ُلام . تست می خواستم لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
ُلام . تست می خواستم لطفا
ببخشید این همون rdp هست دیگه درسته ؟
یا من اشتباه متوجه شدم
براتون مقدور هست یه تست هم بدید بکنم من قبل تجربه کار و مدیریت rdp را داشتم ولی کلا متوجه نشدم شما میخوای چی کار کنی :) شرمنده اگه مقدور بود یه تست بدید ممنونتون میشم
سپاس و موفق باشید
با سلام بله همون هست فقط اینکه اون نمونها که دیدین اکثرا با رم های 12 16 یا 24 و سپیهای ای سون و یا 3440 یا 5620 نحایتا هستند که ما با این منابع که اعلامم کردیم هست سرورمون و خیلی قوی تر هستش از این نظر همچنین از نظر قیمت بخواهی مقایسه کنی با نمونهای مشابه خیلی خیلی مناسبتر هست تست هم براتون تا اخر شب حتما میفرستم
با سلام
لطفا یه تست هم به من بدید . ممنون
مند چند وقت پیش خیلی دنبال سرور های rdp بودم ( البته نمیشه سرور گفت دقیقا ) که برای دانلود آپلود برای سایت دانلود استفاده کنم
میشه استفاده کرد ؟ و لییچر هم نصب کنیم خودمون ؟
یک تست ارسال کنید لطفا
سلام
اگر امکانش هست برای من هم یک اکانت تست بدید
سلام
لطفا یک تست هم برای من بفرستید ممنون
برای منم تست بفرستید ممنون میشم.
کسانی که درخواست کرده بودن و ارسال نشده بود براشون ارسال میشه و حداکثر درخواستهای که تااخر امشب درخواست داشته باشن ارسال میشود جهت تست و بعداز اون
سرور فوق تا 3 روز دیگه اکتیو هستش و بعداز اون کنسل میشه و تاپیک فروش جهت سرور اصلی زده میشود که کسانی که مایل بودن از سرویس خرید کنند توی تاپیک فورش میتونند اعلام کنند
دوست عزیز برای من هم ارسال کنید ..
همچنین من میخواستم با نرم افزار هایی کار کنم که رم بالایی نیاز داره مشکلی که پیش نمیاد؟