قالب اپل که کلا از طرف سایتی که طراحیش کرده بود رایگان منتشر شد خیلی وقت پیش اسم سایتش یادم نیست قالب آلفا هم که ریپ هست،بعد قالب رایگانی که تو نت هست 100.000 تومان قالب ریپ شده هم 100.000 تومان @-):-o/:)
نمایش نسخه قابل چاپ
قالب اپل که کلا از طرف سایتی که طراحیش کرده بود رایگان منتشر شد خیلی وقت پیش اسم سایتش یادم نیست قالب آلفا هم که ریپ هست،بعد قالب رایگانی که تو نت هست 100.000 تومان قالب ریپ شده هم 100.000 تومان @-):-o/:)
قالب اپل همون قالب آوا هستش که می تونید به طور رایگان از سایت سازنده دانلود کنید:
قالب AVA برای اسکریپت فروشگاه ساز Virtual Freer
اینم که ریپ قالب سایت پرداخت آنلاین پارسی یوزر مجید امیری طراحی کرده /:)
بله خودم ریپ می کنم شما اگه ریپ کردی بذار واسه بچه ها
نویسنده قالب این قدر نمیده
دوستان اگر میخوایید از نویسنده بخرید حد اقل باعث دلگرمی نویسنده و ایجاد قالب های جدید میشه
لینک قالب های رایگان رو قرار بدید دوستان ل
طفا
دِ لامصّبا آخه چه وضعشه ؟؟ خداوکیلی بذارید دو روز از طراحی بگذره بعد بیاید ب*رینید تو کار ، چه وضعشه ؟؟/ سایت رو طراحی کردم ، 5 مین بعد تو یاهو سند تو آل کردم ، 5 مین بعد دیدم آقای کاسپین نت اومده میخواد قالب رو بفروشه ، خو این چه وضعشه آخه ؟؟؟ دوستان تورو خدا گول اینگونه افراد که تو نت ایرانن رو نخورید ، اینا همه از دم ح*وم زادن ، ببخشید که اینطوری میگم ولی چیزیه که لایقشونه ، همه ی گنده های نت و اسکریپت فریر میدونن قوی ترین قالب ها واسه فریر رو من میزنم ، نمیخوام منت بذارم اما حتی قالب رو بعد یه مدت تو نت منتشر میکنم ، فقط به خاطر اینکه یه سری آدمای کثیفی مثله این ح*روم زاده ، دوباره ببخشید ، نیان سر رفیقا و همکارای ما کلاه بذارن ، واقعا من دیگه موندم چی بگم ؟؟؟ من فقط ساکت میشینم میسپارم به خودتون و خدای خودمون !!! دانلود قالب زیبای سایت 98 پروکسی برای سیستم Virtual Freer | فامو | نرم افزار , گرافیک , دانلود
میدونم حرفمو قبول دارید ولی این لینکم گذاشتم واسه تصدیق حرفم ، با تشکر از همه دوستانی که هوای منو داشتن ، راستی دوستان از این به بعد قالب خواستید البته فقط اختصاصی به خودم پیغام خصوصی بدید ، قیمت بالاتر از 50 تومان نمیگیرم ، اینو مطمئن باشید ، کارمم تضمینیه ، همه کسایی که باهام کار کردن میدونن ، بازم از همه عذر میخوام اگه زیاده روی کردم اما باید یه چیزایی این وسط روشن میشد ، واسه نمونه کارم پیغام بدید هماهنگ میشه ، البته تاپیک زده بودم واسه طراحی قالب freer اما به لطف مدیرا و به خاطر اینکه هنوز دلیلشو نمیدونم بسته شد ، دوستون دارم از ته قلبم !!! :53:
دوستان بانک سامان به تازگی درگاهشو تغییر داده یعنی درگاه جدید راه اندازی کرده وگفته درگاه های قبلی تا 10 روز دیگه از کار می افته و باید از درگاه جدید استفاده کنید
متاسفانه طبق گفته هاشون توی مستندات تغییرات لازم رو توی مازول دادم اما خرید ناقص انجام میشه
کسی در این مورد چیزی میدونه؟
مجید امیری عزیز 100٪ تایید میشه در رابطه با طراحی قالب freer
درود
دوستان عزیز یه طوری میاید تاپیک میارید بالا میگید طراحی قالب آدم فکر مکنه از پایه برداشتی طراحی کردید !
داداش من قالب همین آلفا همش عکس یه خط css نداره ! 100 هزار تومان !
بعدش این کارا درست نیست ! که میاید کاری رو که یکی براش هزینه کرده ریپ میکنید به اسم خودتون میزنید و خودتون باهاش میکشید بالا !
طرف تا دیروز فتوشاپ نمی تونست باز کنه الان بکراند پشت این اسکریپت freer رو عوض میکنه میزنه des by : xxx آخه چی میشه گفت !
یه کار جدید بکنید همش تکراری همش کپی بسه دیگه :104:
دوستان ببخشید بابت اسپم
میشه لطفا قالب هایی که رایگان هستند جز 98 پر.... و jET و Ava رو قرار بدید؟
با تشکر از همه دوستان که هوای مارو داشتن و دارن ، دمتون گرم دوستان گلم !!! :53::x
سلام.
من اين اسكريپت رو نصب كردم .. . اما پس از پرداخت ، كارت خريداري شده به مشتري نمايش داده نميشه... اينم از عكس
http://www.img4up.com/up2/96185878100551071482.jpg
نمایش ندادن کارت چند تا دلیل داره
اول میتونه از کانفینگ سرورتون باشه که ربط پیدا میکنه به مدیریت هاستینگ شما
دوم استفاده از پلاگین های مجانی و مشکل دار که موجود هست
سوم ممکنه دیتابیس سایت مشکل ارتباطی داشته باشه که در این صورت باید اسکریپت رو دوباره نصب کنید
تشکر فراموش نشه
یا علی
روهان پی سی
انجام دادم ..... مثال : ستون 1 : user:6546546 ستون 2 : pass:354534 ستون 3 : چيزي ننوشتم.نقل قول:
باید توی قسمت تعریف نوع کارت سرستون های ۱ و۲ و۳ و نام گذاری کنید!
اما همان طور كه در عكس پيداست جواب نداد.
دوست عزیز شما ۳ تا ستون توی تعریف نوع کارت دارید همون جا که اسمشو گذاشتید "۱ ماهه"
اونجا باید اسم ستون و انتخاب کنید user و pass
بعد توی تعریف اطلاعات کارت برای فروش برای اون ستون ها اطلاعات وارد کنید. ۱۲۳۴ و ۲۳۴۵ "مثال"
سلام و خسته نباشید من با موفقیت اسکریپ رو نصب کردم
اما ماژول فرستنده رو که میریزم تو هاست دیگه صفحه نصب مازول از تو پنلم نمیاره که نصبش کنم میشه کمک کنید....
ماژول آپ میشه اما از توی پنل میدریتم نمیاد واسه نصب یعنی اصلا صفحه باز نمیشه
راستی من وردپرس دارم حتما باید PHpnuke
داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.webhostingtalk.ir/Documen...how\image2.gif
استفاده از این روش به خودتان مربوط است و مسئولیتی متوجه من نخواهد بود:
ترتیب درگاه ها به ترتیب نصب پلاگین و ثبت در دیتابیس بستگی دارد.
شما می توانید با 2 تغییر ، ترتیب نمایش را به دست بگیرید
(هر دو مورد همزمان باید انجام شود ، جدا جواب نمی دهد)
1- ویرایش زمان ثبت شده در دیتابیس برای هر پلاگین >>> جدول پلاگین ، سطر مربوط به هر پلاگین ، قسمت زمان.
2- اضافه کردن کد خواندن ترتیبی از دیتابیس در فایل index.php که درگاهها را به ترتیب زمان نمایش دهد.
به این صورت هر سطری که زمان ثبت کمتری داشته باشد، بالاتر نمایش داده می شود.
عنصر زمان می تواند هر عنصر دیگری نیز باشد ، حتی می توانید ستون جدیدی به تمام اطلاعات این جدول اضافه کنید و از روی آن عملیات مرتب شدن را فراخوانی کنید.
موفق باشید.
پ.ن : کدهای مورد نیاز در این پست :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post582051
یکی به ما نمیگه چطوری ماژول فرستنده بانک سامان رو نصب کنیم؟
بله مشکل همینه این کاو میکنم ... از زیپ که بیرون میارم بخش ادمین فریر دیگه صفحه پلاگین ها رو نمیاره حتما باید پاکش کنم تا بیاد صفخه... شاید چون کد api رو وارد نکردم اینطوری میشه.... کد api رو چطوری میشه نصب کرد؟
چیزی که من الان باز کردم و دیدم (فایل موجود در سایت فرییر) دارای فولدر بندی است و تمام فایل های موجود در فایل زیپ نباید داخل پوشه ی پلاگین قرار بگیرند
طبق پوشه های خود فایل عمل کنید ، هر فایل در پوشه ی مربوط به خودش باید آپلود شود.
به ارور php موجود در صفحه باید دقت کنید.
به طور مثال من از 3 درگاه پی لاین، پارس پال و جی پال استفاده میکنم و ترجیح میدم که اول، درگاه پی لاین که بر روی بانک ملت فعال هست نمایش داده بشه، بعد درگاه جی پال بر روی بانک پاسارگاد و در نهایت درگاه غیر مستقیم پارس پال.
برای این کار به مسیر :
/templates/templates
رفته و از فابل index.tpl این کد رو پیدا میکنم:
و همه کد رو با این کد ها جابجا میکنم:کد:{foreach $payment_methods as $option}
<option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option>
{/foreach}
موفق باشید...کد:<option value="payline">بانک ملت</option>
<option value="jaypal">بانک پاسارگاد</option>
<option value="parspal">پارس پال</option>
دوستان مشکل من حل نشده هنوز یاری کنید لطفا مرسی:(
ویرایش اطلاعات مرچنت درگاه که به راحتی و بدون ِ نیاز به تغییرات در فایل index ،قابل اجراست
حذف درگاه ها هم به راحتی پاک کردن یکی از سطور بالاست
و در نهایت میمونه اضافه کردن درگاه.
برای این کار باید سورس اصلی ِ فایل index.tpl رو جایگذاری کنیم.
یعنی این کد رو:
بعد از اعمال نصب ماژول درگاه جدید به صفحه اصلی سایت (مثلا www.mypaypage.com) میریم. سورس رو نگاه میکنیم (با Ctrl+u ) و در بین خطوط به دنبال کدی مشابه این می گیریم:کد:{foreach $payment_methods as $option} <option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option> {/foreach}
(بر روی این سایت تنها درگاه پی لاین فعال است.)کد:<select name="gateway" id="gateway" class="form" style="width:150px;"> <option value="payline">پرداخت آنلاین با Payline</option> </select> <a onclick="return false;" href="" class="order" id="submit">پرداخت</a><div class="cleaner"></div>
از کد بالا این کد رو کپی می کنیم:
و به جایکد:
<option value="payline">پرداخت آنلاین با Payline</option>
در فایل index.tpl جایگذاری کنیم.کد:
{foreach $payment_methods as $option} <option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option> {/foreach}
حالا تصمیم با ماست که به جای "پرداخت آنلاین با Payline " چه متن ِ دلخواهی رو جایگذاری کنیم
موفق باشید...
.
من همچنان اعتقاد دارم ، کار با دیتابیس و روشی اصولی، بدون این همه ویرایش، مناسب تره.
اینجوری دیگه نیازی نیست هر بار برای فعال یا غیر فعال کردن یک درگاه کدی ویرایش بشه.
روش کار رو هم چند پست قبل تر توضیح دادم ، بازم کسی اگه کد لازم داره ، بگه تا قرار بدم.
.
اگر كد ها رو قرار بديد ممنون ميشم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ershad1
وقت بخیر
این مشکل بخاطر اینه که هیچ order ی روی نمایش paymentها ایجاد نمیشه!
می تونید فایل index.php رو تغییر بدید.
خط 124 اگه اشتباه نکنم چیزی مثل خط زیره:
این خط رو به خط زیر تغییر بدید تا مرتب سازی بر اساس id پلاگین ایجاد بشه:کد PHP:
$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1"';
کد:$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1" ORDER BY `plugin_id`';
همونطور که ایشون گفتند من هم قبلا اشاره کردم در خط 123 فایل index.php عبارتی برای خواندن اطلاعات درگاه ها ار دیتابیس وجود دارد که ترتیبی برای خواندن آن در نظر گرفته نشده
من برای این کار کد زیر را پیشنهاد می کنم که جایگزین کد قبلی شود :
مرتب سازی بر اساس زمان ثبت شده در این Table ، اما هر فیلد دیگری مثل فیلد آی دی هم که در بالا اشاره شده هم می تواند این مرتب سازی را انجام دهد.کد:$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1" ORDER BY `plugin`.`plugin_time` ASC ';
اما از آنجا که ستون (آی دی) کلید اصلی جدول معرفی شده و با جداول دیگر ارتباط دارد ، تغییرات در این ستون احتمالا موجب به هم ریختگی در بقیه جداول می شود!
برای همین از ستون زمان استفاده کردم که تغییرات زمانی تاثیری بر جداول دیگر نداشته باشد.
(البته بهترین راه اضافه کردن ستونی جدید به جدول است که در صورت نیاز خودتان انجام دهید.)
به هر جهت پس از ثبت کد به قسمت PHPMyAdmin و دیتابیس مربوطه می روید و وارد جدول Plugin می شوید و هر سطر مربوط به یکی از درگاههاست. اینجا با ویرایش زمان plugin_time می توانید ترتیب را به دست بگیرید
زمان هر پلاگین که کمتر وارد شود ، بالاتر قرار می گیرد.
مورد 1 رو انجام دادم و زمانها رو نسیت به هم کم و زیاد کردم اما تغییری اعمال نشد...