پاسخ : *** فروش و تمديد سرور اختصاصی از هتزنر آلمان (باهزينه ستاپ و بدون هزينه ستاپ) ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HotHost
سرور sb39 موجود دارید؟
یا مورد مشابه از نظر قیمت و سخت افزار...
بیزحمت بفرمایید چند ساعته تحویل نهایی میدید
ممنون
سلام
سرور زیر موجود هست:
کد:
CPU: Intel Core i7 920 (8M Cache 2.66 GHz - 8 Core With HT)
Ram: 12 GB
HDD: 2 x 1.5 TB SATA
Port: 1 GBit
BW: 10 TB
ماهیانه 36 یورو
هر یورو 4299 تومان
فردا شنبه و پسفردا یکشنبه بخش فروش دیتاسنتر تعطیل هست ولی گاها پیش آمده که در این روزها نیز سرور تحویل دهند، در غیر اینصورت تحویل سرور به روز دوشنبه موکول می شود.
موفق باشید.
پاسخ : *** فروش و تمديد سرور اختصاصی از هتزنر آلمان (باهزينه ستاپ و بدون هزينه ستاپ) ***
اولین چیزی که برای ما مهمه، cpu هستش. هارد 500 هم باشه کافیه و رم 12 عالیه! آفر مشابه دارید با قیمت ثابت؟
برای خرید سرور چه مراحلی رو باید طی کنم؟
و اینکه پشتیبانی مطمئنی داره این دیتا سنتر؟ راستش اولین بارم هست که از اینجا دارم خرید میکنم.
پشتیبانی خودتون چطوریاس؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HotHost
اولین چیزی که برای ما مهمه، cpu هستش. هارد 500 هم باشه کافیه و رم 12 عالیه! آفر مشابه دارید با قیمت ثابت؟
برای خرید سرور چه مراحلی رو باید طی کنم؟
و اینکه پشتیبانی مطمئنی داره این دیتا سنتر؟ راستش اولین بارم هست که از اینجا دارم خرید میکنم.
پشتیبانی خودتون چطوریاس؟
مشخصات سرور در پست قبلی برایتان ارسال شده و شما می توانید با توجه به نیازتون خریداری نمایید.
سرورهای مدل SB استوک هستند و تضمینی روی کیفیت نیست، البته مدل SB69 کیفیت خوبی دارد.
برای خرید در سایت ما عضو شوید و تیکت ارسال کنید تا فاکتور برایتان صادر شود.
سرورهای اختصاصی فقط پشتیبانی سخت افزاری دارند و ساپورتی از لحاظ نرم افزاری ارائه نمی شود.
برای پشتیبانی نرم افزاری شما می توانید از پکیج های مدیریت سرور ما استفاده کنید:
شرکت اولین داده گستر سبز - خدمات حرفه ای وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
benyblack
Sb39 موجود هست؟
قیمت؟
باسلام
بله، سرور زیر موجود هست:
کد:
CPU: Intel Core i7 920 (8M Cache 2.66 GHz - 8 Core With HT)
Ram: 12 GB
HDD: 2 x 1.5 TB SATA
BW: 10 TB
ماهیانه 37 یورو
هر یورو 4650 تومان
موفق باشید.
آقا لطف کنید پیام خصوصی هاتون رو پاک کنید . چون پره و ارورو میده نمیشه ارسال کرد . تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhsking
آقا لطف کنید پیام خصوصی هاتون رو پاک کنید . چون پره و ارورو میده نمیشه ارسال کرد . تشکر
سلام
لطفا هم اکنون تست کنید. :53:
- - - Updated - - -
یک عدد سرور ex40 بدون ستاپ موجود می باشد.
هزینه سرور ماهیانه 49 یورو
هر یورو در الان 4580 تومان
کد:
CPU: Intel Core i7-4470 (8M Cache 3.4 GHz - 8 Core With HT)
Ram: 32 GB DDR3
HDD: 2 x 2 TB SATA class Enterprise
BW: 20 TB
جهت خرید در تماس باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
سلام
لطفا هم اکنون تست کنید. :53:
.
ممنون فرستادم;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhsking
ممنون فرستادم;)
پاسخ خدمتتان ارسال شد.
- - - Updated - - -
یک عدد سرور ex40 بدون ستاپ موجود می باشد.
هزینه سرور ماهیانه 49 یورو
هر یورو در الان 4580 تومان
کد:
CPU: Intel Core i7-4470 (8M Cache 3.4 GHz - 8 Core With HT)
Ram: 32 GB DDR3
HDD: 2 x 2 TB SATA class Enterprise
BW: 20 TB
جهت خرید در تماس باشد.
سلام
یک آفری میخواستم برای سرور دانلود
cpu i7
ram 8gb
port 1gb
hdd 8TB
یا مشابه این
بدون هزینه ست آپ دارید ؟