-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
اینم تست سرعت که همین الان گرفتم به رنچ ایپی دقت کنید
http://upcity.ir/images2/92487168093860733604.jpg
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsun
من الان پینگ به سرور تحویلی شما انقدر بالاست که نزدیک به تایم اوته
حتی نمی تونم ریموت بزنم!
مشکلی از سمت ما نیست دوست عزیز
از این سایت پینگ کنید
ping.eu
PING 37.220.0.220 (37.220.0.220): 56 data bytes
64 bytes from 37.220.0.220: icmp_seq=0 ttl=114 time=253.321 ms
64 bytes from 37.220.0.220: icmp_seq=1 ttl=114 time=251.160 ms
64 bytes from 37.220.0.220: icmp_seq=2 ttl=114 time=253.506 ms
64 bytes from 37.220.0.220: icmp_seq=3 ttl=114 time=253.825 ms
64 bytes from 37.220.0.220: icmp_seq=4 ttl=114 time=253.356 ms
64 bytes from 37.220.0.220: icmp_seq=5 ttl=114 time=252.493 ms
64 bytes from 37.220.0.220: icmp_seq=6 ttl=114 time=252.426 ms
این پینگ روی سیستم خودم هست روی رنج ایپی شما
البته تا چند مین دیگه قطع میکنم این ایپی رو چون برای تست سرعت روشن کرده بودم
-
سلام . امکان ارائه 2 ip در یک سرور مجازی رو دارین تو این آفر ویژه آمریکا؟ قیمتش چند میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
سلام . امکان ارائه 2 ip در یک سرور مجازی رو دارین تو این آفر ویژه آمریکا؟ قیمتش چند میشه؟
سلام
متاسفانه نه امکان ایپی اضاه برای سرور هامون نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
با سلام مجدد
دوستان فروش سرور رم ۱گیگ انگلیس به مدت ۴۸ ساعت ویژه شده به ۳۰ تا سفارش اول از الان به مدت ۴۸ ساعت روی ماه اول ۳۰۰۰ تومان تخفیف قرار میگیره یعنی ماه اول ۱۲۰۰۰ تومان و بعدش ماهانه ۱۵۰۰۰ تومان میشه
چون فقط ۳تا سرور دیگه از این دیتاسنتر خرید کنیم جزو نماینده هاش میشیم پس تخفیف خوبی میدیم :دی درصورت پرداخت ۳ماهه ماهانه ۱۲۰۰۰ تومان حساب میشه و در صورت پرداخت ۶ماهه ماهانه ۱۱۵۰۰ تومان حساب میشه
کد تخفیف ماهانه : 1gb
لینک خرید :
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=77
روی سرور ها پنل ریموت ریبوت رایگان داده میشه
و شخصا سرور هارو تصمین میدم
پورت گارانتی شده هر وی پی هم ۸۰ مگابیت هست ( معمولا تا ۲۵۰ مگابیت رو بهتون میده چون سرور خلوت هست )
برای خرید ها ۱ماه به بالا تیکت بدید فاکتور میشه
سوالی بود درخدمتم با تشکر
با توجه به استقبال بی نظیر دوستان 72 ساعت دیگه تمدید شد
-
سی پی یو که در اختیار میزارید چه قدره؟
برا 2 گیگ میگم
دقیق بگید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
سی پی یو که در اختیار میزارید چه قدره؟
برا 2 گیگ میگم
دقیق بگید
سلام
اول که سرور رو بهتون تحویل میدیم سی پی به صورت نامحدود هست
ولی اگر به صورت مداوم بخواهید درصد بالایی از سی پی یو رو مصرف کنید روی 1گیگاهرتز لیمیت میشید
رم 2گیگ فعلا موجود ندارم
از رم های 1گیگ استفاده کنید
-
سلام خوبید سرور من خیلی افت سرعت داره
تورنت هم خیلی سخت دانلود می کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
سلام خوبید سرور من خیلی افت سرعت داره
تورنت هم خیلی سخت دانلود می کنه
ساپورت من از طریق سایت هست
تیکت بدید بررسی میکنم
-
ببشخید کسی از شما بلده با cc***** به طور کامل کار کنه؟ من تونستم کار کنم اما مثله این که باید برا این که بتونم کانکت بشم حتما قبلش به سرور وصل بشم بعد بتونم به https وصل بشم ! خواهشا راهنمایی کنید که راهی هس که بدون وصل شدن به وی پی اس بتونم ؟
-
آقا 8 روزه سفارش دادم ولی هنوز مشخصات سرور نیومده! تیکت هم جواب نمیدید . یکم انصاف داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad2013
ببشخید کسی از شما بلده با cc***** به طور کامل کار کنه؟ من تونستم کار کنم اما مثله این که باید برا این که بتونم کانکت بشم حتما قبلش به سرور وصل بشم بعد بتونم به https وصل بشم ! خواهشا راهنمایی کنید که راهی هس که بدون وصل شدن به وی پی اس بتونم ؟
8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi666
آقا 8 روزه سفارش دادم ولی هنوز مشخصات سرور نیومده! تیکت هم جواب نمیدید . یکم انصاف داشته باشید
پشتیبانی :
۱- سایت
۲- تماس
۳- اس ام اس
وقتی توی سایت جواب نمیدیم حتما مشکلتون برطرف نشده
میتونید یک اس ام اس بدید و جویای سرویستون بشید
-
دسترسی به Vshape Client هم میدین؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
networkgostar
دسترسی به Vshape Client هم میدین؟؟؟
بله داده میشه
-
من خیلی وقته ایشون رو میشناسم
هم پشتیبانی خوبه هم سرویس هاشون
نسبت به این که یک نفر هستند واقعا زحمت میکشند;;)
-
آقا من رفتم تو سایتت منتها موجودی نداشتی من خیلی سریع میخوام......
مورد بعدی اینکه بابت دسترسی Vshape Client هزینه میگیرید یا نه؟؟؟؟
من میخوام OS مورد نظر خودم رو نصب کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
networkgostar
آقا من رفتم تو سایتت منتها موجودی نداشتی من خیلی سریع میخوام......
مورد بعدی اینکه بابت دسترسی Vshape Client هزینه میگیرید یا نه؟؟؟؟
من میخوام OS مورد نظر خودم رو نصب کنم
فعلا رم 1گیگ موجوده
مشکلی نیست سفاشر رو ثبت کنید بعدش تیکت بدید مشخصات کلاینت براتون ارسال میشه
-
دوستان رم 2گیگ انگلیس با هارد 60گیگ به صورت پیش فروش گزاشته شده
تحویل 90 درصد شنبه هست ( اگر دیتاسنتر بدقولی نکنه سرورش امروز خریداری شده شاید زودتر هم تحویل داده بشه )
لینک سفارش : http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=78
دوستانی که توی پیش فروش خرید کنند قیمت ثابت پرداخت میکنند بعد پیش فروش 2000 تومان افزایش قیمت هست
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
دوستان رم 2گیگ انگلیس با هارد 60گیگ به صورت پیش فروش گزاشته شده
تحویل 90 درصد شنبه هست ( اگر دیتاسنتر بدقولی نکنه سرورش امروز خریداری شده شاید زودتر هم تحویل داده بشه )
لینک سفارش :
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=78
دوستانی که توی پیش فروش خرید کنند قیمت ثابت پرداخت میکنند بعد پیش فروش 2000 تومان افزایش قیمت هست
باتشکر
دمت گرم آقا شایان
واقعا آفر هایی که میدید حرف نداره
فقط اگه می شد رم 4 گیگ رو به این آفرهای ویژه اضافه کنی خودم همین الان سفارش میدادم
-
من جمعه شب سرویس خریدم و هم از طریق چت و هم تیکت اطلاع رسانی هم کردم ولی هنوز بعد 4 روز تحویل داده نشده و این در حالی هست که قرار بوده یک شنبه تحویل داده بشه. الان سه شنبه عصر هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1372
دمت گرم آقا شایان
واقعا آفر هایی که میدید حرف نداره
فقط اگه می شد رم 4 گیگ رو به این آفرهای ویژه اضافه کنی خودم همین الان سفارش میدادم
اون هم هفته اینده یک چیز خوب میارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hejazee
من جمعه شب سرویس خریدم و هم از طریق چت و هم تیکت اطلاع رسانی هم کردم ولی هنوز بعد 4 روز تحویل داده نشده و این در حالی هست که قرار بوده یک شنبه تحویل داده بشه. الان سه شنبه عصر هست.
مجدد سایت رو چک کنید 30 ثانیه پیش تحویل داده شده
پوزش بابت تاخیر
-
آقا شایان اون آفرهایی که زمان تحویل ذکر نشده و موجودی هم داره، تحویلش کی انجام میشه؟ فوریه؟
سرور 1گیگ آمریکا- بوفالو موجود هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezabo
آقا شایان اون آفرهایی که زمان تحویل ذکر نشده و موجودی هم داره، تحویلش کی انجام میشه؟ فوریه؟
سرور 1گیگ آمریکا- بوفالو موجود هست؟
نه بوفالو موجود نیست
سرور انگلیس موجوده رم 1گیگ تحویل کمتر از 12 ساعت
-
رم 1گیگ انگلیس 12000 تومانی قط 13 تا موجود هست
وی پی اس فارس - سبد خرید
کد تخفیف : 1gb
-
Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
دوست عزیز هزینه این سرویس چقدر میشه؟
هارد200
رم2
سی پی یو2 کور
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
پاسخ : Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4u
دوست عزیز هزینه این سرویس چقدر میشه؟
هارد200
رم2
سی پی یو2 کور
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام
به صورت پیش فروش موجود دارم
ماهانه 24000 تومان روی سرورهای جدید میتونم بهتون تقدیم کنم
-
پاسخ : Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
به صورت پیش فروش موجود دارم
ماهانه 24000 تومان روی سرورهای جدید میتونم بهتون تقدیم کنم
همین سرویس با رم 3 گیگ هنیزش چقدر میشه؟
فرکانس cpu ها چنده؟
برای ماه اول تخفیف داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4u
همین سرویس با رم 3 گیگ هنیزش چقدر میشه؟
فرکانس cpu ها چنده؟
برای ماه اول تخفیف داره؟
رم 3گیگ ندارم متاسفانه
3.4 گیگاهرتز هست درصورت مصرف بالای مداوم روی 1گیگاهرتز لیمیت میشید
نه متاسفانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
رم 3گیگ ندارم متاسفانه
3.4 گیگاهرتز هست درصورت مصرف بالای مداوم روی 1گیگاهرتز لیمیت میشید
نه متاسفانه
اکی. رم 4 گی چند میشه.
ببخشیدا زیاد سوال میپرسم
تحویل سرویس هاتون چند روزه هست
راستی لوکیشن کجاس. پینگ زیر 250 میخوام(برای دانلود اپلود میخوام استفاده بکنم)
-
سرور انگلیسش هم حرف نداره، با تشکر :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4u
اکی. رم 4 گی چند میشه.
ببخشیدا زیاد سوال میپرسم
تحویل سرویس هاتون چند روزه هست
راستی لوکیشن کجاس. پینگ زیر 250 میخوام(برای دانلود اپلود میخوام استفاده بکنم)
فعلا فقط رم 2 و 1 موجود دارم
1گیگ 1روزه
2گیگ شنبه به بعد هست
انگلیس هست
سایت خودم رو میتونید پینگ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
فعلا فقط رم 2 و 1 موجود دارم
1گیگ 1روزه
2گیگ شنبه به بعد هست
انگلیس هست
سایت خودم رو میتونید پینگ کنید
پس همون بعد شنبه سفارش میدم. اگر یه لطفی کنی یه 2 روز به صورت ازمایشی رو سرور 2 گیگت باشم. ببینم اگر جواب داد بخرم ازت. اینطوری مشتری دائمتم میشم.
من از چند جا خریدم هر کدوم یه موردی داشتن خداییش میترسم
-
آفر از آمریکا با رم 1gb چی موجود دارید؟ cpu و مکان سرور رو هم لطفا ذکر کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4u
پس همون بعد شنبه سفارش میدم. اگر یه لطفی کنی یه 2 روز به صورت ازمایشی رو سرور 2 گیگت باشم. ببینم اگر جواب داد بخرم ازت. اینطوری مشتری دائمتم میشم.
من از چند جا خریدم هر کدوم یه موردی داشتن خداییش میترسم
سلام
متاسفانه با توجه به تجربه ای که داریم اصلا تست نمیتونم بدم
ولی مشکلی بابت سرور نیستو اگربود رفع میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iGeek
آفر از آمریکا با رم 1gb چی موجود دارید؟ cpu و مکان سرور رو هم لطفا ذکر کنید
با سی پی یو ای ام دی موجوده
از دیتاشک
کانزاس امریکا
سی پی یو ۱گیگاهرتز
-
سلام
متاسفانه سایتتون برای من جهت ارسال تیکت بالا نمیاد.
-
کجاست این آقا
نه سایت بالا میاد نه ریموت
این چه وضعیه آخه:|
-
مشکل سایت تا ۲۰ دقیقه دیگه برطرف میشه
تلفن تماس روشن هست یک تماس بد نیست