پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
جالبه دوستان تشکراتشون رو اینجا بکنن اما برای انتقاد به یه بخش دیگه مراجعه کنن . من خودم تا به حال به اون بخش مراجعه نکرده بودم . به نظرتون بهتر نیست دوستانی که تشکرها رو اینجا میبینن مشکلات و انتقادات رو هم همینجا ببینن ؟ به نظرتون اینجوری قضاوت راحت تر نیست ؟
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
می دونم تا ساعات آینده پست های من و شما حذف خواهد شد (بدلیل پاکسازی تاپیک) اما باز هم این پست رو ارسال می کنم تا کسی فکر بد نکنه ،
اگه قصد اثبات حرفتون رو دارید و می خواهید ما رو قانع کنید ، خوب بفرمائید تیکت ها رو قرار بدید. مشخصات ورود بدید بنده شخصاً تیکت ها رو چک کنم.
چون ما هم از ایشون سرویس داریم و حتماً ایشون رو زیر نظر داریم. خوشحال میشیم اگه مشکلی باهاشون دارید اثبات کنید. چون تا الان بنده چیز خاصی ازشون ندیدم.
بفرمایید :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafacar20
بفرمایید :
احتمالا مشکلی داشته سرویستون یا برای جناب مسعودی کاری پیش اومده چون یکی از vps های من اون روز خاموش شد تیکت زدم روشن کردن.
در ضمن اگر خیلی واجب بود میتونستین در ساعاتی که اعلام کردن باهاشون در تماس باشین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
احتمالا مشکلی داشته سرویستون یا برای جناب مسعودی کاری پیش اومده چون یکی از vps های من اون روز خاموش شد تیکت زدم روشن کردن. در ضمن اگر خیلی واجب بود میتونستین در ساعاتی که اعلام کردن باهاشون در تماس باشین.
اگه به پست اولی که در این مورد گذاشتم مراجعه کنید متوجه میشید که تماس تلفنی هم داشتم !!!
بررسی تیکت ایشون رو بنده که دسترسی به پنل پیدا کنم انجام میدم! فعلا gprs ایرانسل :دی
بدلیل اسپم در تیکتینگ پاسخ ایشون با تاخیر رسیدگی کردیم در آن روز!در ضمن مشکل تناقض ای پی سرویس داده شده با ای پی درخواستی ایشون هست که باید تطابق داده بشه ببینیم چی شده!که نیاز به بررسی هست
جناب موسوی دوروز از تیکتتون گذشته بعد پست میدید 4 روز؟!روز اول بدلیل اسپم جوابتون رو با تاخیر فرستادیم که اصلش هم نباید میفرستادیم در قوانین نوشتیم تیکتی که اسپم بشه هیچ پاسخی نمیدیم!روز دوم هم در حال بررسی قرار دادیم تیکتتون رو که خودتون زحمت اپدیتش رو کشیدید! تماس هم گرفتید گفتم دارم بررسی میکنم!تیکت هایی که زیر 15 دقیقه ارسال شد رو هم قرار بدید! ما هیچ مسئولیتی نیز بابت فروش شما به شخص دیگر نداریم!البته خوشحالم با اینکه میفرمایید ساپورت بده ولی هر روز یک سفارش میدید ! ساپورت بد رو هنوز تجربه نکردید!وقتی تیکتتون در حال بررسی هست صـــــــــــــــبر داشته باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بررسی تیکت ایشون رو بنده که دسترسی به پنل پیدا کنم انجام میدم! فعلا gprs ایرانسل :دی بدلیل اسپم در تیکتینگ پاسخ ایشون با تاخیر رسیدگی کردیم در آن روز!در ضمن مشکل تناقض ای پی سرویس داده شده با ای پی درخواستی ایشون هست که باید تطابق داده بشه ببینیم چی شده!که نیاز به بررسی هست جناب موسوی دوروز از تیکتتون گذشته بعد پست میدید 4 روز؟!روز اول بدلیل اسپم جوابتون رو با تاخیر فرستادیم که اصلش هم نباید میفرستادیم در قوانین نوشتیم تیکتی که اسپم بشه هیچ پاسخی نمیدیم!روز دوم هم در حال بررسی قرار دادیم تیکتتون رو که خودتون زحمت اپدیتش رو کشیدید! تماس هم گرفتید گفتم دارم بررسی میکنم!تیکت هایی که زیر 15 دقیقه ارسال شد رو هم قرار بدید! ما هیچ مسئولیتی نیز بابت فروش شما به شخص دیگر نداریم!البته خوشحالم با اینکه میفرمایید ساپورت بده ولی هر روز یک سفارش میدید ! ساپورت بد رو هنوز تجربه نکردید!وقتی تیکتتون در حال بررسی هست صـــــــــــــــبر داشته باشید.
جناب مسعودی فرقی نمیکنه سرور رو خودم استفاده کنم یا شخص دیگه چه بسا اگه این مشکل واسه سرور خودم میفتاد خیلی بیشتر برام مشکل پیش میومد . تا حالا همچین موردی از شما ندیده بودم چندین بار هم درخواست پشتیبانی داشتم و راضی بودم اما این یکی دیگه واقعا ... به نظر خودتون اگه یه پنل ریبوت به مشتریاتون بدین مشکلات کمتر نمیشه ؟ این انتقاد ها واسه خراب کردن کار شما نیست قربان ، اینا واسه اینه که سازنده باشه . نکته جالب اینه که بنده امشب سفارش سرور دادم کمتر از 1 ساعت آماده شد . اما برای یک ریبوت اینقدر مشکل ایجاد شد .
با سلام
با این سرور میتونم s o c k s به یوزر بدم؟؟
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
s o c k s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafacar20
جناب مسعودی فرقی نمیکنه سرور رو خودم استفاده کنم یا شخص دیگه چه بسا اگه این مشکل واسه سرور خودم میفتاد خیلی بیشتر برام مشکل پیش میومد . تا حالا همچین موردی از شما ندیده بودم چندین بار هم درخواست پشتیبانی داشتم و راضی بودم اما این یکی دیگه واقعا ... به نظر خودتون اگه یه پنل ریبوت به مشتریاتون بدین مشکلات کمتر نمیشه ؟ این انتقاد ها واسه خراب کردن کار شما نیست قربان ، اینا واسه اینه که سازنده باشه . نکته جالب اینه که بنده امشب سفارش سرور دادم کمتر از 1 ساعت آماده شد . اما برای یک ریبوت اینقدر مشکل ایجاد شد .
برای پنل ریبوت ما هزینه کردیم و نصب کردیم متاسفانه تیم پشتیبان پنل ریبوت زیاد جالب نیست! مشکلات ما که هنوز نتونستند برطرف کنند! و ما رو کلا از هرچی کار با ایرانی پشیمون کردند! در حال مذاکره با برنامه نویسان اون ور آب هستیم که برامون پنلی تکمیل بنویسند اینطوری بهتر از اینه که ......
یک نمونه از پنل های تحت وب برای سرورهای اختصاصیمون بزودی بهره برداری میکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بررسی تیکت ایشون رو بنده که دسترسی به پنل پیدا کنم انجام میدم! فعلا gprs ایرانسل :دی بدلیل اسپم در تیکتینگ پاسخ ایشون با تاخیر رسیدگی کردیم در آن روز!در ضمن مشکل تناقض ای پی سرویس داده شده با ای پی درخواستی ایشون هست که باید تطابق داده بشه ببینیم چی شده!که نیاز به بررسی هست جناب موسوی دوروز از تیکتتون گذشته بعد پست میدید 4 روز؟!روز اول بدلیل اسپم جوابتون رو با تاخیر فرستادیم که اصلش هم نباید میفرستادیم در قوانین نوشتیم تیکتی که اسپم بشه هیچ پاسخی نمیدیم!روز دوم هم در حال بررسی قرار دادیم تیکتتون رو که خودتون زحمت اپدیتش رو کشیدید! تماس هم گرفتید گفتم دارم بررسی میکنم!تیکت هایی که زیر 15 دقیقه ارسال شد رو هم قرار بدید! ما هیچ مسئولیتی نیز بابت فروش شما به شخص دیگر نداریم!البته خوشحالم با اینکه میفرمایید ساپورت بده ولی هر روز یک سفارش میدید ! ساپورت بد رو هنوز تجربه نکردید!وقتی تیکتتون در حال بررسی هست صـــــــــــــــبر داشته باشید.
دوستان مشکل به علت یک سو تفاهم در آی پی سرور بود که حل شد . البته سو تفاهم از جانب بنده نبود . به هر حال تشکر از آقای مسعودی که با حوصله جواب تلفن رو دادن و مشکل رو حل کردیم .
yeki javabe maroo nemide??????????????????????????????????????????//