پاسخ : فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!
پشتیبانی کاملا ضعیف تکیت ها اصلا جواب داده نمیشه حتی 2 روز هم اگر صبر کنی
در ساعت معین شده تماس میگیری کسی جواب نمیده چند بار که تماس میگیری گوشی خاموش میشه.
معمولا چه قدر طول میکشه سرویسی که میخریم فعال شه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein2012
معمولا چه قدر طول میکشه سرویسی که میخریم فعال شه ؟
نیم ساعت ولی دیگه پشتیبانی نداری حتی در مورد خرید من الان میخوام سرویس بخرم تیکت دادم 4 روزه جواب دریافت نکردم
آقای افشار شرمنده با این که سرویستون فوقالعادست ولی به ناچار باید دنبال یه هاستینگ دیگه برم دیگه نمیتونم سایتم رو آپ نکنم
والا برای من که 23 ساعت طول کشید سرویس رو تحویل بده در ضمن کیفیت سرورها هم افتضاح به قولا تا خرخره مجازی سازی کرده
بنده اینجا از مدیران web hosting talk تقاضا میکنم به این تایپک فروش رسیدگی کنند خداوکیلی این درسته این آقا هر طور که دلش میخواد بفروشه از اول تایپیکش رو بخونیید چند نفر گفتن پشتیبانی این آقا افتضاحه سایتش رو برید ببینید 8 تا بخش داره پشتیبانیش اما کلا یه نفر پاسخگو هست هر وقت هم که دوست داشته باشه جواب تیکت ها رو میده از سرورهاش هم هیچی نگم بهتره من از سرورهای زیادی استفاده کردم و واقعا تنها فروشنده ای بوده که من باهاش به مشکل خوردم الان هم که رفته مسافرت مشتریها رو ول کرده به امون خدا، بعد هم به دوستاش میگه بیان اینجا بگند رفته مسافرت !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
بنده اینجا از مدیران web hosting talk تقاضا میکنم به این تایپک فروش رسیدگی کنند خداوکیلی این درسته این آقا هر طور که دلش میخواد بفروشه از اول تایپیکش رو بخونیید چند نفر گفتن پشتیبانی این آقا افتضاحه سایتش رو برید ببینید 8 تا بخش داره پشتیبانیش اما کلا یه نفر پاسخگو هست هر وقت هم که دوست داشته باشه جواب تیکت ها رو میده از سرورهاش هم هیچی نگم بهتره من از سرورهای زیادی استفاده کردم و واقعا تنها فروشنده ای بوده که من باهاش به مشکل خوردم الان هم که رفته مسافرت مشتریها رو ول کرده به امون خدا، بعد هم به دوستاش میگه بیان اینجا بگند رفته مسافرت !!!
موافقم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
دوستان سایتشون ***** شده
نه واسه من باز میشه
ServerDL | میزبانی وب ، ثبت دامنه ، سرور مجازی
اعضا - ServerDL
فقط من دیشب خریدم هنوز فعال نشده واسم :-w
لطفا دوستان اگه کسی در دو روز اخیر جوابی از پشتیبانی گرفته اطلاع بده چون سرور من قطع هست و تلفن هم بر نمی دارن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bugsy
لطفا دوستان اگه کسی در دو روز اخیر جوابی از پشتیبانی گرفته اطلاع بده چون سرور من قطع هست و تلفن هم بر نمی دارن...
من یه بار هارد اضافی خواهستم جناب افشار پرسیدن چقدر دیگه جوابی نیومد تا دیروز صبح تیکتم رو بستن