-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام اقا شایان سرور من دان است
ایپی 37.220.0.245 دیشب گرفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
سلام اقا شایان سرور من دان است
ایپی 37.220.0.245 دیشب گرفتم
سلام
متاسفانه من مسافرت هستم و درحال برگشت هستم و الانم توی فرودگاه دارم جواب شمارو میدم
لطفا تیکت کنید همکارم توی سایت انلاین هست و جواب شمارو میده
با تشکر
-
سرور انگلیس من هم داونه، چند ساعتی هم هست که تیکت زدم اما متاسفانه کسی تو سایت نیس آقا شایان. چه کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezabo
سرور انگلیس من هم داونه، چند ساعتی هم هست که تیکت زدم اما متاسفانه کسی تو سایت نیس آقا شایان. چه کنیم؟
درحال حاظر هیچ کدوم از سرورهامون داین نیست
مشکل وی پی استون رو از سایت پیگیر باشید
بزودی بنده و همکارانم جوابتون رو میدیم
با تشکر
-
سلام
تمایلی به گفتنش نداشتم ولی لازمه به اطلاع برسونم که کیفیت این سرویس های 1 گیگ واقعا ضعیف هست و اگر مجانی هم بود ارزش نداشت روش وقت بذاریم.
من یک سرویس خریدم و حالا بگذریم که گاهی اوقات کلا داون هست و در دسترس نیست،
زمان هایی هم که در دسترس هست، به حد نهایت کند هست و به هیچ عنوان قابل استفاده نیست. به عنوان نمونه اطلاعاتی که من همین الان از سرویسم جمع آوری کردم:
سرعت هارد دیسک: 5 مگابایت در ثانیه (خواندن و نوشتن روی هارد)
سرعت شبکه: 20 کیلوبایت در ثانیه (با چند تا لینک مختلف از کشور های مختلف تست کردم)
حالا فرض کنیم که در برخی زمان ها هم اوضاع بهتر باشه، ولی در بهترین شرایط سرعت هارد دیسک از 10 مگابایت بهتر نمیشه و سرعت دانلود هم از 3 مگابایت در ثانیه بهتر نمیشه که باز هم خیلی ضعیف هست و ضمن این که این حالت اصلا پیش هم نمیاد.
من یک سرویس 4 گیگ هم دارم که اون وضعش خیلی بهتره و قابل استفاده هست ولی بازم شبکه ش خیلی کند شده و لازمه که شایان عزیز رسیدگی کنند.
-
من هم یک سرویس با رم 1 گیگ از انگلیس از اقا شایان گرفتم واقعا سرعتش افتضاح است الان دو روزه و اکثر اوقات دان نیست اما اینقدر سرعت پایینه که حتی به ssh هم متصل نمیشه وا قعا منو عذاب داد این سرویس لعنتی من اینو واسه اکانتینگ گرفتم وداد مشتریهام بد جور در اومد خلاصه اقا شایان باید در این خصوص فکری کنند .بعد از هر ریبوت سرعت اوکی میشه اما بعد از چند دقیقه باز میخوابه فکر کنم سرورش بد جور اور سل باشه . من خودم تعمیر کار موبایل هستم و انسان باید در هر شرایط سرویس خوب به مشتری ارائه بده تا بتونه شرایط خودشو حفظ کنه حتی تو این محیط بسیار نا امن وب.البته اقا شایان عزیز که ساپورتشون واقعا عالیه و بتونن این مشکلات صدمه وارد کننده به اعتبارشونو حل کنند که دیگه مشکلی نیست.:112:
-
من هم همین مشکلو دارم الان سرورم بدون هیچ دلیلی دان شده
3 روز اول خوب بود سی پی یو روی 0 درصد بود بعد اومد رو 20
بعدم 60 الانم دان شد
والا نمیدونیم چرا اینجوری میکنن رسیدگی کنید
-
اقا سرور من دان شد به سلامتی دوستان مردیم اینقدر پول دادیم به این واون
-
اقا سرور انگلیس من ارور صفحه آبی می ده !
وقتی ریست میدم بعد 1 ساعت بالا میاد سرور
سرعت هارد دیسک خیلی کمه اصلا نمیشه با سرور کار کرد
رسیدگی کنید لطفا
-
وی پی اس بنده هم داون هست.تیکت دادم همکاراتون گرفتن ری استارت کردیم!درصورتی که بنده حتی پینگ هم ندارم.
جواب تیکت 9-10 ساعت پیش هم هنوز داده نشد..
پاسخ این مدت در دسترس نبودن رو نمیدین؟
-
سرور انگلیس من بعد از 1بار خاموشی، بدون مشکل و خوب کار میکنه.
-
پوزش بابت تاخیر ها
متاسفانه لایسنس whmcs ساسپند شده بدلیل نا معلوم در حال رفع مشکل هستیم
بعد حل مشکل 4 روز به کسانی که مشکل دارند اضافه میشه
لطقا مشکل هارو فعلا اس ام اس کنید
09391574930
-
برای بنده سرور جدید هست..6 ماه خرید کردم این شد نتیجش..دیروز تا الات تنها پاسخ ری استارت کردن بود !
وی پی اسی که حتی پینگ هم ندارم!
-
آقا سرور من هم از چند مین پیش دوباره خاموش شده مثل اینکه!!!
-
واسعه ما هم دیشب تا حالا خاموشه
-
3 سرور ازشون روی انگلیس داریم که همش دان هست .
-
آقا لطفا رسیدیگ کیند این سرور انگلستان هم که همش خرابه یا کار نمیکنه ! الان تو یه روز 2 باز خراب شد و حتی پینگ هم نمیده !
-
[-(:-w:63::104::((:39:(:|
dar in sheklak ha chiz haye ziadi nahofte ast :)
-
-
سلام
سرور انگلیس بدلیل جابحجایی های دیتاسنتر قطع شده و تا 1ساعت دیگه مشکل برطرف میشه
بابت این قطعی ازشون 4روز خسارت گرفتیم و این خسارت رو روی سرویس های مشترکین اضاف میکنیم
لطفا کمی صبور باشید بزودی مشکل برطرف میشه
-
مشکل سرور برطرف شد
تا 20 دقیقه دیگه کلیه وی پی اس ها روشن میشه
-
با توجه به درخواست زیاد دوستان رم 512 هم گزاشته شد
ماهانه 10 هزارتومان
تعداد بالای 15تا ماهانه 8 هزارتومان
دارای پنل ریبوت و ریموت نیز هست
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=12
-
-
-
باز هم پوزش میخوام امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد
درصور بوجود مدن مشکل مجدد خسارت نقدی میدم به کاربر ها
باتشکر
-
فروش ویژه یا تخفیفی هم دارید ؟ :|
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ho3yn_sha2
فروش ویژه یا تخفیفی هم دارید ؟ :|
رم 512 10 تومن فروش ویژه هست
رم2گیگ 17 تومان فروش ویژه
-
144 صفحه تاپیک فروش ! استارتر تاپیک رکورد زده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin fear
144 صفحه تاپیک فروش ! استارتر تاپیک رکورد زده!
:111: تاپیک قبلی + 100 هست
-
من یه سرور امریکا سفارش دادم..منتظر محصولم هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad118
من یه سرور امریکا سفارش دادم..منتظر محصولم هستم
تیکت باز کنید براتون توی تیکت ارسال میکنم
اگر تیکت باز کردید امشب براتون ارسال میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
سرور انگلیس بدلیل جابحجایی های دیتاسنتر قطع شده و تا 1ساعت دیگه مشکل برطرف میشه
بابت این قطعی ازشون 4روز خسارت گرفتیم و این خسارت رو روی سرویس های مشترکین اضاف میکنیم
لطفا کمی صبور باشید بزودی مشکل برطرف میشه
مشکل حل شد و سرور راه افتاد، متشکریم و امیدواریم مثل بقیه ی سرویسای خوبت این هم دیگه مشکلی نداشته باشه شایان جان :)
-
سلام آقا
میخواستم ببینم رم 2 گیگ یا بالاتر و هارد 200 گیگ یا بالاتر با پورت 10 چیزی موجود دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilk310
سلام آقا
میخواستم ببینم رم 2 گیگ یا بالاتر و هارد 200 گیگ یا بالاتر با پورت 10 چیزی موجود دارید؟
با هارد ۲۰۰ دارم ولی پورت ۱گیگ
-
Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام هنوز رم3 یا4 ارائه نمیدید
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
با هارد ۲۰۰ دارم ولی پورت ۱گیگ
قیمت ماهیانش چقدره؟ حداکثر تا کی تحویل میدید؟ لکیشنش کجاست؟مشکلی با تورنت نداره؟
-
پاسخ : Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4u
سلام هنوز رم3 یا4 ارائه نمیدید
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام
میتونید 2تا رم 2گیگ تهیه کنید و بهتون 4گیگ تحویل بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilk310
قیمت ماهیانش چقدره؟ حداکثر تا کی تحویل میدید؟ لکیشنش کجاست؟مشکلی با تورنت نداره؟
ماهانه 25000 تومان
از انگلیس دیتاسنتر رد استیشن