشه Include و فایل configuration.php باید کلمه salt رو پیدا کنید روبروش نوشته که الان اشتباهه و باید درستشو پیدا کنید/
سلام
من اسکریپت رو دوبار نصب کردم، چه با زرین پال و چه با پارس پال پیغام زیر رو میده :
در اتصال به درگاه پارس پال مشکلی پیش آمد دوباره امتحان کنید و یا به پشتیبانی خبر دهید
تمام اطلاعات حساب رو صحیح وارد کردم و سیستم فروشگاهی دیگری روی همین آدرس با پارس پال و زرین درست کار می کند. آخرین ورژن رو از سایت سازنده دانلود نمودم.
لطفا راهنمایی نمایید.
متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pmhashemi
سلام
من اسکریپت رو دوبار نصب کردم، چه با زرین پال و چه با پارس پال پیغام زیر رو میده :
در اتصال به درگاه پارس پال مشکلی پیش آمد دوباره امتحان کنید و یا به پشتیبانی خبر دهید
تمام اطلاعات حساب رو صحیح وارد کردم و سیستم فروشگاهی دیگری روی همین آدرس با پارس پال و زرین درست کار می کند. آخرین ورژن رو از سایت سازنده دانلود نمودم.
لطفا راهنمایی نمایید.
متشکرم
زرین پال و پارس پال روی ای پی و آدرس حساس هتستند/ واسه همین روی یه هاست کار میده و روی هاست دیگه جواب نمیده/ربطی هم به فریر نداره
دوستان من برا ی سایتم درخواست نماد الکترونیکی کردم و از من خواسته شده که مشکل زیرو برطرف کنم:
|
تولید پیش فاکتور با امکان نمایش چاپ و یا ارسال به آدرس پست الکترونیکی |
کسی هست که با این مشکل روبرو شده باشه ؟ یا راهکاری برای پیشنهاد داره یا نه؟