-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
مشکلی تسویه حساب کی حل میشه؟من الان 2 تا درخواست واریز دارم که به پولش احتیاج دارم لطفا سریعتر مشکل رو برطرف کنید !
-
دقیقا ۳ روز هست که از درخواستم میگذره !!
عادل جان لااقل اطلاعیه میزنی تو اطلاعیه زمان حل مشکل رو دقیق بگو گفتی ۱ روز الان ۳ روزه
ممنون
-
کسی میدونه که فقط درخواستای سه روز پیش واریز نشده یا کلا از سه روز پیش تاحالا هیچ تسویه حسابی انجام نشده ؟من امروز درخواست تسویه حساب دادم به پولش نیاز دارم ولی متاسفانه هیچ اطلاع رسانی درستی انجام نشده که بدونم پولو امشب میریزن یا نه ...
-
با سلام خدمت شما کاربران گرامی،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
مشکلی تسویه حساب کی حل میشه؟من الان 2 تا درخواست واریز دارم که به پولش احتیاج دارم لطفا سریعتر مشکل رو برطرف کنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keylight
دقیقا ۳ روز هست که از درخواستم میگذره !!
عادل جان لااقل اطلاعیه میزنی تو اطلاعیه زمان حل مشکل رو دقیق بگو گفتی ۱ روز الان ۳ روزه
ممنون
متاسفانه درخواستهای واریز وجه شتاب، در تاریخ 30 و 31 ماه 8 (میلادی) به همراه درخواستهای واریز وجه شبا، در تاریخ 31 ماه 8 (میلادی) با کمی تاخیر واریز خواهند شد.
مشکل بانک پارسیان برطرف شده و طبق اعلام شرکت پرداخت الکترونیک پارسیان، از ساعت 12 امشب، قابل استفاده خواهد بود. پس از حل این مشکل، مشکل مالی این درگاه هم برطرف خواهد شد.
درخواستهای واریز وجه، از تاریخ 1 ماه 9 (میلادی) بدون مشکل و با تاخیر 1 روزه واریز میشوند.
تمامی مشکلات پیش آمده، تا پایان هفته آینده برطرف خواهد شد.
با تشکر از صبر و بردباری شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
کسی میدونه که فقط درخواستای سه روز پیش واریز نشده یا کلا از سه روز پیش تاحالا هیچ تسویه حسابی انجام نشده ؟من امروز درخواست تسویه حساب دادم به پولش نیاز دارم ولی متاسفانه هیچ اطلاع رسانی درستی انجام نشده که بدونم پولو امشب میریزن یا نه ...
با سلام خدمت شما،
درخواست واریز وجه امروز شما، فردا به حسابتان واریز خواهد شد.
موفق باشید
-
این برگشت نخوردن اتوماتیک حساب ها یجورایی به نفع ما هم هستا :دی امروز رفتم کل پرداخت های تکمیل نشده این چند روز رو چک کردم ...اونایی که برگشت نخورده بود رو خودم بجاشون تکمیل خرید رو زدم تا مشخصات محصول هم واسه اونا ایمیل بشه و هم پولش بیاد تو اکانت ما ...
اگر پرداخت هایی که توسط بانک تایید میشه ولی توسط فروشگاه تایید نمیشه رو با یه رنگ دیگه مشخص میکردید خیلی خیلی خوب میشد ...چون اینجوری مجبورم مثلا 100تا پرداخت تکمیل نشده رو چک کنم تا 2تا این مدلی پیدا کنم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
این برگشت نخوردن اتوماتیک حساب ها یجورایی به نفع ما هم هستا :دی امروز رفتم کل پرداخت های تکمیل نشده این چند روز رو چک کردم ...اونایی که برگشت نخورده بود رو خودم بجاشون تکمیل خرید رو زدم تا مشخصات محصول هم واسه اونا ایمیل بشه و هم پولش بیاد تو اکانت ما ...
اگر پرداخت هایی که توسط بانک تایید میشه ولی توسط فروشگاه تایید نمیشه رو با یه رنگ دیگه مشخص میکردید خیلی خیلی خوب میشد ...چون اینجوری مجبورم مثلا 100تا پرداخت تکمیل نشده رو چک کنم تا 2تا این مدلی پیدا کنم ...
با سلام خدمت شما،
تراکنش هایی که به هیچ وجه برگشت نمیخورند، تا مدت زمان نامحدود، قابلیت تکمبل خرید از طریق لینک و صفحه اختصاصی فاکتور را دارا می باشند.
به دلیل اینکه، تکمیل خرید باید توسط خریدار انجام شود، امکان جداساسزی برای فروشنده وجود ندارد.
موفق باشید
-
من هنوز منتظر تسویه حساب درخواست جدیدم هستما !!! 9 صبح دیروز درخواست ثبت شده و 36ساعته که منتظرم !!!تو درخواست های جدید که نباید مشکلی بوده باشه !!
متاسفانه شما مشکلات رو درست توضیح نمیدید !من اصلا نفهمیدم درگاه بانک پارسیان چرا غیر فعال شد و چه مشکلی پیش اومده که باید پرداخت ها دیر انجام بشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
من هنوز منتظر تسویه حساب درخواست جدیدم هستما !!! 9 صبح دیروز درخواست ثبت شده و 36ساعته که منتظرم !!!تو درخواست های جدید که نباید مشکلی بوده باشه !!
متاسفانه شما مشکلات رو درست توضیح نمیدید !من اصلا نفهمیدم درگاه بانک پارسیان چرا غیر فعال شد و چه مشکلی پیش اومده که باید پرداخت ها دیر انجام بشه !
همانطور که عرض شد، با 1 روز تاخیر انجام خواهد شد (شبا بین 14 الی 16 - شتاب بین 22 الی 24)
درگاه بانک پارسیان، برای پذیرنده های واسط(ما و سایر همکاران)، قوانین و مقررات و شرایطی را در نظر گرفت و تعهد نامه ای محکم در اختیار ما قرار داد.
به دلیل نرسیدن تعهد نامه و تاخیر در ارسال آن، درگاه غیر فعال شد.
در پی غیر فعال شدن، برخی تسویه حسابها (برای یک روز)، انجام نشد.
پیروز باشید
-
ما در خواست واریز وجه کارت به کارت رو در 1392/6/8 صادر کردیم
انشاالله امشب پول واریز میشه به حسابمون ؟
-
45 ساعت از ثبت آخرین درخواست تسویه حساب من میگذره و هنوز پرداختی انجام نشده
-
درخواستهای واریز وجه شتاب روز 2013/08/30 هم اکنون واریز شدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
45 ساعت از ثبت آخرین درخواست تسویه حساب من میگذره و هنوز پرداختی انجام نشده
با سلام خدمت شما،
همانطور که میدانید، واریز وجه های ما ساعتی نیستند و روزانه می باشند.
هم اکنون درخواستهای واریز وجه شتاب، پس از 1 روز (نه 24 ساعت) و درخواستهای واریز وجه شبا، پس از 2 روز (نه 48 ساعت) واریز میشوند.
آخرین درخواست واریز وحه شما در تاریخ 2013/09/06 و ساعت 22 : 54 : 00 ثبت شده بود که در تاریخ 2013/09/07 و ساعت 59 : 01 : 22 به صورت کارت به کارت، به حساب شما واریز شد.
آیا تایید می کنید؟
-
واریزی های چیپال انجام شد
شتاب دات بیز ۲ روز تاخییر کرد در پرداخت درگاهو عوض کردیم
شما ۷ روز تاخیر داشتی
حساب کن چقدر اعتماد ما به شما جلب شده که هیچ حرکتی نکردیم
البته این آخریا واقعا داشتم به اعتمادم شک میکردم
چون شما چندین بار امروز فردا کردی بر خلاف گذشته که همیشه یه زمان دقیق میدادی و سر موعد هم مشکل حل میشد
به هر حال متشکرم از اینکه اعتمادمون رو خدشه دار نکردید و پایدار بر مرامنامه خود باقی موندید
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
درخواستهای واریز وجه شتاب روز 2013/08/30 هم اکنون واریز شدند
با سلام خدمت شما،
همانطور که میدانید، واریز وجه های ما ساعتی نیستند و روزانه می باشند.
هم اکنون درخواستهای واریز وجه شتاب، پس از 1 روز (نه 24 ساعت) و درخواستهای واریز وجه شبا، پس از 2 روز (نه 48 ساعت) واریز میشوند.
آخرین درخواست واریز وحه شما در تاریخ 2013/09/06 و ساعت 22 : 54 : 00 ثبت شده بود که در تاریخ 2013/09/07 و ساعت 59 : 01 : 22 به صورت کارت به کارت، به حساب شما واریز شد.
آیا تایید می کنید؟
وقتی صبح درخواست ثبت میکنیم باید همون شبش ریخته بشه دیگه مانند گذشته !ما مجبوریم ساعت 12 شب به بعد درخواست بدیم که پولی که اون روز در آوردیم هم ریخته بشه و به نظرم اصلا این وضعیت تسویه حساب ها جالب نیست ...
پ.ن : بله واریز بعد از پستم انجام شد.
درخواست هایی که در تاریخ 2013/08/31 ثبت شده کی واریز میشه ؟با توجه به اینکه گفتید به مشکل خوردید عجله ای ندارم فقط میخوام تاریخش رو بدونم که کی پرداخت میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
وقتی صبح درخواست ثبت میکنیم باید همون شبش ریخته بشه دیگه مانند گذشته !ما مجبوریم ساعت 12 شب به بعد درخواست بدیم که پولی که اون روز در آوردیم هم ریخته بشه و به نظرم اصلا این وضعیت تسویه حساب ها جالب نیست ...
پ.ن : بله واریز بعد از پستم انجام شد.
درخواست هایی که در تاریخ 2013/08/31 ثبت شده کی واریز میشه ؟با توجه به اینکه گفتید به مشکل خوردید عجله ای ندارم فقط میخوام تاریخش رو بدونم که کی پرداخت میشه
با سلام خدمت شما،
زمان واریزی های شتابی هنوز بین 22 الی 24 می باشد. فقط همانطور که اعلام شد، با یک روز تاخیر انجام می شود.
که این مشکل، به زودی برطرف خواهد شد.
متاسفانه، چون کار برعهده بانک می باشد، نمیتوان زمان دقیقی اعلام کرد.
موفق باشید
-
آقا این چه مسخره بازیه 5-6 نفر از این درگاه بانک شهر از سایت خرید کردن هیچکدومش مبلغش به سایت اضافه نشده اما شناسه پرداخت داده منم تا حالا این اتفاق واسم نیوفتاده بود نمیدونستم که برم چک کنم بعد 4-5 روز الان رفتم درخواست واریز وجه بدم دیدم 2 تومن تو حسابم هست !! حالا من باید چی کار کنم ؟ این پولای که اضافه نشده برنامه ش چی میشه ؟ من از کجا بدونم کدوما بودن این دیگه چهع مسخره بازیه چیکار باید کنم پولا رو بدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
l3aran
آقا این چه مسخره بازیه 5-6 نفر از این درگاه بانک شهر از سایت خرید کردن هیچکدومش مبلغش به سایت اضافه نشده اما شناسه پرداخت داده منم تا حالا این اتفاق واسم نیوفتاده بود نمیدونستم که برم چک کنم بعد 4-5 روز الان رفتم درخواست واریز وجه بدم دیدم 2 تومن تو حسابم هست !! حالا من باید چی کار کنم ؟ این پولای که اضافه نشده برنامه ش چی میشه ؟ من از کجا بدونم کدوما بودن این دیگه چهع مسخره بازیه چیکار باید کنم پولا رو بدید ؟
با سلام خدمت شما،
متاسفاده درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر، برگشت خودکار تراکنش های ناموفق را ندارد.
این موضوع توسط ایمیل اطلاع رسانی شده بود.
زمانی که مشکلی پیش می آید، خریدار میتواند از طریق صفحه و لینک اختصاصی فاکتور، تکمیل خرید را مجددا" انجام دهد.
موفق باشید
-
چند ماه پیش گفتند صدای جی پال را برمی دارید هنوز برنداشتید متاسفانه!
-
عادل جان درگاهت کلا مشکل داره
خطا میده (:|
-
1 فایل پیوست
سلام
درگاه که خراب بود
سایتتون هم که بالا نمیومد
الان هم اینجوری
فایل پیوست 15597
-
-
یه سوال دارم
بانک ملت مثه زرین پال پورسانت میگیره؟
-
دلیل خطا های متعدد جی پال رو میدنی چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Smart2012
یه سوال دارم
بانک ملت مثه زرین پال پورسانت میگیره؟
با سلام هیچ کدوم از بانک ها پورسانتی دریافت نمیکنند پورسانت برای درگاه های واسط مثل زرین پال / جی پال و ... هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
با سلام هیچ کدوم از بانک ها پورسانتی دریافت نمیکنند پورسانت برای درگاه های واسط مثل زرین پال / جی پال و ... هستش
سلام مرسی
بعد برای ثبت درگاه بانک ملت باید پول واریز کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
سامانه امن پاسارگاد (پی پاد) پورسانت میگیره (نزدیک 1.2%)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Smart2012
سلام مرسی
بعد برای ثبت درگاه بانک ملت باید پول واریز کرد؟
خیر نیازی نیست به سایت به پرداخت مراجعه کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
بعضی از بانک ها کارمزد رو میگیرن، مثل گیت بانک سامان، امن پاسارگاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yassale
بعضی از بانک ها کارمزد رو میگیرن، مثل گیت بانک سامان، امن پاسارگاد
من میخوام چند درگاه فعال کنم درگاهای زیر مد نظرم هستن ممنون میشم بگید چیکارکنم
ملی,پارسیان,سامان,پاسارگاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Smart2012
من میخوام چند درگاه فعال کنم درگاهای زیر مد نظرم هستن ممنون میشم بگید چیکارکنم
ملی,پارسیان,سامان,پاسارگاد
بانک ملی : مراجعه به شعبه بانک
بانک پارسیان : درخواست استفاده از سيستم پرداخت اينترنتي
بانک سامان : شرایط و مدارک لازم
بانک پاسارگاد : http://pep.co.ir/uploads/1_25_Pasargad%20E-Payment.pdf
لطفا برای اطلاعات و راهنمایی بیشتر تایپیک جدید باز کنید.
-
با سلام خدمت شما،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
چند ماه پیش گفتند صدای جی پال را برمی دارید هنوز برنداشتید متاسفانه!
همانطور که اعلام شده بود، بر روی 1 یا 2 صفحه محدود میشود.
که هم اکنون به همین شکل می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keylight
عادل جان درگاهت کلا مشکل داره
خطا میده (:|
با توجه به نصب و راه اندازی و رو نمایی از وب سرویس اختصاصی درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی (که به زودی از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود)، مشکلات نرم افزاری پیش آمده بود که در کمترین زمان ممکن برطرف شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
پس از حل مشکلات نرم افزاری، متاسفانه Encoding سایت دچار مشکل شده بود که بلافاصله برطرف شد.
موفق باشید
-
با سلام خدمت شما،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keylight
جی پال بهم خورده ناجور !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keylight
دلیل خطا های متعدد جی پال رو میدنی چیه ؟
دلیل تمامی مشکلات، نصب و راه اندازی وب سرویس اختصاصی "درگاه پرداخت اختصاصی" بود که هم اکنون به صورت کامل برطرف شد.
این وب سرویس، نسخه ای ویرایش شده و بهینه شده از وب سرویس رایگان و متن باز NginX می باشد که توسط تیم برنامه نویسی ما، به صورت اختصاصی بهینه سازی و کانفیگ شده است.
این وب سرویس، بر روی 2 پورت با 2 نوع اتصال HTTP و HTTPS نصب، پیاده سازی و تنظیم شده است.
آدرس سرور HTTP وب سرویس اختصاصی، JayPal درگاه پرداخت اینترنتی می باشد،
این وب سرویس، پر سرعت ترین و کارآمد ترین وب سرویس بوده و تنها برای اتصال فروشگاه ها، جهت رفت به بانک و برگشت از آن، به صورت مستقیم پیاده سازی شده است.
آدرس سرور HTTPS وب سرویس اختصاصی، https://130.185.73.20:8080 می باشد،
اتصال HTTPS به دلیل وجود SSL با کمی تاخیر به سرور متصل می شود، اما امن تر است.
این وب سرویس، پر سرعت ترین و کارآمد ترین وب سرویس بوده و تنها برای اتصال فروشگاه ها، جهت رفت به بانک و برگشت از آن، به صورت مستقیم پیاده سازی شده است.
این وب سرویس، به دلیل وجود Firewall بر روی برخی هاست های اشتراکی، قابل استفاده نمی باشد. (در برخی هاست های اشتراکی، تنها پورت های معروف همانند 80 و 443 باز و قابل استفاده می باشد)
پلاگین ها و ماژول های جدید برای اتصال به وب سرویس جدید، به زودی در وب سایت قرار داده خواهند شد.
شاد باشید
-
تکلیف این تراکنش هایی که نه به حساب ما میاد نه برمیگرده چیه؟ قسمت پشتیبانی هم تو رو خدا چک کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
تکلیف این تراکنش هایی که نه به حساب ما میاد نه برمیگرده چیه؟ قسمت پشتیبانی هم تو رو خدا چک کنید
با سلام خدمت شما،
این تراکنش ها، به حساب ما هم نمیاد.
این تراکنش ها، به صورت نا موفق در سیستم ثبت و مبلغ آن در حساب ما نگهداری میشود.
خریدار، در هر زمان میتواند با مراجعه به صفحه و لینک اختصاصی فاکتور، تکمیل خرید را انجام دهد.
موفق باشید
-
Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما،
این تراکنش ها، به حساب ما هم نمیاد.
این تراکنش ها، به صورت نا موفق در سیستم ثبت و مبلغ آن در حساب ما نگهداری میشود.
خریدار، در هر زمان میتواند با مراجعه به صفحه و لینک اختصاصی فاکتور، تکمیل خرید را انجام دهد.
موفق باشید
و اگر خریدار به هر دلیلی (نظیر نداشتن لینک صفحه فاکتور به خاطر اشتباه وارد کردن ایمیل و ....) این کار را نکند تا ابد مبلغ در حساب شما نگهداری خواهد شد. :)
-
اینجوری که نمیشه خود ما چجوری میتونیم لینک فاکنور رو پیدا کنیم؟
من دو سه تا فاکتور مبلغ بالا دارم چرا پشتیبانی رو جواب نمیدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
از قسمت "گردش حساب من" فاکتورهای نامشخص رو باید چک کنید و اونایی که برگشت نخورده رو لینک فاکتور رو بدید به مشتری تا تکمیل فرایند خرید رو بزنه و یا خودتون بزنید و بعدش به مشتری اطلاع بدید
-
پاسخ : Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
و اگر خریدار به هر دلیلی (نظیر نداشتن لینک صفحه فاکتور به خاطر اشتباه وارد کردن ایمیل و ....) این کار را نکند تا ابد مبلغ در حساب شما نگهداری خواهد شد. :)
با سلام خدمت شما،
خیر،
هم اکنون در حال افزودن سیستم تایید فاکتور به صورت دستی و با استفاده از jaypalid می باشیم.
پس از اضافه شدن این بخش، شما میتوانید فاکتور ها را به صورت دستی به حساب خود واریز کنید (تغریبا" چیزی شبیه به SETTLE بانک ملت)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
با سلام خدمت شما،
بخش پشتیبانی هنوز فعال نشده است!
شما میتوانید با ارسال ایمیل، مشکل و یا درخواست خود را اعلام کنید.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
از قسمت "گردش حساب من" فاکتورهای نامشخص رو باید چک کنید و اونایی که برگشت نخورده رو لینک فاکتور رو بدید به مشتری تا تکمیل فرایند خرید رو بزنه و یا خودتون بزنید و بعدش به مشتری اطلاع بدید
با تشکر از شما کاربر گرامی،
موفق و پیروز باشید
-
درگاه بانک پارسیان دیگه اضافه نمیشه ؟